top of page

fre. 04. feb.

|

Højere bevidsthed med krystaller

GRATIS online foredrag, hos Den Shamanistiske Vej, om unikke krystaller der højner din bevidsthed

Hør om hvordan kvantefysik og spiritualitet er baggrunden for den teknologi, der ligger bag AnYons krystalprodukter, og hvorfor de kan hjælpe DIG med at højne din bevidsthed og udvikle din sjæls potentiale langt hurtigere, end hvis du ikke arbejdede med krystallerne.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
GRATIS online foredrag, hos Den Shamanistiske Vej, om unikke krystaller der højner din bevidsthed
GRATIS online foredrag, hos Den Shamanistiske Vej, om unikke krystaller der højner din bevidsthed

Tid & sted

04. feb. 2022, 19.00 – 20.00

Højere bevidsthed med krystaller

Detaljer

Den ShamanistiskeVej holder rammen over Zoom for et foredrag med Thomas Lyspiil, der er opfinderen bag en særlig måde at påvirke flouritkrystaller på, så de bliver mere potente og kraftfulde at arbejde med. Foredraget d. 20.1. var en stor succes, så derfor har vi besluttet at gentage det.

Thomas' firma hedder AnYon og er p.t. i en opstartsfase i forhold til at bringe den spændende viden ud i verden. Der ligger dog 7 års intensiv forskning bag krystallerne, og derfor har Thomas efterhånden en del erfaring med deres måde at virke på.

AnYon er ikke "bare" smukke krystaller eller smykker. AnYon er et produkt, der kombinerer de potenserede flouritter med en guld- eller sølvbelagt mønt med symbolerne Flower of life, Merkabaen samt de hebraiske ord for "Jeg er den, jeg er". Mønten og flouritten vil tilsammen målrette energien i krystallerne, så de understøtter den proces, den enkelte er i. Om det er en læringsproces, en healingsproces eller noget helt andet, så vil processen understøttes, så den går hurtigere.

Kort fortalt ligger der en masse både spirituel og kvantefysisk visdom bag AnYons produkter. Tilsammen åbner alt dette porten til en højere bevidsthed for DIG, og dermed muligheden for, at du som individ og sjæl her på Jorden kan vokse og udvikle dig i overensstemmelse med din sjæls inderste og højeste potentiale.

AnYons flouritter er altså energimæssigt helt anderledes end andre flouritter, du kan købe, og kan derfor ikke sammenlignes. Hemmeligheden er det energetiske felt, som flouritterne har været påvirket af, og som er en proces, Thomas har udviklet. Processen tænder for flouritternes højeste potentiale, som ellers ikke er i stand til at blive udnyttet med den energifrekvens, vi har her på Jorden.

Når krystaller og mønt arbejder sammen, bliver det energetiske potentiale tilrettet den enkelte person, der arbejder med dem. Flourittens potentiale er nemlig meget større, end vi mennesker kan udnytte, så derfor bliver effekten stærkere, når energien målrettes det bevidsthedsniveau, vi kan implementere energien fra.

Grunden til, at jeg har inviteret Thomas Lyspiil er simpelthen, at jeg kan mærke energien i produkterne. Jeg er ellers ikke særlig sensitiv overfor krystallers energi, men disse produkter har slået benene væk under mig. Jeg stod ved siden af Thomas' stand på Mystikkens Univers her i 2021, hvilket også var første gang, jeg mødte ham. Normalt er jeg ret træt efter de lange dage med mange snakke og fuld koncentration hele dagen. Men ikke denne gang, med Thomas' stand som nabo. Jeg var fuld af energi efter messen og slet ikke i tvivl om, at de krystaller, jeg fik i hænderne sendte en fantastisk energi gennem mig. Jeg kunne simpelthen mærke dem, og fik samme unikke følelse, som da jeg fandt min vej i livet...den shamanistiske vej. Samme hjertebanken, følelse af gelé i knæene og en dyb og inderlig følelse af, at hér er noget rigtigt. Det er 19 år, jeg sidst havde den følelse, så jeg ved, at når den kommer, har jeg kontakt til noget særligt.

Hjemme efter messen belæsset med smykker, drikkedunk og en stor krystal, kunne jeg hurtigt mærke en permanent forandring. Følelsen af mere energi, overskud og nu efter nogle måneder også en oplevelse af, at de ting, jeg går og drømmer om at kalde ind i mit liv, kommer helt af sig selv. Jeg mærker en forhøjet ræsonans med Universet og dermed den energi, jeg selv sender ud.

Det har faktisk været så interessant at bruge drikkedunken, at jeg har måtte skrue lidt ned for indtaget af vandet. Hvis jeg drikker for meget af krystalvandet sent på dagen, bliver jeg alt for frisk til at sove hen på aftenen. Så det er jeg holdt op med.

Hvis du har lyst til at høre mere om Thomas forskning og arbejde for at bidrage til at højne bevidstheden her på Jorden, hele visionen bag AnYons produkter og hvad de kan gøre for dig - så meld dig til det gratis online foredrag d. 4. februar fra kl. 19 til 20. Thomas fortæller de første 45 minutter, og derefter kan deltagerne stille spørgsmål i 15 min.

TILMELDING

Send en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. Tilmelder du flere på een gang, skal vi have alle deltageres fulde navn og telefonnr.

Du vil derefter modtage en email med link til Zoom foredraget.

Vær obs på, at du med din tilmelding samtidig tilmelder dig Den Shamanistiske Vejs nyhedsbrev. Dine oplysninger deles ikke med tredjemand, og du kan til enhver til afmelde dig igen.

FACILITATORER

Thomas Lyspiil fra AnYon er foredragsholder til dette foredrag. Thomas er uddannet kvantefysiker og har brugt mange år på at forske i vedvarende energi og bevidsthed.

Rikke Agersted er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med Nord- og Sydamerikansk shamanisme i 19 år.

Del denne begivenhed

bottom of page