top of page

fre. 06. okt.

|

Haslev

Bliv Ven Med Dit Kraftdyr

Et kraftdyr er en hjælper, som guider og vejleder dig i livet. Det er desuden en beskytter og vil lære dig meget mere om dig selv, dine gaver i livet, og hvordan du kan udnytte dit potentiale bedst muligt. Lær hvordan du bliver bedste ven med dit eget kraftdyr i denne workshop.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Bliv Ven Med Dit Kraftdyr
Bliv Ven Med Dit Kraftdyr

Tid & sted

06. okt. 2023, 15.00 – 21.00

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Denmark

Detaljer

Workshoppen vil lære dig at arbejde og kommunikere med dit eget kraftdyr. Måske kender du det allerede, og måske har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilket kraftdyr, der følger dig. Uanset udgangspunktet er du velkommen i denne workshop.

Du bliver guidet gennem trommerejser, meditationer og forskellige øvelser for at møde kraftdyret og skabe en forbindelse til det fra hjertet. På den måde kan I opnå en nærværende og tæt relation, som vil støtte og guide dig i livet fremover.  Det er ikke tilfældigt, hvilket kraftdyr, der kommer til dig, og der er uhyre meget læring i at forstå dyrets natur, for derigennem at forstå din egen.

Undervisningen foregår både inde og ude, så medbring tøj efter vejret.

Der er 14 pladser.

TID & STED: fredag d. 6. oktober 2023  fra kl. 15.00 - 21.00 på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev.

PRIS: 750 kr. 

TILMELDING: Send en email med dit fulde navn og telefonnummer til info@denshamanistiskevej.dk. Du modtager derefter nærmere information til dagen samt betalingsoplysninger.

SU d. 4. oktober

Del denne begivenhed

bottom of page