top of page

ons. 09. mar.

|

Den Shamanistiske Vej

Pop-up showroom med AnYons krystaller - 25% rabat på smykkesæt

AnYon er frekvenspåvirkede flouritter, som, i kombination med en særlig mønt med spirituelle symboler, hjælper den enkelte med hurtigere at højne sin bevidsthed, komme igennem en healingsproces og kalde de ting ind i sit liv, som vedkommende drømmer om.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Pop-up showroom med AnYons krystaller - 25% rabat på smykkesæt
Pop-up showroom med AnYons krystaller - 25% rabat på smykkesæt

Tid & sted

09. mar. 2022, 15.00 – 20.00

Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Detaljer

Den ShamanistiskeVej inviterer sammen med AnYon til pop-up showroom onsdag d. 9. marts fra kl. 15.00 - 20.00 på den Den Shamanistiske Vejs adresse. Både Thomas Lyspiil og Rikke Agersted vil være til stede, så du kan høre om AnYons spændende historie og videnskaben bag produkterne.

AnYon er ikke "bare" smukke krystaller eller smykker. AnYon er et produkt, der kombinerer de specielle flouritter med en guld- eller sølvbelagt mønt med symbolerne Flower of life, Merkabaen samt de hebraiske ord for "Jeg er den, jeg er". Mønten og flouritten vil tilsammen målrette energien i krystallerne, så de understøtter den proces, den enkelte er i. Om det er en læringsproces, en healingsproces eller noget helt andet, så vil processen understøttes, så den går hurtigere.

Kort fortalt ligger der en masse både spirituel og kvantefysisk visdom bag AnYons produkter. Tilsammen åbner alt dette porten til en højere bevidsthed for DIG, og dermed muligheden for, at du som individ og sjæl her på Jorden kan vokse og udvikle dig i overensstemmelse med din sjæls inderste og højeste potentiale.

AnYons flouritter er altså energimæssigt helt anderledes end andre flouritter, du kan købe, og kan derfor ikke sammenlignes. Hemmeligheden er det energetiske felt, som flouritterne har været påvirket af, og som er en proces, Thomas har udviklet. Processen tænder for flouritternes højeste potentiale, som ellers ikke er i stand til at blive udnyttet med den energifrekvens, vi har her på Jorden.

Når krystaller og mønt arbejder sammen, bliver det energetiske potentiale tilrettet den enkelte person, der arbejder med dem. Flourittens potentiale er nemlig meget større, end vi mennesker kan udnytte, så derfor bliver effekten stærkere, når energien målrettes det bevidsthedsniveau, vi kan implementere energien fra.

Til vores showroom finder du store og små  flouritkugler, store oktahedraler, flouritstave, smykker, krystalposer og drikkedunke med krystaller.

På dagen har du mulighed for at mærke krystallernes særlige energi på egen krop og vælge lige netop dén krystal eller de smykker, der taler mest til dig. 

25% PÅ SMYKKESÆT DENNE DAG

Vi har et helt særligt tilbud til dig på denne dag. Hvis du køber et smykkesæt bestående af et armbånd og en halskæde, får du 25 % rabat på den samlede pris. Der er flere muligheder for at sammensætte et smykkesæt, og du bestemmer selv kombinationen af armbånd og kæde.

Rabatten gives ikke over webshop, men kun ved personligt fremmøde. 

Vi tager Mobilepay eller kontanter.

Se en beskrivelse af alle Anyons produkter her:

https://www.facebook.com/ANYON-106677697885377

TID

Onsdag d. 9. marts kl. 15.00 - 20.00

STED

Den Shamanistiske Vej

Moltkesvej 71

4690 Haslev

Adressen ligger 50 m. ind i skoven efter Bregentveds parkeringsplads. Huset ligger på højre side.

Der er parkering på gårdspladsen mellem husene eller langs indkørslen.

Bemærk at man ikke må holde på Bregentveds parkeringsplads efter kl. 18.

Del denne begivenhed

bottom of page