top of page

tir. 21. dec.

|

Den Shamanistiske Vej

Vintersolhverv

Ved vintersolhverv fejrer vi det faktum, at årstiderne vender, og vi går lysere dage i møde. Vi siger symbolsk farvel til den mørke tid, og byder lyset velkommen. Det gør vi med en offerpakke og bålceremoni.

Billetter sælges ikke
Se andre events
Vintersolhverv

Tid & sted

21. dec. 2021 15.00 – 19.30

Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, Haslev, Danmark

Detaljer

Kl. 16.59 er det præcise tidspunkt for vintersolhverv. Derfor mødes vi inden, så vi kan være klar til bålceremonien på dette specifikke tidspunkt. Vi skal nemlig lave en helt speciel offerpakke først for at byde den lyse tid velkommen. Offerpakken kaldes også en haywarikhuy og er den traditionelle variation fra Q'ero folket i Peru. Når offerpakken er lavet, bliver den brændt på bålet.

Hver deltager bliver bedt om at medbringe noget til offerpakken. Nærmere information herom gives ved tilmeldingen.

Offerpakken laves indendørs, medmindre vejret er så mildt og godt, at vi kan sidde ude. Resten af ceremonien foregår udenfor ved bålpladsen, så sørg for at tage godt med varmt tøj på.

Når vi går i ceremoni, er tiden ikke til at forudsige. Du skal derfor være indstillet på, at der ikke er et decideret sluttidspunkt, men en cirkatid. Når vi arbejder i det ceremonielle rum, er det vigtigt at være fokuseret og til stedet i dét rum, og ikke lade sig distrahere af togtider o.l. Vær tryg i visheden om, at der altid er nogen, som giver et lift. Om ikke andet så til stationen.  Vi slukker desuden telefonerne under ceremonien og lader dem ligge i bilen.

Der er plads til 14 personer.

HVORNÅR 

Tirsdag d. 21. december fra kl. 15.00 til ca. 19.30.

FACILITATOR

Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 18 år.

STED 

Moltkesvej 71, 4690 Haslev

PRIS 

300 kr. pr. person, som blandt andet også dækker brænde og ingredienser til offerpakken.

TILMELDING 

Skriv en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. Du vil herefter modtage mere information samt betalingsoplysninger.

SU for tilmelding er d. 19. december.

bottom of page