top of page

fre. 29. sep.

|

Den Shamanistiske Vej

Guidet trommerejse

Denne aften sendes deltagerne på en guidet trommerejse hos Den Shamanistiske Vej med Rikke Agersted for at bede om indsigt eller hjælp til et enkelt spørgsmål i deres liv.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Guidet trommerejse
Guidet trommerejse

Tid & sted

29. sep. 2023, 18.30 – 21.00

Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Detaljer

Denne aften åbner Den Shamanistiske Vej dørene for dem, der har lyst til at komme på en guidet trommerejse, hvor der er mulighed for at få svar på et personligt spørgsmål.

Aftenen starter med en introduktion til det, vi skal, og derefter vil Rikke guide deltagerne på rejsen til underverdenen, hvor et magisk landskab vil åbne sig for den enkelte for at bringe svar på det spørgsmål, den enkelte rejser på.

Rikke trommer for de fremmødte, mens de ligger og slapper af på et liggeunderlag og lader sjælen rejse med trommens lyd til underverdenen for at få svar på spørgsmålene. Bagefter er der deling i cirklen, samt mulighed for at stille spørgsmål omkring det, man oplevede, hvis noget ikke er helt klart.

Alle kan deltage fra 16 år .... om det er første trommerejse, eller du har rejst mange gange før, har ingen betydning, da rejsen er guidet og deltagerne dermed er i et trygt og kærligt rum for oplevelsen.

OBS: der er kun 8 pladser.

PRAKTISK

Begivenheden foregår hos Den Shamanistiske Vej. Du kan parkere på gårdspladsen mellem husene eller langs indkørslen.

FACILITATOR: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 20 år.

PRIS: 250 kr.

STED: Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

TILMELDING: Tilmeld dig med dit fulde navn og telefonnr. på info@denshamanistiskevej.dk. Ved tilmelding modtager du mere information om aftenen samt betaling. ​Din plads er først reserveret, når betalingen er modtaget.

SU for tilmelding er d. 28. september.

Del denne begivenhed

bottom of page