top of page

man. 12. jun.

|

Gratis ONLINE foredrag om Inkatraditionen

Gratis ONLINE foredrag om Inkatraditionen og de nordamerikanske traditioner

I Peru lever Q'ero folket, som er efterkommere af de gamle Inkaer. Deres spirituelle praksis er helt unik og i foredraget kan du høre om Q'eroernes fantastiske måde at arbejde med energi og naturånderne på. Jeg kommer også ind på læren fra mine nordamerikanske lærermestre.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Gratis ONLINE foredrag om Inkatraditionen og de nordamerikanske traditioner
Gratis ONLINE foredrag om Inkatraditionen og de nordamerikanske traditioner

Tid & sted

12. jun. 2023, 19.00 – 21.00

Gratis ONLINE foredrag om Inkatraditionen

Detaljer

Det bliver et par spændende timer med historier fra Rikkes eget liv og erfaringer med den gamle Inkavisdom, men også de Nordamerikanske traditioner, som begge er en del af den undervisning, Rikke tilbyder fra Den Shamanistiske Vej.

Q'ero visdommen er mere et mystisk præsteskab end en shamanistisk tradition, selvom alle elementerne fra forståelsen og forbindelsen til naturen er til stede. Q'eroerne lærer os at skabe et personligt forhold til naturen og naturånderne gennem en ualmindelig kærlig praksis, hvor en grundliggende forståelse af, hvordan man skaber harmoni og balance, er retningsgivende i alt, hvad de foretager sig.

Rikkes egne lærermestre stammer fra Hatun Q'ero, som er hjertet af Q'ero nationen i Andesbjergene i Peru. De er de sidstlevende direkte efterkommere af de gamle inkaer og bærer på en helt særlig visdom, som går meget længere tilbage end det gamle Inkarige.

Inkavisdommen bringer uhyre meget visdom, kærlighed, indlevelse og livskloghed med sig, og det er noget, der er let at implementere her i vores egen kultur. Det er en af de ting, der er så fantastisk ved denne vej - at dens visdom er let at bruge uanset hvor i verden, man befinder sig.

Derfor er Q'ero visdommen blevet grundliggende i meget af det, der undervises i hos Den Shamanistiske Vej. Fra det korte kursus "Kom hjem i dig selv" til den længerevarende uddannelsen "Blandt Ånder og Mennesker". Ligesom mindre ceremonier og begivenheder udspringer af traditionerne fra Andesbjergene.

De Nordamerikanske veje er flettet ind, hvor det giver mening, for de rummer også fantastiske muligheder og redskaber som kan være med til at skabe en stærk og meningsfuld forbindelse til åndeverdenen, og da de også har været en del af Rikkes oplæring de sidste 20 år, er det naturligt at tage det bedste fra begge verdener og dele det med dem, der har lyst til at lære.

Det sker blandt andet på den etårige uddannelse Blandt Ånder og Mennesker, som du også vil høre lidt om i foredraget.

FACILITATOR 

Indehaver af Den Shamanistiske Vej, Rikke Agersted, som har arbejdet med paqo'er og medicinfolk fra Syd- og Nordamerika i 20 år. ​ 

TILMELDING 

Du tilmelder dig foredraget på info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn senest d. 11. juni. Du modtager en email retur med zoom linket.

Tilmelder du flere på een gang, skal du skrive det fulde navn samt email på alle deltagerne. ​ 

Bemærk: når du tilmelder dig, accepterer du samtidig, at du automatisk skrives på mit nyhedsbrev. Dine oplysninger bliver ikke delt med tredjemand, og du kan til hver en tid framelde dig igen. ​ 

TID & STED Foredraget foregår d. 12. juni fra kl. 19.00 til ca. 21.00 over ZOOM.

Del denne begivenhed

bottom of page