top of page

tirs. 25. jul.

|

Haslev

Lav din egen røgelse

Lær at lave din egen kraftfulde røgelse med planter fra den danske natur, der er mindst ligeså effektive som dem, vi henter hjem fra udlandet. Det er nemlig shamanistisk, bæredygtig praksis.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Lav din egen røgelse
Lav din egen røgelse

Tid & sted

25. jul. 2023, 16.00 – 20.00

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark

Detaljer

Vi får nogle fantastiske timer sammen, hvor vi både kommer en tur i skoven for at samle røgelsesplanter, men også sidder udenfor (hvis vejret tillader det), mens vi samler røgelsen, og jeg fortæller om de enkelte planters egenskaber i forhold til healing, rensning af energier mm.  ​ 

Vi lever i en tid, hvor meget er tilgængeligt fra hele verden. Nogle af de skattede, udenlandske planter er udryddelsestruet eller tæt på at blive det i naturen, fordi der pludselig er en større efterspørgsel på dem, end naturen kan bære. Derfor har vi pligt til, som spirituelle væsener, som ønsker at gøre en forskel for Moder Jord, at tænke bæredygtighed ind i vores praksis. Det er en af grundene til, at jeg har sammensat denne workshop, hvor deltagerne lærer hvilke planter i den danske natur, som er fantastiske til brug i det spirituelle arbejde. På lige fod med hvid salvie, palo santo og frankinsence, som er nogle af dem, der har brug for at vi etablerer en mere naturlig efterspørgsel på dem. 

Vær opmærksom på at workshoppen klæder dig på til selv at finde et udvalg af planter i naturen, og giver dig indsigt i, hvordan du kan sammensætte din røgelse, så den opfylder behovet i din egen spirituelle praksis.

Du bliver ikke verdensmester på nogle få timer, men du får den information, du har brug for, så du kan arbejde videre selv, og blive din egen røgelseskyndige.

På kurset får du

1) Et dokument med information om de røgelsesplanter, jeg anbefaler, og som du kan finde i naturen her i Danmark.

2) 4 bundter broderigarn i farverne lilla, grøn og orange til at binde om dine røgelsesbundter.

3) Information og mine erfaringer løbende gennem de timer, vi arbejder med røgelsen.

Det er altid super hyggeligt og med 15 års kurser i denne smukke visdom, kan jeg garantere, at vores timer sammen vil berige dig og give dig en oplevelse af pludselig at komme lidt tættere på naturen og dens smukke visdom.

TID: fra kl. 13.30 - 17.00. Max. 10 personer.

PRIS: 750 kr.

STED: Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

FACILITATOR: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 19 år.

TILMELDING: Skriv en email med dit fulde navn og telefonnummer til info@denshamanistiskevej.dk. Tilmelder du flere end dig selv, skal jeg have det fulde navn, email og telefonnr. på alle deltagerne.

Ved tilmelding modtager du mere information om workshoppen samt betaling. ​ SU for tilmelding er d. 23. juli

Del denne begivenhed

bottom of page