top of page

tirs. 11. maj

|

Den Shamanistiske Vej

Nymåne bålceremoni med offerpakke

Vi mødes til bålceremoni udenfor hos Den Shamanistiske Vej. Vi laver en særlig offerpakke for at bede om ildens og solens hjælp til at transformere den situation, verden er i lige nu.

Billetter sælges ikke
Se andre events
Nymåne bålceremoni med offerpakke
Nymåne bålceremoni med offerpakke

Tid & sted

11. maj 2021, 18.30 – 21.00

Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, Haslev, Danmark

Detaljer

Bålceremoni under nymånen. Bedstemor Månes kraft har været tilbedt og æret i mange tusinde år af shamaner over hele verden. Månen er knyttet til det feminine, til Moder Jords vande og den kvindelige cyklus.  Nymåne er et fantastisk gunstigt tidspunkt at fokusere på nye begyndelser, nye projekter og nye energier. Ikke mindst muligheden for at sætte fokus på vores drømme og vision for fremtiden, for en højere energifrekvens i verden og vores egen deltagelse heri.

Vi vil denne aften lave en offerpakke for at bede ildens og solens kraft om at heale Jorden og transformere den virus, vi alle er mærket af, til visdom og fællesskab fremover. Vi har brug for at energien ændres, og det vil vi gøre med denne særlige ofring, der hedder en haiwarikhuy (betyder at give med hænderne). Denne måde at lave ofringer på stammer fra Q'ero folkets paqo'er (shamaner), som er nogle af mine lærermestre. En meget smuk måde at bede naturånderne om hjælp på.

OBS: når vi går i ceremoni, er tiden ikke til at forudsige. Du skal derfor være indstillet på, at der ikke er et decideret sluttidspunkt, men en cirkatid. Når vi arbejder i det ceremonielle rum, er det vigtigt at være fokuseret og til stedet i dét rum, og ikke lade sig distrahere af togtider o.l. Vær tryg i visheden om, at der altid er nogen, som giver et lift. Om ikke andet så til stationen.  

Vi slukker telefonerne under ceremonien.  ​  

Vi bliver max. 20 personer grundet de officielle restriktioner.  ​  

Der skal ikke fremvises coronapas til udendørs arrangementer.

TID & STED  Ceremonien er d. 11. maj. Den starter kl. 18.30 og slutter ca. kl. 21.00 på Den Shamanistiske Vejs adresse på Moltkesvej 71, 4690 Haslev.  

UNDERVISER  

Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 19 år.

PRIS 

175 kr. pr. person.

TILMELDING 

Skriv en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. Du vil herefter modtage mere information samt betalingsoplysninger.

SU for tilmelding er d. 10. maj

Del denne begivenhed

bottom of page