top of page

man. 07. aug.

|

Haslev

Book en kokabladslæsning

Nu har du muligheden for at prøve den ældgamle spådomskunst - læsning i kokablade. Francisco og Ricardo Apaza Flores er Paqoer og brødre fra Hatun Q'eros i Peru. De er fantastiske til at læse i kokablade og tilbyder konsultationer i denne gamle spådomskunst, mens de gæster Danmark.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Book en kokabladslæsning
Book en kokabladslæsning

Tid & sted

07. aug. 2023, 10.00 – 08. aug. 2023, 06.00

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Denmark

Detaljer

Den Shamanistiske Vej og Wiraqocha Foundations Global Paqo School har i skøn forening arrangeret besøget af Francisco og Ricardo Apaza Flores, som åbner døren til den ægte, autentiske visdom direkte nedarvet fra det gamle Inkarige.

Kokabladslæsning er en ældgammel spådomskunst, som Q'ero folket har brugt til klarlæggelse af alverdens spørgsmål. Det kan være alt fra hvordan en sygdom skal kureres, og hvilken behandling, der er den bedste, til spørgsmål om hvornår det bedste tidspunkt er til at så og høste. 

Vi er meget begejstrede over, at kunne tilbyde konsultationer med denne ædle kunst, mens Francisco og Ricardo Apaza Flores er i Danmark.

Francisco og Ricardo Apaza Flores er begge velrenommerede healere og kokabladslæsere i Hatun Q'eros. Kokabladslæsning er en dyb, spirituel praksis, der kræver meget dedikation, fokus og tid at lære. 

Vær OBS på, at kokablade er ulovlige at indføre i Danmark. Vi er i gang med at undersøge, om man kan få dispensation til en kulturel udveksling som denne. Hvis ikke, vil de bruge andre blade, men det har ingen betydning for selve læsningen.

Der er en tolk med til konsultationen. Hvis du selv taler flydende spansk, kan vi dog spare tolken.

KUNSTHÅNDVÆRK FRA Q’EROS LAVET MED BØN OG INTENTION

Både før og efter undervisningen er det muligt at købe noget af det fantastiske håndarbejde, som Ricardo og Francisco har med fra Peru. Mastanaer, perlesnore, ceremonielle huer, tasker mm. Disse ting skal betales kontant og gerne i Euro eller Dollars.

Vævningerne fremstilles med ceremonielle bønner og påkaldelser under hele processen. Bønnerne er for dyrene, der har givet ulden, for klipningen, spindingen af garnet, vævningen m.v. Der er lagt utrolig meget kærlighed og intention i hvert eneste stykke kunsthåndværk.

OM FACILITATORERNE

Francisco og Ricardo Apaza Flores er brødre og sønner af afdøde verdenskendte Altomishayoq Don Mariano Apaza fra Hatun Q'eros. De er begge to meget anerkendte for deres arbejde og færdigheder som Paqo'er. Begge brødre er kendt som dygtige kokabladslæsere og fremragende traditionelle healere og lærere i deres tradition.

De har arbejdet med den gamle visdom, siden de var meget unge, og Francisco siges at være en af de mest dygtige Q'ero kokabladslæsere. Kokablade bruges til spådomskunst, og er den traditionelle måde at diagnosticere sygdomme, årsager og helbredelsesmetoder på.  Vi, som arrangerer besøget, har prøvet kokabladsaflæsning mange gange og er dybt imponerede over så mange præcise og nuancerede svar, deres kokablade kan give.

OM WIRAQOCHA FOUNDATION

På trods af den fattigdom, indbyggerne i Hatun Q'eros rent materielt lever under, har de en af de rigeste, åndelige traditioner i verden. Wiraqocha Foundation blev oprettet i 1996 for at støtte dette fantastiske folk og deres traditioner. Du kan læse om fonden og det arbejde, den udfører, her: https://wiraqochafoundation.org.

TID & STED:  Mandag d. 7. og tirsdag d. 8. august mellem kl. 10 og 18 på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev.

Man kan parkere på gårdspladsen mellem husene eller langs indkørslen.

Vi har også få tider nogle af aftenerne mellem d. 3. og d. 6. august, men de er primært reserveret til deltagerne på seminaret, som afholdes disse dage, da nogle kommer langvejs fra, og derfor skal have muligheden for at få en læsning, mens de er på besøg.

PRIS:

30 minutters kokabladslæsning med tolk koster 800 kr. alt incl. og kun 600 kr. for de, der også er tilmeldt seminaret fra d. 3. - 6. august.

30 minutters kokabladslæsning uden tolk (hvis du selv taler flydende spansk) koster 650 kr. og 450 kr. for de, der også er tilmeldt seminaret.

100 kr. betales straks ved tilmeldingen for at holde din tid, og det resterende beløb medtages i kontanter (helst Euro eller Dollars) på dagen. De 100 kr. refunderes ikke i tilfælde af afmelding igen, og ved afmelding indenfor 24 timer fra det reserverede tidspunkt, opkræves det fulde beløb for konsultationen.

BOOKING AF TID: Send en email med dit fulde navn og telefonnummer til info@denshamanistiskevej.dk. Du modtager derefter nærmere information til healingen samt betalingsoplysninger. Du kan også ringe på telefon 28 18 70 85 alle hverdage mellem kl. 9 og 17.

Del denne begivenhed

bottom of page