top of page

ons. 22. feb.

|

Haslev

2. år: Blandt Ånder og Mennesker - healerens vej

Andet år på uddannelsen Blandt Ånder og Mennesker for de, som ønsker at gå healerens vej.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
2. år: Blandt Ånder og Mennesker - healerens vej
2. år: Blandt Ånder og Mennesker - healerens vej

Tid & sted

22. feb. 2023, 10.00 – 16.00

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark

Detaljer

Årets første del har fokus på at samle sin Rual Kuna, som er de 12 naturånder, man skaber et personligt forhold til og bærer i sit medicinbundt, kaldet en misha, i form af de 12 khuyaer, man får i arbejdet med naturånderne. Sidste halvdel af året handler om, hvordan man arbejder med din misha i healing, ceremonier og ritualer.  Man vil samlet set lære mange forskellige healingsteknikker, hvoraf en del også stammer fra nogle af de andre traditioner, jeg har lært fra, og vi vil arbejde med finpudsning af allerede tillærte ting som trommerejser, pendulering, fjernhealing m.v.

Der bliver selvfølgelig løbende delt visdom fra de traditioner, der læres fra, ligesom vi implementerer nogle af de ting, eleverne allerede har lært på 1. år af Blandt Ånder og Mennesker, med det nye. Herunder energiøvelser og arbejdet med naturforældre og Teqse Nustaer.

Gennemgående for året er arbejdet med at give eleverne de bedste redskaber til at træde i kraft som healer, og dermed gøre en større forskel for andre mennesker, dyr og den verden, vi lever i.

Helt naturligt kommer vi derfor ind på emner som etik, moral, ydmyghed og respekt for de traditioner, vi lærer fra i arbejdet. Vi taler om, hvordan man møder sine klienter bedst muligt i arbejdet og dermed skaber en tryg ramme for dem i deres healingsproces.

Det bliver et år fuld af praktiske øvelser, ceremonier, healing og visdom. Alt sammen spundet sammen af den røde tråd i min egen praksis, som er Q'ero folkets vidunderlige kosmologi og visdom.

Det er en forudsætning for tilmelding på "Blandt Ånder og Mennesker - healerens vej", at du har taget 1. år af "Blandt Ånder og Mennesker", da der ikke findes tilsvarende forløb andre steder. 

UNDERVISNING

Vi mødes hver anden onsdag fra d. 22. februar 2023 til d. 14. februar 2024. Der er dog sommerferie i juli måned.

Indtil d. 16. august er hver anden undervisningsgang fysisk fremmøde fra kl. 10 - 16  og hver anden gang et zoom møde på 2 timer. Derefter er det fysisk fremmøde fra kl. 9.30 - 17.00 hver undervisningsgang resten af uddannelsen.

UNDERVISER

Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 20 år. Rikke er indviet Pampamishayok i Q'ero traditionen.

STED

Moltkesvej 71, 4690 Haslev

PRIS

Se linket her for mere information: https://www.denshamanistiskevej.dk/moder-jord-healing

TILMELDING

Da uddannelsen er et stort JA til et stort ansvar dedikationsmæssigt, starter tilmeldingen med en snak over telefonen, hvor du har mulighed for dels at stille de spørgsmål, du måtte have, men også mærke mere ind i, om forløbet er det rigtige for dig. Du kan enten ringe alle hverdage mellem 9 - 17 på tlf.  28 18 70 44 eller sende mig en email på info@denshamanistiskevej.dk, hvor vi kan aftale telefonsnakken.

SU for tilmelding er d. 20. februar 2023

Del denne begivenhed

bottom of page