top of page

ons. 16. jun.

|

Haslev

Sangaften omkring bålet

Vi tænder bål og inviterer dig til at komme og lære et par af vores spirituelle sange denne aften. Vi fortæller også lidt om, hvordan sang kan heale og inspirere sam hvordan medicinsange synges traditionelt. Til sidst er der fri sang omkring bålet, og vi lægger op til hygge, latter og en skøn aften.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Sangaften omkring bålet
Sangaften omkring bålet

Tid & sted

16. jun. 2021, 19.00 – 21.00 CEST

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark

Detaljer

Vi lader denne aften stå i det legende og glædesfyldte ved sangen og den kraft den bringer ind i det spirituelle rum. Vi sætter også fokus på, hvordan du kan bruge sang og musik i dit eget liv.

Særligt inviteret er Bo Sørensen og Eva Bøcher Lassen, som begge har en passion for at spille og synge. 

De skriver: Vi fortæller, hvordan vi bruger musikken til at åbne relationer, vores hjerte samt vores mod til at træde frem i verden med både styrke og sårbarhed. Når vi mennesker synger sammen, åbner vi et særligt rum imellem os. Vi åbner rummet med en jam og lader aftenen vise vejen videre.

Vi har netop skrevet en ny kraftsang, og den vil vi også rigtig gerne dele med dig og synge i fællesskab omkring bålet. Her finder du link, hvor du kan høre sangen og læse teksten: https://www.youtube.com/watch?v=srapn4pU1uA

Rikke Agersted fra Den Shamanistiske Vej vil fortælle lidt mere om ceremonielle sange og hvordan de traditionelt bruges. Hun deler også en af sine egne sange denne aften, og du kan høre den her samt se teksten til den: 

https://www.facebook.com/denshamanistiskevej/videos/225840755270482

Tid & Sted

Onsdag d. 16. juni kl. 19.00 - ca. 21.00 på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev. 

Vi er udendørs, og derfor skal du ikke vise coronapas.

Facilitatorer

Rikke Agersted, som er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med Nord- og Sydamerikansk shamanisme i 18 år. Særligt inviteret denne aften er Bo Sørensen og Eva Bøcher Lassen, som kommer med tromme, sange og godt humør.

Pris

150 kr. 

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at skrive en email med dit fulde navn og telefon nummer til info@denshamanistiskevej.dk. Du vil herefter modtage nærmere information samt betalingsoplysninger.

Del denne begivenhed

bottom of page