top of page

tors. 08. jul.

|

Haslev

Fra smerte til styrke

Vil du gerne have mere glæde og og overskud i dit liv? Slippe den indre smerte for i stedet at mærke din indre visdom og personlige kraft?

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Fra smerte til styrke
Fra smerte til styrke

Tid & sted

08. jul. 2021, 09.30 – 11. jul. 2021, 16.30

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark

Detaljer

Vi kommer til at arbejde intenst over 4 dage i og med naturen. Du kommer til at arbejde med et personligt mandala, og derudover vil du gennem shamanistiske øvelser, hjerterum og en bålceremoni blive guidet til at slippe den indre smerte for i stedet at kunne favne din indre styrke og bruge visdommen fra smerten som næring for dine drømme og visioner i livet.

Det er en fantastisk proces, som jeg igen og igen har oplevet kan skabe en helt ny forståelse og indsigt hos den enkelte, og dermed også muligheden for at give slip på det, der ikke skal med videre i livet. På den måde bliver der plads til at det, du gerne vil kalde ind i dit liv i stedet, hvilket der også vil blive sat fokus på under retreatet.

DET SKREV EN TIDLIGERE DELTAGER 

Kære Rikke  Jeg skriver til dig, for at udtrykke min dybe taknemlighed for den fantastiske sommer retreat “Fra smerte til styrke”, som du afholdt her i juli måned. De 4 dage var noget helt specielt og berigende for mig.  Da jeg startede var mine smerter, især ‘sjælesmerter’ meget dominerende i min krop, i mine tanker, i min sjæl. Disse smerter har kvalt mig nu i mange år og jeg følte mig magtesløst, da jeg ikke kunne finde ud af, hvordan jeg kunne befrie mig for dem. I den tilstand mødte jeg op til retreatet, med håb om at her kan jeg få nogle redskaber til mine ‘smerter’. Også her mødte jeg 4 fantastiske kvinder, som hver for sig havde sine ‘smerter’ at kæmpe med.

 Blot efter 2 dage kom jeg for første gang i mit liv dybere og dybere inde i min sjæl og kom endnu tættere og tættere på mine ‘smerter’. Med de ‘rejser’ du indført os i, kom jeg i kontakt med mig selv i forskellige aldre, med mine forfædre, med selve min sjæl og fået brugbare svar på, hvad JEG kan gøre for at hjælpe mig selv. 

 De sidste to dage blev brugt på at skifte fra at have medlidenhed til mig selv, ser det negative til at ‘vokse’ styrken inde i mig selv og tage ansvar for min ‘sjæl’ og få tilbage MIN sjæl. Dette kalder jeg for kæmpe transformation. Selv mine medkursister kunne se en kæmpe forandring i mig, blot efter 3 dage - mine øjne udstrålede, jeg smilede og blev mere sikker i mig selv og i min væremåde. Tusinde TAK for den kraftfulde transformation fra smerte til styrke.

 Jeg gør alt for stadig at holde fast i de mentale og sjælelige ændringer, jeg fik på retreatet, da jeg tit minder mig om, hvad jeg har lovet ‘dem’ fra mine ‘rejser’ og min sjæl.  Retreatet var den bedste ‘rejse’ for mig for at finde mine dyrebare sjæl tilbage og tage den med ‘hjem’.  Tak, Rikke for transformationen og de 4 fantastiske dage med dig og med mine medkursister  

Elmirah N.P. Jusupova ​ 

TID 

Vi arbejder dagligt fra kl. 10.00 - 17.00. 

STED 

Den Shamanistiske Vej Moltkesvej 71 4690 Haslev ​

PRIS

Retreatet koster 4.900 kr. incl. alle hovedmåltider dagligt samt te og kaffe. Første måltid er frokost d. 8.7. og sidste måltid er frokost d. 11.7. Vi hjælpes ad med at lave måltiderne samt stå for oprydningen bagefter.

Snacks medbringer du selv.

OVERNATNING

Du skal selv medbringe telt, sovepose, håndklæde og toiletsager til overnatningen. Teltet kan slås op i haven. Der er selvfølgelig adgang til badeværelse og køkken, men ellers er huset lukket udenfor undervisningstiden.

FACILITATOR

Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med Nord- og Sydamerikansk shamanisme i 18 år.

TILMELDING Send en mail til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. for tilmelding. Så modtager du yderligere information om weekenden samt betalingsoplysninger. 

SU for tilmelding er d. 4. juli.

Del denne begivenhed

bottom of page