top of page

man. 07. aug.

|

Haslev

Salg af kunsthåndværk fra Peru

Francisco og Ricardo Apaza Flores gæster Den Shamanistiske Vej og medbringer smukke håndvævede ting fra deres landsbyer sammen med andre spændende ting. Boden er åben for alle interesserede mandag d. 7. august mellem 18.15 og 19.30.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Salg af kunsthåndværk fra Peru
Salg af kunsthåndværk fra Peru

Tid & sted

07. aug. 2023, 18.15 – 19.30

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Denmark

Detaljer

Francisco og Ricardo Apaza Flores er i Danmark som del af en kulturel udveksling, hvor de deler noget af deres visdom og traditioner med dem, der gerne vil høre herom. Derfor er dagene ret booket allerede, men vi åbner for muligheden for at alle - også dem, der ikke er tilmeldt nogle af arrangementerne - kan kigge forbi Den Shamanistiske Vej og se på de mange spændende ting, de to herrer har med.

Der vil blandt andet være mastanaer, akuchi'er, hele mishaer med de 3 traditionelle klæder, perlesnore (watanaer), ceremonielle huer, tasker, klokker mm. Disse ting skal betales kontant og helst i Euro eller Dollars.

KUNSTHÅNDVÆRK FRA Q’EROS LAVET MED BØN OG INTENTION

Vævningerne fremstilles med ceremonielle bønner og påkaldelser under hele processen. Bønnerne er for dyrene, der har givet ulden, for klipningen, spindingen af garnet, vævningen m.v. Der er lagt utrolig meget kærlighed og intention i hvert eneste stykke kunsthåndværk, og derfor kan varerne ikke sammenlignes med fabriksfremstillede efterligninger. De mangler simpelthen energien og unikadesignet.

PRIS: De peruvianske varer har forskellige priser fra omkring 100 kr og op.

TID & STED:  Mandag d. 7. august 2023  fra kl. 18.15 - 19.30 på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev.

Del denne begivenhed

bottom of page