top of page

man. 02. sep.

|

Haslev

Inkahealing og kokabladslæsning

Francisco og Ricardo Apaza Flores tager imod klienter på udvalgte dage, mens de er i Danmark. Vælg mellem inkahealing og kokabladslæsning.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Inkahealing og kokabladslæsning
Inkahealing og kokabladslæsning

Tid & sted

02. sep. 2024, 10.00 – 11. sep. 2024, 13.00

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Denmark

Detaljer

Brødrene Francisco og Ricardo Apaza Flores er dygtige healere og kokabladslæsere og velrénomerede for deres evner i Peru.

Traditionelt kombinerer man kokabladslæsningen med healing i Peru, da læsningen giver indblik i situationen og måske åbenbarer nogle aspekter, man ikke selv havde forstået eller mulighed for at vide. Healing og kokabladslæsning kan dog også sagtens laves hver for sig, og det afhænger af situationen, hvad man vælger.

Jeg vil anbefale, at man altid kombinerer healing og kokabladslæsning ved sygdom, livskriser, traumer og lignende situationer.

HEALING

Traditionel healing fra Hatun Q'eros i Peru foregår ved, at Paqoen (medicinmanden) arbejder med sin misha (medicinbundt) på klienten og sine khuyaer på klienten. En khuya er en sten, der repræsenterer den levende energi fra den naturånd, Paqoen arbejder med.

Forud for besøget, skal klienten have forberedt sig hjemmefra ved at lave en energetisk rensning, der hedder hoocha pampachakhuy, som forklares, når man booker en tid.

Healingen starter med, at du kort fortæller, hvad du gerne vil arbejde med og derefter begynder healingen.

Når du lægger dig på briksen, vil Paqo'en…

1) på dine vegne påkalde alle deres naturånder og bede om tilladelse og velsignelse til at udføre din healing.

2) heale dig med deres rensende Khuyaer - sten, der indeholder den rensende kraft fra naturlige steder som floder, have og søer.

3) heale dig med styrkende Khuyaer - nu hvor din bobbel (energifelt) er klar til at blive genoprettet.

4) slutteligt udføre en Animo Wahay, som er den særlige form for sjælehentning fra Q'eros, som kalder alle de manglende dele af din livskraft, tilbage til din krop, hvor de hører hjemme. Ved traumer, chok og svære situationer, kan vi komme til at slippe små dele af vores sjælekraft, og den kaldes tilbage ved en Animo Wahay.

Det er en kraftfuld healing, de to herrer udfører, som virkelig kan hjælpe klienten videre i forhold til det tema, der arbejdes på.

Hele denne healingproces er energetisk, og vores Paqoer vil ikke tale eller forklare dig noget om healingen undervejs. Du kommer “ren”, de gør deres arbejde, du tager hjem med fornyet kraft og balance. Vær klar over, at en enkelt healing sjældent er nok i forbindelse med større traumer og alvorligere situationer. Healing er en proces, hvor det, der er kommet i ubalance stille og roligt bygges op igen energimæssigt.

Du får den bedste og mest kompetente behandling, og er i super gode hænder hos Francisco og Ricardo, som arbejder med den ægte, autentiske healing fra Q'ero traditionerne.

Der er ikke en tolk med inde til healingerne. Fortæl os dog gerne ved bookingen alligevel, om du taler spansk.

Har du brug for at fortsætte et healingsforløb efter Francisco og Ricardos besøg, kan du booke tid hos Rikke Agersted og Den Shamanistiske Vej. Rikke er trænet i denne healingsform af blandet andet Francisco og Ricardo, og har allerede hjulpet mange klienter med den gamle visdom.

KOKABLADSLÆSNING

Kokabladslæsning er en dyb, spirituel praksis, der kræver meget dedikation, fokus og tid at lære.

Det er en ældgammel spådomskunst, som Q'ero folket i århundreder har brugt til klarlæggelse af alverdens spørgsmål. Det kan være alt fra hvordan en sygdom skal kureres, og hvilken behandling, der er den bedste, til spørgsmål om arbejde, konflikter, kærlighed, problemer i livet eller hvornår det bedste tidspunkt er til at så og høste.

Jeg er meget begejstret over, at kunne tilbyde konsultationer med denne ædle kunst, mens Francisco og Ricardo Apaza Flores er i Danmark.

Vær OBS på, at kokablade er ulovlige at indføre i Danmark, og vi derfor bruger laurbærblade i stedet. Der er ingen forskel på resultatet af læsningen.

Der er en tolk med til konsultationen. Hvis du selv taler flydende spansk, kan vi dog spare tolken, og du bedes give mig besked herom ved bookingen.

OM FACILITATORERNE

Francisco og Ricardo Apaza Flores er brødre og sønner af den nu afdøde verdenskendte Altomishayoq Don Mariano Apaza fra Hatun Q'eros. De er begge to meget anerkendte for deres arbejde og færdigheder som Paqo'er. Begge brødre er kendt som dygtige kokabladslæsere, fremragende traditionelle healere og lærere i deres eget samfund.

TIDER

2. september fra kl. 10 - 18.

3. september fra kl. 10 - 15.

10. september fra kl. 10 - 18.

11. september fra kl. 14 - 18.

En healing varer 30-40 minutter og en kokabladslæsning ca. 25-30 minutter afhængigt af hvor mange spørgsmål, der er.

STED

Alle konsultationer foregår på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev.

Man kan parkere på gårdspladsen mellem husene eller langs indkørslen. 

PRIS

For at gøre det nemt og overskueligt, er der sat en enhedspris på healing og kokabladslæsning. 

En konsultation koster 675 kr. alt incl. 

Book tid til både kokabladslæsning og healing samme dag med fortløbende tider og spar 100 kr. Du skal booke tiderne på een gang. 

En dobbelttid koster kun 1.250 kr. (du sparer 100 kr.).

Ved tilmelding modtager du en faktura, som har 8 dages betalingsfrist. 

Afmelder du din tid igen, vil du ikke få pengene retur, men du er velkommen til at give tiden til en anden. Jeg skal i så fald have besked herom samt vedkommendes fulde navn, email og telefonnr.

KUNSTHÅNDVÆRK FRA Q’EROS LAVET MED BØN OG INTENTION

Både før og efter undervisningen er det muligt at købe noget af det fantastiske håndarbejde, som Ricardo og Francisco har med fra Peru. Mastanaer, perlesnore, ceremonielle huer, tasker mm. Disse ting skal betales kontant.

Vævningerne fremstilles med ceremonielle bønner og påkaldelser under hele processen. Bønnerne er for dyrene, der har givet ulden, for klipningen, spindingen af garnet, vævningen m.v. Der er lagt utrolig meget kærlighed og intention i hvert eneste stykke kunsthåndværk.

BOOKING AF TID

Send en email med dit fulde navn og telefonnummer (vigtigt) til info@denshamanistiskevej.dk. Du modtager derefter nærmere information til konsultationen samt en faktura, som betales indenfor 8 dage (dog senest dagen inden din konsultation). 

HAR DU SET?

Der er et stort program de 3 uger, Francisco og Ricardo Apaza Flores er i Danmark. Du kan se hele programmet på min hjemmeside www.denshamanistiskevej.dk eller på Facebook under "Den Shamanistiske Vej".

Del denne begivenhed

bottom of page