top of page

tirs. 27. apr.

|

Den Shamanistiske Vej

Fuldmåne bålceremoni med prayer smoke

Vi mødes til bålceremoni udenfor hos Den Shamanistiske Vej. Denne aften vil vi lave en prayer smoke, mens vi sidder omkring bålet.

Billetter sælges ikke
Se andre events
Fuldmåne bålceremoni med prayer smoke
Fuldmåne bålceremoni med prayer smoke

Tid & sted

27. apr. 2021, 19.00 – 21.00

Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, Haslev, Danmark

Detaljer

Bedstemor Månes kraft har været tilbedt og æret i mange tusinde år af shamaner over hele verden. Månen er knyttet til det feminine, til Moder Jords vande og den kvindelige cyklus. Fuldmånen er dog ikke kun for kvinder, men også mænd. 

Ved fuldmåne har vi en helt særlig mulighed for at arbejde med overflod i alle aspekter af vores liv. Både den indre og den ydre. Når månen er fuld symboliserer hun fuldendthed. Vi vil bede for Moder Jords healing og vores egen fortsatte rejse i visdom og guidning fra Bedstemor Måne og alle de andre naturånder, som konstant er omkring os.  

Vi vil synge sange omkring bålet og arbejde med ilden, som vi beder hjælpe os med at slippe det, der ikke skal med videre, i en særlig ofring. På den måde kan vi bedre fokusere på dét, vi gerne vil kalde mere ind i vores liv.

Denne aften vil vi efter de andre bønner rulle en prayer smoke, som er en traditionel Nordamerikansk måde at bede med tobakken på. Man inhalerer ikke røgen, men tager den ind i munden og blæser den ud igen. Røgen stiger til vejrs, og man har altid betragtet det som en meget direkte måde at sende sine bønner op til det guddommelige. Det er en meget smuk og kraftfuld måde at bede på, og uanset om man er ryger eller ej, er denne bøn en særlig måde at værdsætte den hellige tobak og den visdom, den holder. En prayer smoke har intet med rygning at gøre, så lad det ikke afskrække dig. 

OBS: når vi går i ceremoni, er tiden ikke til at forudsige. Du skal derfor være indstillet på, at der ikke er et decideret sluttidspunkt, men en cirkatid. Når vi arbejder i det ceremonielle rum, er det vigtigt at være fokuseret og til stedet i dét rum, og ikke lade sig distrahere af togtider o.l. Vær tryg i visheden om, at der altid er nogen, som giver et lift. Om ikke andet så til stationen.  

Vi slukker desuden telefonerne under ceremonien. ​ 

Vi bliver max. 20 personer grundet de officielle restriktioner. 

Der skal ikke fremvises coronapas til udendørs arrangementer.

HVORNÅR 

Søndag d. 27. april kl. 19.00 - ca. 21.00.

UNDERVISER  

Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 19 år.

STED 

Moltkesvej 71, 4690 Haslev

PRIS 

150 kr. pr. person.

TILMELDING 

Skriv en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. Du vil herefter modtage mere information samt betalingsoplysninger.

SU for tilmelding er d. 26. april

Del denne begivenhed

bottom of page