top of page

lør. 24. apr.

|

Haslev

Livmoderens Rite: gratis ceremoni for kvinder

Livmoderens Rite er en utrolig smuk og kraftfuld ceremoni, som jeg tilbyder kvinder og unge piger. Det er en healing af det feminine - symbolsk vores livmoder, som rummer vores skaberkraft. Når vi healer os selv, er vi med til at heale Moder Jord.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Livmoderens Rite: gratis ceremoni for kvinder
Livmoderens Rite: gratis ceremoni for kvinder

Tid & sted

24. apr. 2021, 14.00 – 16.30

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark

Detaljer

Ceremonien stammer fra regnskoven i Peru, hvor den er givet videre til en af mine lærermestres kone. Ceremonien er enkel, men utrolig smuk og kraftfuld. Faktisk har det været en af de ceremonier, som har betydet mest for mig personligt på min shamanistiske rejse, fordi den virkelig satte nogle ting på plads for mig, og åbnede mit hjerte for helt nye veje. Jeg oplever også hele tiden fantastiske transformationer hos de kvinder, som kommer og deltager. Menstruationssmerter, som stopper idet de modtager riten, healing af traumer efter aborter, fjernelse af livmoderen m.v. Det er virkelig smukt at mødes i det ceremonielle rum og give sig selv hen til modtagelsen af den ældgamle kraft, som ceremonien rummer. ​ Ceremonien skal betragtes som en gave til dig, der melder dig. Det er ikke en oplæring i at give den videre, men simpelthen en smuk gave, som du kan vælge at tage imod, hvis den kalder på dig. ​ OBS Grundet coronarestriktionerne kan 4 kvinder tilmelde sig lige pt. Jeg går dog ud fra, vi kan være flere sammen i april måned, så derfor vil resten af de interesserede blive skrevet på venteliste, og vil komme til så snart forsamlingsforbudet lempes efter først-til-mølle princippet. 

Vær derfor sød kun at tilmelde dig, hvis du virkelig er sikker på, at du kan komme, for ellers optager du en plads for en anden interesseret. Ceremonien kræver, at man lægger en hånd på hinandens mave, når riten gives. Du skal derfor være ok med dette, hvis du tilmelder dig. I tilfælde af, at restriktionerne ikke tillader dette på tidspunktet for ceremonien, vil den blive rykket og vi finder et andet tidspunkt senere hen på foråret / sommeren. ​ FACILITATOR Indehaver af Den Shamanistiske Vej, Rikke Agersted, som har arbejdet med shamaner og medicinfolk fra Syd- og Nordamerika i 18 år. ​ TILMELDING Du tilmelder dig ceremonien på info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefoner. senest d. 23. april kl. 18.00, og er selvfølgelig velkommen til at medbringe din datter, veninde, mor eller hvem du nu synes, det kunne være skønt at dele ceremonien med. Piger er velkomne fra 10 år, så længe de kan respektere det ceremonielle rum og dermed den fordybelse, ceremonien kræver. Tilmelder du flere på een gang, skal du skrive det fulde navn, telefonnr. samt email på alle deltagerne. ​ Bemærk: når du tilmelder dig, accepterer du samtidig, at du automatisk skrives på mit nyhedsbrev. Dine oplysninger bliver ikke delt med tredjemand, og du kan til hver en tid framelde dig igen.TID & STED Ceremonien foregår d. 24. april fra kl. 14.00 til ca. 16.30 på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Del denne begivenhed

bottom of page