top of page

fre. 19. maj

|

Haslev

Blandt Ånder og Mennesker

Opstart af etårige shamanistisk uddannelse, som giver dig redskaberne til at heale både dig selv og Moder Jord. Du lærer at forbinde dig til naturen, naturånderne og åndeverdenen samt at bruge shamanistiske redskaber fra Syd- og Nordamerika.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Blandt Ånder og Mennesker
Blandt Ånder og Mennesker

Tid & sted

19. maj 2023, 09.30 – 17.30

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark

Detaljer

Uddannelsen lærer dig, hvordan du healer. Både dig selv, Moder Jord og relationen mellem jorden og mennesker.  Du vil lære, hvordan du arbejder med energier, kontakter åndeverden og renser både dig selv og andre for tung energi for at erstatte med den lette og fine.

Gennem et års træning vil du lære nogle af de fineste energi-værktøjer at kende, og du vil lære at kommunikere med naturånderne på mange planer. Denne uddannelse er en helt unik kombination af flere shamanistiske traditioner. Den Ny Tids Uddannelse.

Den røde tråd gennem uddannelsen er Q'ero indianernes visdom fra Peru. De er de gamle Inkamestres efterkommere, og de er mestre i energiarbejde. Deres tradition er utrolig smuk, og kan let implementeres i vores kultur, da det handler om at forbinde sig til den natur, der er lige udenfor vores dør. Det er Den Ny Tids visdom, og derfor yderst relevant for det arbejde, der sker i verden lige nu.

Udover de datoerne nedenfor, skal du deltage i workshoppen "Bliv ven med dit kraftdyr" i løbet af undervisningsåret. Der bliver 3 - 4 datoer at vælge imellem.

Det er vigtigt, man kommer til alle uddannelsesgange samt zoom møder.

Der bliver en del hjemmearbejde mellem modulerne, da shamanisme er en praksis, hvor det tillærte integreres i livet og bruges i dagligdagen. Derudover er det vigtigt for at kunne blive ved at udbygge denne praksis gennem uddannelsen, at det grundliggende energiarbejde bliver til færdigheder og smuk visdom undervejs i forløbet. Det dejlige ved den shamanistiske praksis er, at vi, der går denne vej, har valgt den selv, og derfor bliver den daglige praksis spændende og berigende i stedet for en sur pligt. 

Verden har brug for, at flere åbner deres hjerte for denne form for energiarbejde, så vi kan skabe en fornyet harmoni og balance på Jorden. Derfor kommer den shamanistiske visdom ikke bare os selv til gode, men også vores omgivelser, hver eneste gang, vi praktiserer det tillærte. 

Der er plads til 8 personer på holdet, da jeg lægger vægt på, at der skal være plads og rum til den enkelte.

Denne uddannelse er som den eneste adgangsgivende til andet år af uddannelsen, som hedder "Blandt Ånder & Mennesker - healerens vej", som bliver udbudt en gang hvert eller hvert halvandet år.

LÆS MERE HER om uddannelsen, pris samt forventninger til hjemmearbejde og engagement: https://www.denshamanistiskevej.dk/moder-jord-healing

Der er mulighed for tilkøb af kost og logi med overnatning i telt i sommerhalvåret samt for 1 - 2 personer indendørs om vinteren.

HVORNÅR

Uddannelsen strækker sig over knapt et år, så der er tid til at integrere det hele mellem modulerne.

Det bliver følgende datoer fra kl. 9.30 - 17.30 (zoom møderne undtaget): ​

 År 2023

1. modul: 19. - 21. maj

1,5. modul: 20. juni

2. modul:   8. - 9. juli

3. modul: 18. - 20. august. D. 19. august er der obligatorisk ceremoni om aftenen efter undervisningen. Overnatning anbefalet.

Zoom møde d. 28. august kl. 17 - 18

Zoom møde d. 11. september kl. 17 - 18

Zoom møde d. 25. september kl. 17 - 18

Zoom møde d. 9. oktober kl. 17 - 18

4. modul: 27. - 29. oktober

5. modul: 16. - 17. december

 År 2024

6. modul:  17. - 18. februar

7. modul: 18. - 21. april

8. modul: 31.5. - 2. juni 

UNDERVISER

Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 19 år.

STED

Moltkesvej 71, 4690 Haslev

PRIS

Se linket her for mere information: https://www.denshamanistiskevej.dk/moder-jord-healing

TILMELDING

Da uddannelsen er et stort JA til en fantastisk berigende og selvudviklende vej i livet, starter tilmeldingen med en snak over telefonen, hvor du har mulighed for dels at stille de spørgsmål, du måtte have, men også mærke mere ind i, om forløbet er det rigtige for dig. Jeg vil ligeledes stille dig forskellige spørgsmål, så vi er sikre på, der er et match i forhold til den fælles spirituelle rejse, vi eventuelt skal starte sammen. Du kan enten ringe alle hverdage mellem 9 og 17 på tlf.  28 18 70 44 eller sende mig en email på info@denshamanistiskevej.dk, hvor vi kan aftale telefonsnakken.

SU for tilmelding er d. 14. maj 2023

Del denne begivenhed

bottom of page