top of page

man. 08. mar.

|

Bliv Ven Med Dit Kraftdyr

Bliv Ven Med Dit Kraftdyr

Et kraftdyr er en hjælper, som guider og vejleder dig i livet. Det er desuden en beskytter og vil lære dig meget mere om dig selv, dine gaver i livet og hvordan du kan udnytte dit potentiale bedst muligt. Dette er en 2 dages workshop. Mandag d. 8.3. og onsdag d. 10.3. Samme tid begge dage.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Bliv Ven Med Dit Kraftdyr
Bliv Ven Med Dit Kraftdyr

Tid & sted

08. mar. 2021, 18.30 – 10. mar. 2021, 21.30

Bliv Ven Med Dit Kraftdyr

Detaljer

Workshoppen vil lære dig at arbejde og kommunikere med dit eget kraftdyr. Måske kender du det allerede, og måske har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilket kraftdyr, der følger dig. Uanset udgangspunktet er du velkommen i denne workshop.

Workshoppen kommer til at foregå over to aftener, og du skal sætte tid af til at komme en tur ud i naturen inden 2. undervisningsgang. ​ Det vil være en gåtur på 45 - 60 minutter. 

Du bliver guidet gennem trommerejser og forskellige øvelser for at møde kraftdyret og skabe en forbindelse til det fra hjertet. På den måde kan I opnå en nærværende og tæt relation, som vil støtte og guide dig i livet fremover.  Det er ikke tilfældigt, hvilket kraftdyr, der kommer til dig, og der er uhyre meget læring i at forstå dyrets natur, for derigennem at forstå din egen.

Undervisningen vil foregå over Zoom, og der er plads til max. 16 på holdet. Undervisningslokalet er erstattet af det virtuelle rum, og derfor bliver der ikke replay.  ​ 

TID & DAGE: mandag d. 8. marts og onsdag d. 10. marts fra kl. 18.30 - 21.30. Max. 16 personer.

STED: online Zoom undervisning. Link sendes efter tilmelding.

PRIS: 750 kr. Early Bird pris er 650 kr. hvis du tilmelder dig og betaler, så beløbet er på min konto senest mandag d. 22. februar.

TILMELDING: Send en mail med dit fulde navn og telefonnr. til info@denshamanistiskevej.dk.  Du modtager nærmere information samt betalingsoplysninger ved tilmeldingen.

SU d. 5. marts.

Del denne begivenhed

bottom of page