top of page

lør. 22. okt.

|

Haslev

Arbejdsdag hos Den Shamanistiske Vej

Den Shamanistiske Vej er enkeltmandsejet, og der er meget arbejde med at drive det store sted. Derfor tages der med kyshånd imod hjælp i haven denne dag. DSV giver frokost og kage til de fremmødte.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Arbejdsdag hos Den Shamanistiske Vej
Arbejdsdag hos Den Shamanistiske Vej

Tid & sted

22. okt. 2022, 11.00 – 15.00

Haslev, Moltkesvej 91, 4690 Haslev, Denmark

Detaljer

Den Shamanistiske Vej er rammen for mange menneskers healing og læring. Der holdes et utal af ceremonier, kurser og healingssessioner på stedet, og en del foregår også udenfor i den store, dejlige have, som hører til huset. 

Da Den Shamanistiske Vej ligger lige op af skoven er efteråret et af de tidspunkter, hvor der er brug for ekstra hænder til havearbejdet. Titusindevis af blade falder af træerne - også de omkringliggende - og skal rives væk for ikke at kvæle græsset eller gøre den lange indkørsel til en glidebane, mens de rådner.

Nedfaldne grens skal fjernes, brombærrene skal klippes en sidste gang og lur mig om ikke der står nogle vildfarne tidsler og brændenælder, som gerne må hives op inden de lystigt skyder igen til næste forår.

Der er altid noget at rive i på stedet, og derfor ville det være FANTASTISK at se så mange som muligt på denne dag, da det er et stort arbejde at holde stedet, og al hjælp derfor er meget kærkommen.

Den Shamanistiske Vej giver selvfølgelig frokost og hjemmebagt kage med kaffe og te til de fremmødte. 

Man behøver ikke komme i hele tidsrummet, men blot i det tidsrum, man har lyst til. Af hensyn til indkøb og kagebagning, har jeg dog brug for at vide, hvor mange der dukker op, og derfor er tilmelding nødvendig.

TID & STED: Kl. 11 - 15 på Moltkesvej 71, 4690 Haslev. Parkering på gårdspladsen mellem husene eller langs indkørslen.

TILMELDING: Du tilmelder dig på info@denshamanistiskevej.dk. Skriv hvad tid, du kommer (skal du have frokost?) - og giv mig også lige dit telefonnr. så jeg kan få fat på dig med kort varsel ved sygsom e.l.

Del denne begivenhed

bottom of page