top of page

ons. 03. nov.

|

Haslev

De Store Naturånder

Kurset er overbygningen til "Kom hjem i dig selv med Inkaernes gamle visdom". Her lærer du at kommunikere med de store, globale naturånder og at rense andre for tung energi. Vi mødes hver onsdag aften over 6 uger.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
De Store Naturånder
De Store Naturånder

Tid & sted

03. nov. 2021, 18.00 – 21.00

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark

Detaljer

Der er uendeligt mange naturånder. Fra de mindste små alfer og andre lysvæsener, til større ånder som hører til søer, vandløb, bjerge, bakker, landområder, regioner......og så er der de globale naturånder, som på quechua sproget kaldes Teqse Nust'aer. Det er Moder Vand, Moder Jord, Moder Vind, Bedstemor Måne, Stjernemoderen, Fader Sol og Fader Himmel (universet). 

Det er ofte disse naturånder, vi her i vesten kalder på, når vi har brug for hjælp.

På dette kursus lærer du ikke bare at forbinde dig med disse fantastiske kræfter - du lærer at få et personligt forhold til dem. At kommunikere med dem og arbejde bevidst sammen med dem for at heale dig selv og naturen omkring dig.

Det er vigtigt, at du har taget kurset "Skab healing og kraft i dit liv - med inkaernes gamle visdom", da du der får de grundliggende redskaber til at arbejde videre med på dette kursus.

Du har allerede lært at arbejde med let og tung energi, ligesom du har lært at lave offerpakker og forbinde dig til de vigtigste naturånder i dit liv - dine naturforældre og din ledestjerne. 

Nu er det tid til, at du skal lære at forbinde dig til de globale naturånder. Du vil derfor modtage en indvielse den første dag, hvor dine energetiske øjne, nãwis, åbnes. De gamle inkaer havde et andet energisystem end chakrasystemet. De energetiske øjne, som vi kan åbne, og som også ligger langs den fysiske krop, bruger vi til at forbinde os med de globale naturånder. Der er meget at sige om dette system, og måden, vi kan bruge det på, og det lærer du alt sammen på kurset.

Sammen med åbningen af øjnene vil du også lære nye energiøvelser, som hjælper dig med at balancere let og tung energi.

Vi mødes 3 timer om ugen i 6 uger. Mellem hvert møde, skal du have mulighed for at sætte omkring 4 - 5 timer af en enkelt dag til dit arbejde med den uges naturånd. Der bliver desuden ca. 20-30 minutters hjemmearbejde dagligt til at praktisere øvelserne.

Dette skal du forpligte dig til, for ellers kommer du lynhurtigt bagud og det bliver svært at følge med på resten af kurset. Men...det er berigende og spændende, og derfor al tiden værd.

Der bliver oprettet en gruppe for holdet på Telegram, hvor man kan kommunikere og dele oplevelser mellem undervisningsgangene.

Der er 10 pladser på kurset.

Fra d. 1. september skal der ikke længere vises coronapas indendørs.

Kursus datoer

Vi mødes nedenstående datoer, og det er vigtigt, du kan komme alle gangene.

onsdag d. 3. november

onsdag d.  10. november

onsdag d.  17. november

onsdag d.  24. november

onsdag d. 1. december

onsdag d. 8. december

Tid & Sted

Vi mødes alle dagene fra kl. 18.00 - 21.00 på Den Shamanistiske Vejs adresse, Moltkesvej 71, 4690 Haslev.

Facilitator

Rikke Agersted, som er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med Nord- og Sydamerikansk shamanisme i 18 år.

Pris

3.400 kr. for hele kurset incl. kaffe og te på kursusdagene.

Early Bird pris er kun 2.950 kr. hvis du tilmelder dig og betaler senest d. 30. september.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at skrive en email med dit fulde navn og telefon nummer til info@denshamanistiskevej.dk. Du vil herefter modtage nærmere information om kurset samt betalingsoplysninger.

Del denne begivenhed

bottom of page