top of page

man. 15. mar.

|

Gratis intromøde til shamanistisk udd.

Intromøde til uddannelsen Blandt Ånder og Mennesker

Du får halvanden times gratis intromøde, hvor jeg fortæller mere om den shamanistiske et års uddannelse Blandt Ånder og Mennesker, som starter nyt hold op d. 9. - 11. april 2021. Uddannelsen er sat sammen af visdommen fra mine lærermestre i Peru og Nordamerika.

Billetter sælges ikke
Se andre events
Intromøde til uddannelsen Blandt Ånder og Mennesker
Intromøde til uddannelsen Blandt Ånder og Mennesker

Tid & sted

15. mar. 2021, 20.00 – 21.30

Gratis intromøde til shamanistisk udd.

Detaljer

Til dette intromøde hører du mere detaljeret om, hvad det et år lange træningsforløb (uddannelse) indeholder. Om visdommen fra Peru og Nordamerika. Du vil høre om naturånder, ofringer, healing, shamanistiske redskaber og meget, meget mere. 

Uddannelsen lærer dig, hvordan du healer. Både dig selv, Moder Jord og relationen mellem jorden og mennesker.  Du vil lære, hvordan du arbejder med energier, kontakter åndeverden, renser dig selv og bliver en aktiv lysende kriger for naturen og jorden.

Gennem et års træning vil du lære nogle af de fineste energi-værktøjer at kende, og du vil lære at kommunikere med naturånderne på mange planer. Denne uddannelse er en helt unik kombination af flere shamanistiske traditioner. Den Ny Tids Uddannelse.

Der er mulighed for overnatning i telt i sommerhalvåret samt for 1 - 2 personer indendørs om vinteren i gæsteværelse mod en merpris.

LÆS MERE HER om selve uddannelsen samt forventninger til hjemmearbejde og engagement: https://www.denshamanistiskevej.dk/moder-jord-healing ​ 

HVORNÅR 

Uddannelsen strækker sig over knapt et år, så der er tid til at integrere det hele mellem modulerne.  Det bliver følgende datoer (alle dage) fra kl. 9.30 - 17.30: ​ 

1. modul: 9. - 11. april 2021 

2. modul: 6. - 9. maj 2021 

3. modul: 2. - 4. juli 2021 

4. modul: 3. - 5. september 2021 

5. modul: 5. - 7. november 2021 

6. modul: 8. - 9. januar 2022 

7. modul: 5. - 6. marts 2022 ​ 

UNDERVISER  

Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 18 år.

STED 

Online intromøde. Link sendes til deltagerne inden mødet.

PRIS 

Se linket her for mere information om selve uddannelsen: https://www.denshamanistiskevej.dk/moder-jord-healing

TILMELDING 

Skriv en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. Du vil herefter modtage et link til zoom mødet. Sørg for at have downloadet zoom til enten din telefon eller din computer inden mødet.

SU for tilmelding er d. 14. marts

Del denne begivenhed

bottom of page