top of page

tors. 05. sep.

|

Haslev

4 dages indvielser der vækker kraften i den danske natur

Den Shamanistiske Vej inviterer til 4 dages spændende indvielser og energiarbejde i den danske natur med Francisco og Ricardo Apaza Flores fra Peru, som giver deltagerne en langt dybere forbundethed til Moder Jord her i Danmark.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
4 dages indvielser der vækker kraften i den danske natur
4 dages indvielser der vækker kraften i den danske natur

Tid & sted

05. sep. 2024, 09.00 – 08. sep. 2024, 18.00

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark

Detaljer

Den Shamanistiske Vej har sammen med Francisco og Ricardo Apaza Flores arrangeret en fantastisk fire dages rejse til smukke, kraftfulde steder i den sjællandske natur for at deltagerne kan modtage 3 indvielser, der åbner energetiske døre til at forbinde sig dybere med Moder Natur her i Danmark. 

I den gamle inkatradition er arbejdet med højre side, venstre side og midten en vigtig og grundliggende del af den spirituelle forståelse. Når man lærer at arbejde med de smukke kvaliteter, som hver retning bringer, skabes der en større indsigt i, hvordan Verdenen af Levende Energi arbejder, men der skabes også mere harmoni og balance på den vej, vi går.  Højre og venstre side kan relateres til den forståelse, vi allerede har af den maskuline og feminine side i os selv, men som selvfølgelig også ligger udenfor os selv. Chaupi, eller midten, handler om integrationen af de to sider. En balance, som dog også er repræsenteret af ñust'aerne, der er Moder Jords healende kræfter. 

Vi bruger fire dage i den skønne danske sensommer på forskellige kraftsteder på Sjælland, hvor indvielserne gives og vi forbinder os med Moder Jord og naturen. Der bliver selvfølgelig også fortalt mere om betydningen af de 3 sider, og hvordan man arbejder med dem videre frem.

Deltagerne skal selv arrangere transport til de udvalgte lokationer, men opsamling på udvalgte stationer kan arrangeres for dem, der ikke har bil.

Deltagerne skal selv medbringe mad og drikke til dagen.

PROGRAM 

5. september: hoocha pampachakhuy. Vi renser os for tung energi i vandet og med Moder Jord. Vi fortæller desuden om betydningen af de 3 karpays og hvordan vi kan forbinde os dybere til den danske Moder Natur og alle de vidunderlige naturånder, der bor her.

6. september: Paña Karpay som er en indvielse for højre side. Indvielsen vækker de danske Apuer (bjergånder), som findes overalt. Indvielsen knytter os tættere til deres visdom og kraft.

7. september: Chaupi Karpay som er en indvielse for midten (foreningen af højre og venstre side), som vækker de danske ñust'aer. Ñusta Karpay'en indvier deltagerne i ñusta'erns (også kaldet præstinder) kunst ud fra den andinske opfattelse. Ñusta Karpay er i dette tilfælde en ældgammel mundtlig tradition, der stiller viden og erfaringer fra grupper af præster, der nedstammer fra Inka- og Andestraditionen, til rådighed for de indviede.

8. september:  Lloq'e Karpay som er en indvielse for venstre side for at vække Moder Jord. Indvielsen for Pachamama vækker den kosmiske energi til at åbne hendes hjerte, dør og stier.

Lokationerne er i skrivende stund ikke på plads, men skrives ind så snart planlægningen er færdig. 

SPROG

Francisco Apaza Flores taler primært quechua, og Ricardo Apaza Flores taler både quechua og spansk. Der vil derfor være en tolk med, som oversætter til dansk.

OM FACILITATORERNE

Francisco og Ricardo Apaza Flores er brødre og sønner af afdøde verdenskendte Altomishayoq Don Mariano Apaza fra Hatun Q'eros. De kommer fra landsbyen Qolpa Qucho i Hatun Q'eros, som er hjertet af Q'ero-nationen i Peru. De er begge to meget anerkendte for deres arbejde og færdigheder som Paqo'er. Begge brødre er kendt som dygtige kokabladslæsere og fremragende traditionelle healere og lærere i deres tradition.

De har arbejdet med den gamle visdom, siden de var meget unge. Kokablade bruges til spådomskunst, og er den traditionelle måde at diagnosticere sygdomme, årsager og helbredelsesmetoder på.  

