top of page

fre. 19. aug.

|

Vinderup

Kursus i trommerejser og trommevisdom

KURSUS I JYLLAND. Trommen er et af de højt skattede redskaber i mange shamanistiske kulturer. Den kan bruges til at sende sjælen på rejse og dermed bringe healing, visdom og vejledning med tilbage. Dette kursus lærer dig kunsten at rejse og høste så meget visdom som muligt på vejen.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Kursus i trommerejser og trommevisdom
Kursus i trommerejser og trommevisdom

Tid & sted

19. aug. 2022, 17.00 – 21.00

Vinderup, Vester Egebjergvej 18, 7830 Vinderup, Denmark

Detaljer

OM KURSET

Din tromme (eller rasle) kan være en helt fantasisk hjælper og støtte i det shamanistiske arbejde.

Trommen har en ånd, en kraft, som du kan forbinde dig med og hente en masse visdom og vejledning fra. Den støtter dig for eksempel på sjælerejser til underverdenen, og det er denne kraft, du vil lære at forbinde dig med og bruge på den mest konstruktive måde.

Du vil lære at gå meget dybt på dine trommerejser og dermed høste så meget information som muligt, som vil understøtte din sjæls færd i dette liv.

Du lærer også at lave trommerejser for andre, så dine kære kan få samme støtte og hjælp i deres liv.

Kurset lærer dig desuden at pleje og ære din tromme, så du kan skabe et tæt forhold til den.

Trommekurset er tilrettelagt over to weekender, og foregår som retreat, hvor deltagerne overnatter. Der er undervisning noget af tiden og tid indlagt til integration og øvelser på egen hånd mellem måltider og undervisningstid.

Det er lige meget, som du allerede har erfaring med trommerejser eller er nybegynder. Vi kommer til at gå alt igennem og arbejde med forskellige temaer i trommerejserne, som vil hjælpe dig til at arbejde alsidigt med din tromme.

Man kan både rejse med tromme eller en traditionel rasle eller maraca, som den også hedder. Vigtigt er dog, at lyden er skarp og præcis som et trommeslag, for at du kan rejse på den. Den må ikke være for "slasket" i lyden. På dette kursus kan du medbringe begge dele - kraften og udbyttet af rejserne bliver den samme, så længe du har et godt redskab.

Du skal have din egen tromme eller rasle for at deltage på kurset, og være indstillet på, at der bliver noget hjemmearbejde mellem de to moduler. Regn med 1 - 2 hele dage fordelt over den måned, der er imellem de to moduler.

Der oprettes en Telegramgruppe, som alle bliver en del af. Der vil vi kommunikere mellem de to moduler, og den enkelte har dermed mulighed for at sparre med gruppen, stille spørgsmål m.v.

Der er plads til 12 personer på kurset.

PRAKTISK

Kurset foregår hos Livstræet v. Louise Hynneke. Stedet ligger i et fuglereservat mellem Holstebro og Skive i naturskønne omgivelser. Forholdene er primitive, men midt i den skønne natur er det bare dejligt.

Vi sover i eget telt, hjælpes ad med at lave mad over bål og tager bad i en spandfuld vand.

Undervisningen foregår i Louises opvarmede tipi, hvor vi også kan være i læ for regn og blæst.

Da Livstræet ligger tæt på kysten med frisk fisk og skaldyr til spotpris, har vi planer om at forkæle deltagerne med lækre, men enkle retter tilberedt over bålet. Hvis du er vegetar, skriver du det ved tilmeldingen - så skal vi selvfølgelig nok sørge for, at der også er noget, du kan spise.

DATOER

1. modul: 19. august kl. 18.00 til søndag d. 21. august kl. 17.00.

2. modul: 23. september kl. 18.00 til søndag d. 25. september kl. 17.00

FACILITATOR: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 19 år.

PRIS: (kursus + kost & logi): 5.500 kr.

STED: Ødegården på Vester Egebjergvej 18, 7830 Vinderup. Stedet hedder Livstræet og drives af Louise Marie Hynneke.

TILMELDING: Tilmeld dig til Rikke Agersted med dit fulde navn og telefonnr. på info@denshamanistiskevej.dk. Ved tilmelding modtager du mere information om kurset samt betaling. ​

SU for tilmelding er d. 9. august.

Del denne begivenhed

bottom of page