top of page

tors. 19. okt.

|

Haslev

Livmoderens Rite - gratis ceremoni for kvinder

Denne smukke ceremoni er en gave til alle kvinder, som har lyst til at heale deres feminine kraft. Tiden kalder på de stærke, modige, sårbare og kraftfulde kvinder, og her hjælper Livmoderens Rite hjælper os med at finde tilbage til den feminine visdom og heale de sår, vi måtte have med os.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Livmoderens Rite - gratis ceremoni for kvinder
Livmoderens Rite - gratis ceremoni for kvinder

Tid & sted

19. okt. 2023, 18.30 – 21.00

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark

Detaljer

Denne smukke ceremoni er en gave til alle kvinder, som har lyst til at heale deres feminine kraft. Tiden kalder på de stærke, modige, sårbare og kraftfulde kvinder, og her hjælper Livmoderens Rite hjælper os med at finde tilbage til den feminine visdom og heale de sår, vi måtte have med os.

Efter at have lavet langt over 100 ceremonier med Livmoderens Rite og mødt tusindvis af smukke, stærke, sårbare og viise kvinder, er formen for riten blevet ændret lidt, siden jeg begyndte at dele den for en del år siden.

Nogle af historierne vil selvfølgelig være de samme, men som noget nyt er der fokus på healing af vores slægt og den energetiske forbindelse, vi bærer med os. Mønstre, sygdom og måden, vi er kvinder på, hænger meget sammen med vores ophav og det, der ligger energetisk i slægten. Ikke kun fra den feminine side, men bestemt også fra den fædrene.

Som kvinder er vi særligt receptive energimæssigt, og derfor vil det ikke kun være dette livs oplevelser, der kan sætte sig som tung energi i vores system, men også tidligere generationers.  Livmoderens Rite er en fantastisk mulighed for at begynde at slippe den tunge energi, der måtte have styret vores vej hidtil.

Ceremonien er enkel, men utrolig smuk og kraftfuld, og har betydet meget for mig personligt på min shamanistiske rejse, fordi den åbnede mit hjerte på en helt ny måde og viste en mere tydelig vej.

Jeg oplever hele tiden fantastiske transformationer hos de kvinder, som kommer og deltager.  Menstruationssmerter, som stopper, idet riten modtages, healing af traumer efter aborter, fjernelse af livmoderen m.v. Det er virkelig smukt at mødes i det ceremonielle rum og give sig hen til vækkelsen af den ældgamle, feminine kraft. ​  Når vi healer os selv, er vi med til at heale Moder Jord.

Ceremonien kræver, at man lægger en hånd på hinandens mave, når riten gives, og det skal du være indforstået med for at deltage.

Ceremonien skal betragtes som en gave til dig, der melder dig. Det er ikke en oplæring i at give den videre, men simpelthen en smuk gave, som du kan vælge at tage imod, hvis den kalder på dig. ​

PRIS Ceremonien er gratis. Jeg vil dog bede dig om kun at tilmelde dig, hvis du er sikker på, du kan komme, da du ellers optager pladsen for en anden, som kunne have haft glæde af at deltage. Der er nemlig begrænset plads indendørs, og derfor betyder din dedikation noget.

FACILITATOR 

Indehaver af Den Shamanistiske Vej, Rikke Agersted, som har arbejdet med paqo'er og medicinfolk fra Syd- og Nordamerika i 20 år. ​ 

TILMELDING 

Du tilmelder dig senest d. 18. oktober på info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnummer, og er selvfølgelig velkommen til at medbringe din datter, veninde, mor eller hvem du nu synes, det kunne være skønt at dele ceremonien med. Piger er velkomne fra 14 år, så længe de kan respektere det ceremonielle rum og dermed den fordybelse, ceremonien kræver. 

Jeg skal bede om fulde navn, email og telefonnr. på alle deltagere.

Bemærk: når du tilmelder dig, accepterer du samtidig, at du automatisk skrives på mit nyhedsbrev. Dine oplysninger bliver ikke delt med tredjemand, og du kan til hver en tid framelde dig igen. ​ 

TID & STED Ceremonien foregår hos Den Shamanistiske Vej torsdag d. 19. oktober fra kl. 18.30 til ca. 21.00 på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev.

OBS: sluttiden er en cirkatid, så undgå at have en bagkant til ceremonien.

Del denne begivenhed

bottom of page