Q'eroerne er de sidste levende, direkte efterkommere af det gamle inkafolk. På grund af Hatun Q'ero's afsides beliggenhed omkring 5.000 meter oppe i Andesbjergene, har deres tradition været forholdsvis uberørt af ydre påvirkning i over 500 år, indtil den første akademiske ekspedition under ledelse af Oscar Nuñez Del Prado ankom til Q'eros i 1955. I løbet af de sidste 20 år er interessen for visdommen vokset, og den officielle anerkendelse fandt sted i 2011, da Q'eros blev udnævnt til "Det sidste Inka-samfund i Peru" af den peruvianske kulturmyndighed.

Rikke Agersted ejer Den Shamanistiske Vej, som arrangerer besøget, og har i over 20 år arbejdet med både de Nord- og Sydamerikanske shamanistiske veje. Q'erofolkets visdom er blevet den røde tråd i Rikkes undervisning og healingsmetoder, og hun er slet ikke i tvivl om, at de kan noget helt særligt, som Verden i dag har brug for. Rikke har de sidste 3 år været elev på The Global Paqo school, hvor Francisco og Ricardo underviser.

TID & STED:  Torsdag d. 5. september til søndag d. 8. september 2024. Seminaret vil alle dage vare fra kl. 9.00 - 18.00 på forskellige lokationer på Sjælland. Har du ikke bil kan samkørsel arrangeres fra en station på vejen.

Hele arrangementet foregår udendørs.

PRIS: 5.600 kr. Early Bird pris er KUN 4.600 kr., hvis du tilmelder dig og betaler senest d. 28. februar 2024. Beløbet refunderes ikke i tilfælde af afmelding igen, men du kan overgive din plads til en anden. Du skal i så fald give mig besked herom.

Du har mulighed for at dele betalingen i  3 rater. Den første rate skal falde ved tilmeldingen og den tredje senest d. 1. august. Benytter du dig af Early Bird skal hele beløbet være indbetalt senest d. 28. februar.

TILMELDING: Send en email med dit fulde navn og telefonnummer til info@denshamanistiskevej.dk. Du modtager derefter nærmere information til seminaret samt betalingsoplysninger.

SU d. 25. august 2023.

HAR DU SET?

Du kan spare penge ved at tilmelde dig en af pakkeløsningerne. Det er en mulighed for dem, der gerne vil med til så meget som muligt.

PAKKE 1: DEN STORE PAKKE

4 dages seminar (med frokost, kaffe, te og kage)            4.999 Early Bird / 5.999

4 dages arrangement i dansk natur (uden traktement) 4.600 Early Bird / 5.600

Yanantin Karpay                                                                                  850

Moder Jord ceremoni                                                                       250

Nust'a Karpay                                                                                       250

Åbningsceremoni                                                                               130

Foredrag                                                                                                 130

Ialt                                                                                  11.209 Early Bird / 13.209

SPAR 1000 kr. ekstra ved at købe samlet pakke. Ialt: 10.209 Early Bird / 12.209

PAKKE 2: 4 DAGS SEMINAR MM.

4 dages seminar (med frokost, kaffe, te og kage)         4.999 Early Bird / 5.999

Yanantin Karpay                                                                               850

Moder Jord ceremoni                                                                   250

Nust'a Karpay                                                                                    250

Åbningsceremoni                                                                            130

Foredrag                                                                                              130

Ialt                                                                                                      6.609 Early Bird / 7.609

SPAR 500 kr. ekstra ved at købe samlet pakke.       Ialt 6.109 Early Bird / 7.109

PAKKE 3: 4 DAGES INDVIELSER I NATUREN MM.

4 dages arrangement i dansk natur (uden traktement)  4.600 Early Bird / 5.600

Ayni Karpay                                                                                            250

Yanantin Karpay                                                                                   850

Moder Jord ceremoni                                                                       250

Nust'a Karpay                                                                                       250

Åbningsceremoni                                                                               130

Foredrag                                                                                                 130

Ialt                                                                                                          6.460 Early Bird / 7.460

SPAR 500 kr. ekstra ved at købe samlet pakke.          Ialt 5.960 Early Bird / 6.960

Se hele programmet med datoer og detaljer i kalenderen på www.denshamanistiskvej.dk

Del denne begivenhed

bottom of page