top of page

søn. 28. mar.

|

Den Shamanistiske Vej

Fuldmåne bålceremoni

Vi mødes til bålceremoni udenfor hos Den Shamanistiske Vej. P.t. kan 4 personer tilmelde sig, men skriv dig gerne på venteliste i tilfælde af, at restriktionerne letter inden da, så vi må være flere samlet.

Billetter sælges ikke
Se andre events
Fuldmåne bålceremoni
Fuldmåne bålceremoni

Tid & sted

28. mar. 2021, 19.00 – 21.00

Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, Haslev, Danmark

Detaljer

Bedstemor Månes kraft har været tilbedt og æret i mange tusinde år af shamaner over hele verden. Månen er knyttet til det feminine, til Moder Jords vande og den kvindelige cyklus. Ved fuldmåne har vi en helt særlig mulighed for at arbejde med overflod i alle aspekter af vores liv. Både den indre og den ydre. Når månen er fuld symboliserer hun fuldendthed. ​ Vi vil bede for Moder Jords healing og vores egen fortsatte rejse i visdom og guidning fra Bedstemor Måne og alle de andre naturånder, som konstant er omkring os.

Vi vil synge sange omkring bålet og arbejde med ilden, som vi beder hjælpe os med at slippe det, der ikke skal med videre, i en særlig ofring. På den måde kan vi bedre fokusere på dét, vi gerne vil kalde mere ind i vores liv.

OBS: når vi går i ceremoni, er tiden ikke til at forudsige. Du skal derfor være indstillet på, at der ikke er et decideret sluttidspunkt, men en cirkatid. Når vi arbejder i det ceremonielle rum, er det vigtigt at være fokuseret og til stedet i dét rum, og ikke lade sig distrahere af togtider o.l. Vær tryg i visheden om, at der altid er nogen, som giver et lift. Om ikke andet så til stationen. Vi slukker telefonerne under ceremonien. ​ Vi bliver max. 5 personer grundet de officielle restriktioner. Da de måske letter inden ceremonien, kan du skrive dig på venteliste, hvis ikke du når at få en plads. Så krydser vi fingre for, at vi kan være lidt flere samlet udenfor til den tid.

Vi overholder selvfølgelig de officielle retningslinier. ​

HVORNÅR 

Søndag d. 28. marts kl. 19.00 - ca. 21.00.

UNDERVISER  

Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 18 år.

STED 

Moltkesvej 71, 4690 Haslev

PRIS 

Grundet coronarestriktionerne er prisen lettere forhøjet, da deltagerantallet er minimeret.

175 kr. pr. person.

TILMELDING 

Skriv en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. Du vil herefter modtage mere information samt betalingsoplysninger.

SU for tilmelding er d. 26. marts

Del denne begivenhed

bottom of page