top of page

lør. 31. aug.

|

Haslev

Ceremoni for Moder Jord

Kom med til en skøn ceremoni, hvor vi giver tilbage til Moder Jord for alle de gaver, vi får af hende i form af mad, husly og næring på alle planer.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Ceremoni for Moder Jord
Ceremoni for Moder Jord

Tid & sted

31. aug. 2024, 12.30 – 15.30

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Denmark

Detaljer

Pachamama, Moder Jord, Gaia.....vi kender hende under mange navne, men hendes kraft og visdom er den samme.

Moder Jord er eksistensen for vores liv. Hun giver os jordforbindelse, nærer os og giver os alt, hvad vi har brug for i livet. Derfor er det vigtigt, at vi også giver tilbage til hende af vores omsorg og kærlighed, så der er en ligeværdig udveksling af energi.

I denne ceremoni hylder vi Moder Jord og fejrer hendes kraft med en smuk offerpakke, som vi lægger alle vores bønner om harmoni og balance her på Jorden ind i, samtidig med at vi siger hende tak for alt, hvad hun har givet os. Hver eneste deltager velsigner offerpakken med en personlig bøn. Til sidst i ceremonien brænder vi offerpakken.

Telefoner bedes være slukket under hele arrangementet.

Vær OBS på, at der om aftenen samme dag er en Ayni Karpay ceremoni, som du også kan deltage i. 

KUNSTHÅNDVÆRK FRA Q’EROS LAVET MED BØN OG INTENTION

Både før og efter ceremonien er det muligt at købe noget af det fantastiske håndarbejde, som Ricardo og Francisco har med fra Peru. Mastanaer, perlesnore, ceremonielle huer, tasker mm. Disse ting skal betales kontant.

Vævningerne fremstilles med ceremonielle bønner og påkaldelser under hele processen. Bønnerne er for dyrene, der har givet ulden, for klipningen, spindingen af garnet, vævningen m.v. Der er lagt utrolig meget kærlighed og intention i hvert eneste stykke kunsthåndværk.

SPROG

Francisco Apaza Flores taler primært quechua, og Ricardo Apaza Flores taler både quechua og spansk. Der vil være en tolk til stede, som oversætter til dansk undervejs.

LIDT BAGGRUNDS INFORMATION

Francisco og Ricardo Apaza Flores har en fantastisk hjertevarm tradition, som de vil dele med os, mens de er i Danmark. De kommer fra landsbyen Qolpa Qucho i Hatun Q'eros, hjertet af Q'ero-nationen i Peru.

Q'eroerne er de sidste, levende efterkommere af Inkatraditionen. På grund af Hatun Q'eros afsides beliggenhed omkring 5.000 meter oppe i Andesbjergene, har deres tradition været forholdsvis uberørt af ydre påvirkning i over 500 år, indtil den første akademiske ekspedition under ledelse af Oscar Nuñez Del Prado ankom til Q'eros i 1955. I løbet af de sidste 20 år er interessen vokset, og den officielle anerkendelse fandt sted i 2011, da Q'eros blev udnævnt til "Det sidste Inka-samfund i Peru" af den peruvianske kulturmyndighed.  Meget af den autentiske lære i denne tradition er dog ikke blevet delt før på grund af det komplekse i at forklare Q'eroernes verdenssyn og oversætte fra Q'ero sproget. 

Det er kun få år siden, der blev åbnet en vej til Hatun Q'eros. 

Den dag i dag er der dog ingen busser, tog, butikker, klinikker, hospitaler eller læger i nærheden af samfundet. Det kan tage op til 10-12 timer for dem, der bor længst væk fra Cusco, at nå frem til den gamle hovedstad, som i dag kan betragtes som et spirituelt samlingspunkt for mange. Først 4 timer til fods, så skal de tage en bus (hvis man er heldig kommer den) og derfra en anden bus eller på motorcykel eller bil hvis man kan finde en.

På trods af den fattigdom, Q'ero folket rent materielt lever under, har de en af de rigeste, åndelige traditioner i verden.

