top of page

lør. 15. maj

|

Haslev

Skab healing og kraft i dit liv - med inkaernes gamle visdom

Kurset er en miniudgave af den shamanistiske uddannelse Blandt Ånder og Mennesker. Du vil her lære at rense dig for tung energi og erstatte den med let energi. Du vil etablere et kærligt forhold til dine naturforældre, din ledestjerne og naturen generelt, hvilket giver dig uanede ressourcer i livet.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Skab healing og kraft i dit liv - med inkaernes gamle visdom
Skab healing og kraft i dit liv - med inkaernes gamle visdom

Tid & sted

15. maj 2021, 10.00 – 25. jun. 2021, 21.30

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark

Detaljer

I Peru lever Q’ero folket, som arbejder med energi, naturen og naturånderne på en helt unik måde, der ikke kendes andre steder i verden.

De er ikke shamaner i traditionel forstand, men mere et mystisk præsteskab. Da det lyder lidt svært forståeligt på dansk, kalder jeg dem for nemheds skyld shamaner, om end det altså ikke er helt korrekt. Men heller ikke helt forkert.

Q’eroernes måde at arbejde på, er fantastisk inspirerende og livsgivende. Jeg er personligt slet ikke i tvivl om, at deres lære er det, verden har brug for for at heale og komme sig ovenpå den verdensomspændende krise, vi befinder os i lige nu.

Vi behøver dog ikke håndtere hele verden, men kan starte med os selv og den måde, vi er forbundet til verden på. Derigennem vil ringene sprede sig i ringet, og vi vil inspirere mennesker omkring os til også at skabe en dybere forbindelse til naturen omkring os.

Fokus på kurset er at etablere et nært og kærligt forhold mellem dig og naturånderne, Moder Jord og Universet. Dette gøres blandt andet ved at lave helt særlige offerpakker til naturen, kaldet haiwarikhuy’s, hvilket er en uhyre smuk og hjerteåbnende handling.

Vi kommer til at arbejde med din ledestjerne og dine natur-forældre. Når vi forbinder os til disse naturkræfter, åbner vi døren til uhyre stor hjælp og støtte for resten af livet.

Dine naturforældre findes der, hvor du er født. Du skal derfor foretage en lille pilgrimsrejse til stedet under kurset for at forbinde dig med dem.

Er du født langt fra Danmark eller har svært ved at komme dertil under forløbet, kan du kontakte mig – så finder vi en løsning på det alligevel.

Energiøvelserne kan afhjælpe en masse ting på det personlige plan. Fysiske udfordringer (sygdom og ubalancer i kroppen) samt følelsesmæssige ubalancer. Med energiøvelserne lærer du at skabe balance i dit liv, ligesom du lærer at kalde den hjælp ind, som naturen altid står til rådighed med.

Alt dette vil styrke din personlige kraft og bringe dig endnu mere i balance med dig selv og verden omkring dig.

Vi kommer også til at arbejde med begrebet ayni, som er helt grundlæggende i Q’erofolkets visdom. Ayni handler om ligeværdig udveksling af energi. Når man modtager, så giver man, og når man giver så modtager man. Ellers skabes der ubalance. Ayni er meget mere end dette, og det vil du selvfølgelig lære om undervejs i kurset.

Helt grundlæggende vil energiøvelserne lære dig at rense tung energi ud af dit system og i stedet erstatte med let og fin energi. Vi mennesker producerer tung energi, når vi fyldes af følelser som frygt, vrede, had, sorg, trished, modløshed, jalousi m.v. Ved chok, traume og andre voldsomme ting kan der også opstå tung energi i vores system, og energiøvelserne lærer dig at give slip på den tunge energi og erstatte den med den skønne, fine nektar fra jorden og universet. Øvelserne kan du til hver en tid bruge derhjemme og de vil hjælpe dig med at skabe balance i dit liv, men også med at forbinde dig i dybere grad til naturen og naturånderne.

Dette kursus er sammensat, så du lærer de vigtige og helt basale ting fra Q’ero traditionen.

Det er et minikursus, som introducerer dig til nogle af de mange ting, jeg underviser i på den et år lange uddannelse ”Blandt Ånder og Mennesker”.

Da jeg har fået en del opfordringer til at lave en miniversion af uddannelsen, fordi nogle ikke har haft mulighed for at deltage på det lange forløb, har jeg taget opfordringerne til mig, og sammensat dette helt unikke forløb i den urgamle visdom fra Perus bjerge.

Der bliver hjemmearbejde mellem hver kursusgang. Regn med ca. ½ time dagligt samt 1 dags pilgrimsrejse til dit fødested, hvor du skal lave to ceremonier.

Der bliver oprettet en gruppe for holdet på Telegram, hvor man kan kommunikere og dele oplevelser mellem undervisningsgangene.

Der er 10 pladser på kurset.

Der skal vises gyldigt coronapas ved ankomsten, fordi vi blandt andet er indendørs.

Kursus datoer

Weekenden d. 15. og 16. maj samt weekenden d. 5. og 6. juni.

Opsamlings- og afrundingsdag fredag aften d. 25. juni.

Tid & Sted

De to første weekender mødes vi fra kl. 10 – 15 og den sidste dag d. 26. juni mødes vi fra kl. 18.30 – 21.30.

Det hele foregår på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev. Undervisningen foregår både inde og ude i naturen.

Facilitator

Rikke Agersted, som er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med Nord- og Sydamerikansk shamanisme i 18 år.

Pris

4.500 kr. for hele kurset incl. kaffe og te på kursusdagene.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at skrive en email med dit fulde navn og telefon nummer til info@denshamanistiskevej.dk. Du vil herefter modtage nærmere information om kurset samt betalingsoplysninger.

Del denne begivenhed

bottom of page