top of page

lør. 05. feb.

|

Den Shamanistiske Vej

Pop-up showroom med 20% rabat på AnYons krystaller

AnYon er frekvenspåvirkede flouritter, som, i kombination med en særlig mønt med spirituelle symboler, hjælper den enkelte med hurtigere at højne sin bevidsthed, komme igennem en healingsproces og kalde de ting ind i sit liv, som vedkommende drømmer om.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Pop-up showroom med 20% rabat på AnYons krystaller
Pop-up showroom med 20% rabat på AnYons krystaller

Tid & sted

05. feb. 2022, 11.00 – 06. feb. 2022, 16.00

Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Detaljer

Den ShamanistiskeVej har startet et nyt samarbejde med AnYon, og derfor inviterer vi til pop-up showroom d. 5. og 6. februar for de fantastiske krystalprodukter på den Den Shamanistiske Vejs adresse. Begge dage fra kl. 11.00 - 16.00.

AnYon er ikke "bare" smukke krystaller eller smykker. AnYon er et produkt, der kombinerer de specielle flouritter med en guld- eller sølvbelagt mønt med symbolerne Flower of life, Merkabaen samt de hebraiske ord for "Jeg er den, jeg er". Mønten og flouritten vil tilsammen målrette energien i krystallerne, så de understøtter den proces, den enkelte er i. Om det er en læringsproces, en healingsproces eller noget helt andet, så vil processen understøttes, så den går hurtigere.

Kort fortalt ligger der en masse både spirituel og kvantefysisk visdom bag AnYons produkter. Tilsammen åbner alt dette porten til en højere bevidsthed for DIG, og dermed muligheden for, at du som individ og sjæl her på Jorden kan vokse og udvikle dig i overensstemmelse med din sjæls inderste og højeste potentiale.

AnYons flouritter er altså energimæssigt helt anderledes end andre flouritter, du kan købe, og kan derfor ikke sammenlignes. Hemmeligheden er det energetiske felt, som flouritterne har været påvirket af, og som er en proces, Thomas har udviklet. Processen tænder for flouritternes højeste potentiale, som ellers ikke er i stand til at blive udnyttet med den energifrekvens, vi har her på Jorden.

Når krystaller og mønt arbejder sammen, bliver det energetiske potentiale tilrettet den enkelte person, der arbejder med dem. Flourittens potentiale er nemlig meget større, end vi mennesker kan udnytte, så derfor bliver effekten stærkere, når energien målrettes det bevidsthedsniveau, vi kan implementere energien fra.

Til vores showroom finder du store og små  flouritkugler, store oktahedraler, flouritstave, smykker, krystalposer og drikkedunke med krystaller.

Både Thomas Lyspiil fra AnYon og Rikke Agersted fra Den Shamnistiske Vej vil være til stede til dette showroom. Du har mulighed for at stille spørgsmål om krystallerne, ligesom du får mulighed for at mærke deres energi på egen krop og vælge lige netop dén krystal, der taler mest til dig. 

20% PÅ ALLE ANYON PRODUKTER

Vi synes, du skal have glæde af det nye samarbejde, som vi er meget begejstrede for, og derfor får du 20% rabat på ALLE Anyons produkter denne weekend, hvis du møder personligt op. Rabatten gives ikke over webshop, men kun ved personligt fremmøde. 

Se en beskrivelse af alle Anyons produkter her:

https://www.facebook.com/ANYON-106677697885377

TID

Lørdag d. 5. februar fra kl. 11.00 til 16.00.

Søndag d. 6. februar fra kl. 11.00 til 16.00.

STED

Den Shamanistiske Vej

Moltkesvej 71

4690 Haslev

Adressen ligger 50 m. ind i skoven efter Bregentveds parkeringsplads. Huset ligger på højre side.

Der er parkering på gårdspladsen mellem husene eller langs indkørslen.

Del denne begivenhed

bottom of page