Der gøres meget i dag for at sætte lys på den smukke tradition, da Q'ero folket i Peru lider desværre under den samme misforståelse og nedladenhed, som mange andre traditionelle folkeslag rundt om i verden også lider under. Hatun Q'ero Cultural Center åbnede for et par år siden i hjertet af Cusco med fondsmidler for at bringe Inka-visdommen tilbage til hjertet af Inka-hovedstaden, og det har været med til at sætte den kulturelle arv mere fast på landkortet.

OM FACILITATORERNE

Francisco og Ricardo Apaza Flores er brødre og sønner af den afdøde verdenskendte Altomisayoq Don Mariano Apaza fra Hatun Q'eros. De er begge to meget anerkendte for deres arbejde og færdigheder som Paqo'er. Begge brødre er kendt som dygtige kokabladslæsere og fremragende traditionelle healere og lærere i deres tradition.

De har arbejdet med den gamle visdom, siden de var meget unge. Kokablade bruges til spådomskunst, og er den traditionelle måde at diagnosticere sygdomme, årsager og helbredelsesmetoder på.  

Rikke Agersted ejer Den Shamanistiske Vej, som arrangerer besøget, og har i over 20 år arbejdet med både de Nord- og Sydamerikanske shamanistiske veje. Q'erofolkets visdom er blevet den røde tråd i Rikkes undervisning og healingsmetoder, og hun er slet ikke i tvivl om, at de kan noget helt særligt, som Verden i dag har brug for. Rikke har i 3 år været elev på The Global Paqo school, hvor Francisco og Ricardo underviser.

TID & STED:  Lørdag d. 31. august 2024  fra kl. 12.30 - 16.00 på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev. 

PRIS: 250 kr. som betales straks ved tilmeldingen. Beløbet refunderes ikke i tilfælde af afmelding igen, men pladserne kan gives videre til en anden. Du bedes i så fald give mig besked herom.

TILMELDING: Send en email med dit fulde navn og telefonnummer til info@denshamanistiskevej.dk. Du modtager derefter nærmere information til dagen samt betalingsoplysninger.

SU d. 28. august 2024.

HAR DU SET?

Du kan spare penge ved at tilmelde dig en af pakkeløsningerne. Det er en mulighed for dem, der gerne vil med til så meget som muligt.

PAKKE 1: DEN STORE PAKKE

4 dages seminar (med frokost, kaffe, te og kage)            4.999 Early Bird / 5.999

4 dages arrangement i dansk natur (uden traktement) 4.600 Early Bird / 5.600

Yanantin Karpay                                                                                  850

Moder Jord ceremoni                                                                       250

Nust'a Karpay                                                                                       250

Åbningsceremoni                                                                               130

Foredrag                                                                                                 130

Ialt                                                                                  11.209 Early Bird / 13.209

SPAR 1000 kr. ekstra ved at købe samlet pakke. Ialt: 10.209 Early Bird / 12.209

PAKKE 2: 4 DAGS SEMINAR MM.

4 dages seminar (med frokost, kaffe, te og kage)         4.999 Early Bird / 5.999

Yanantin Karpay                                                                               850

Moder Jord ceremoni                                                                   250

Nust'a Karpay                                                                                    250

Åbningsceremoni                                                                            130

Foredrag                                                                                              130

Ialt                                                                                                      6.609 Early Bird / 7.609

SPAR 500 kr. ekstra ved at købe samlet pakke.       Ialt 6.109 Early Bird / 7.109

PAKKE 3: 4 DAGES INDVIELSER I NATUREN MM.

4 dages arrangement i dansk natur (uden traktement)  4.600 Early Bird / 5.600

Ayni Karpay                                                                                            250

Yanantin Karpay                                                                                   850

Moder Jord ceremoni                                                                       250

Nust'a Karpay                                                                                       250

Åbningsceremoni                                                                               130

Foredrag                                                                                                 130

Ialt                                                                                                          6.460 Early Bird / 7.460

SPAR 500 kr. ekstra ved at købe samlet pakke.          Ialt 5.960 Early Bird / 6.960

Se hele programmet med datoer og detaljer i kalenderen på www.denshamanistiskvej.dk

Del denne begivenhed

bottom of page