top of page

man. 07. aug.

|

Haslev

Inkahealing med Francisco og Ricardo

Den Shamanistiske Vej og Wiraqocha Foundations Global Paqo School har sammen gjort det muligt at arrangere besøget af Francisco og Ricardo Apaza Flores, som er brødre fra Hatun Q'ero i Peru. De er dygtige healere og tager klienter ind, mens de er i Danmark.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Inkahealing med Francisco og Ricardo
Inkahealing med Francisco og Ricardo

Tid & sted

07. aug. 2023, 10.00 – 08. aug. 2023, 18.00

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Denmark

Detaljer

Traditionel healing fra Hatun Q'eros i Peru foregår ved, at Paqoen (medicinmanden) arbejder med sin misha (medicinbundt) på klienten og sine khuyaer på klienten. En khuya er en sten, der repræsenterer den levende energi fra de naturånder, Paqoen arbejder med.

Når du lægger dig på briksen, vil de…

1) på dine vegne påkalde alle deres naturånder og bede om tilladelse og velsignelse til at udføre din healing.

2) heale dig med deres rensende Khuyaer - sten, der indeholder den rensende kraft fra naturlige steder som floder, have og søer.

3) styrke dig med styrkende Khuyaer - nu hvor din boble (energifelt) er klar til at blive genoprettet.

4) slutteligt udføre en Animo Wahay, som er en særlig påkaldelse til at kalde alle de manglende dele af din livskraft, som er blevet løsrevet på grund af traumer, tilbage til din krop, hvor de hører hjemme. I vores del af verden mere kendt som sjælehentning.

Hele denne healingproces er energetisk, og vores Paqoer vil ikke tale eller forklare dig noget om healingen undervejs. Du kommer “ren”, de gør deres arbejde, du tager hjem med fornyet kraft og balance. Vær klar over, at en enkelt healing sjældent er nok i forbindelse med større traumer og alvorligere situationer. Healing er en proces, hvor det, der er kommet i ubalance stille og roligt bygges op igen energimæssigt.

Du får den bedste og mest kompetente behandling, og er i super gode hænder hos Francisco og Ricardo, som arbejder med den ægte, autentiske healing fra Q'ero traditionerne.

Klienter vil modtage skriftlig information til, hvordan de forbereder sig til healingen, da man skal foretage en hoocha pampachakhy hjemmefra. Det er en kraftig energirensning, som forbereder healingen.

Der er ikke en tolk med inde til healingerne. Fortæl os dog gerne ved bookingen alligevel, om du taler spansk.

Har du brug for at fortsætte et healingsforløb efter Francisco og Ricardos besøg, kan du booke tider hos Rikke Agersted og Den Shamanistiske Vej. Rikke er trænet i denne healingsform af blandet andet Francisco og Ricardo, og har allerede hjulpet mange klienter med den gamle visdom.

KUNSTHÅNDVÆRK FRA Q’EROS LAVET MED BØN OG INTENTION

Både før og efter undervisningen er det muligt at købe noget af det fantastiske håndarbejde, som Ricardo og Francisco har med fra Peru. Mastanaer, perlesnore, ceremonielle huer, tasker mm. Disse ting skal betales kontant og gerne i Euro eller Dollars.

Vævningerne fremstilles med ceremonielle bønner og påkaldelser under hele processen. Bønnerne er for dyrene, der har givet ulden, for klipningen, spindingen af garnet, vævningen m.v. Der er lagt utrolig meget kærlighed og intention i hvert eneste stykke kunsthåndværk.

OM FACILITATORERNE

Francisco og Ricardo Apaza Flores er brødre og sønner af afdøde verdenskendte Altomishayoq Don Mariano Apaza fra Hatun Q'eros. De er begge to meget anerkendte for deres arbejde og færdigheder som Paqo'er. Begge brødre er kendt som dygtige kokabladslæsere og fremragende traditionelle healere og lærere i deres tradition.

OM WIRAQOCHA FOUNDATION

På trods af den fattigdom, indbyggerne i Hatun Q'eros rent materielt lever under, har de en af de rigeste, åndelige traditioner i verden. Wiraqocha Foundation blev oprettet i 1996 for at støtte dette fantastiske folk og deres traditioner. Du kan læse om fonden og det arbejde, den udfører, her: https://wiraqochafoundation.org.

TID & STED:  Mandag d. 7. og tirsdag d. 8. august mellem kl. 10 -13 & 14 - 18 på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev. 

Man kan parkere på gårdspladsen mellem husene eller langs indkørslen.

Vi har også få tider nogle af aftenerne mellem d. 3. og d. 6. august, men de er primært reserveret til deltagerne på seminaret, som afholdes disse dage.

PRIS

30 minutters healing koster 650 kr. alt incl. og kun 450 kr. for de, der også er tilmeldt seminaret fra d. 3. - 6. august.

100 kr. betales straks ved tilmeldingen for at holde din tid, og det resterende beløb medtages i kontanter (helst Euro eller Dollars) på dagen. De 100 kr. refunderes ikke i tilfælde af afmelding igen, og ved afmelding indenfor 24 timer fra det reserverede tidspunkt, opkræves det fulde beløb for konsultationen.

BOOKING AF TID: Send en email med dit fulde navn og telefonnummer til info@denshamanistiskevej.dk. Du modtager derefter nærmere information til healingen samt betalingsoplysninger. Du kan også ringe på telefon 28 18 70 85 alle hverdage mellem kl. 9 og 17.

Del denne begivenhed

bottom of page