top of page

ons. 12. jul.

|

Haslev

Sommer retreat med kakao, musik mm

Et fire dages retreat spækket med ceremonier, workshops, musik, yoga og skønt samvær - med "intention" som et overordnet tema alle dagene. Tavo Vasquez fra bandet Curawaka og hans kone Anne-Maria Carmona står for retreatet sammen med Rikke Agersted Fra Den Shamanistiske Vej.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Sommer retreat med kakao, musik mm
Sommer retreat med kakao, musik mm

Tid & sted

12. jul. 2023, 12.00 – 15. jul. 2023, 17.30

Haslev, Moltkesvej 91, 4690 Haslev, Denmark

Detaljer

Noget af det, både Anne-Maria Carmona, Tavo Vasquez og Rikke Agersted har dybt indgroet i deres spirituelle praksis er intentionen bag udførelsen af den. I skabelsen af kunsthåndværk som rasler, perlesmykker, musik og selvfølgelig i de ceremonielle handlinger, er intentionen bag hver eneste handling en væsentlig del af det, der foregår, da den skaber retning og er med til at orkestrere den kraft, vi kalder ind i arbejdet.

På dette 4 dages retreat vil vi lave en masse spændende ting sammen, men også have tid til stilhed og indre fordybelse.

INTENTION er blevet overskriften for retreatet og vil flette sig ind i de ting, der sker. Vi er nemlig inspireret af de traditionelle kultures måde at arbejde med intention på, hvor følelsen af forbundethed og en bagomliggende forståelse af, hvordan vi eksisterer i samspil med naturen er en selvfølgelighed i dagens handlinger. Den naturlighed kan vi her i Vesten lære noget af, og derfor er rammen for sommer retreatet den fredfyldthed, man finder på Den Shamanistiske Vejs lokation lige op af Bregnemade skov og markerne omkring huset. Vi beder derfor deltagerne holde deres mobiltelefoner slukket / flytilstand på nær til sangworkshoppen, hvor det er tilladt at optage sangene, så det er lettere at øve dem på egen hånd efterfølgende.

Der er begrænset mulighed for at få strøm under retreatet, så derfor er der også en naturlighed i at mobilerne slukkes, og vi helliger os det smukke intentionelle rum, vi sammen skaber.

PROGRAM

12. juli

12.00 - 14.00: ankomst og opsætning af telt. Alle skal være klar og indlogeret kl. 14.

14.30: Åbningscirkel. Introduktion til stedet og vores dage sammen.

Anne-Maria, Tavo og Rikke fortæller om, hvad intention betyder for dem og hvordan de bruger intentionen i deres personlige arbejde; for eksempel som musiker, sanger, healer og underviser, men også i dagligdagen som forældre, partnere, bedstemødre o.s.v.

17.30: Kort pause, hvor man kan gøre klar til aftenens ceremoni

18.00: Aftensmad

19.00: Kakaoceremoni og sangcirkel med Tavo og Anne-Maria

13. juli

8.00 - 9.00: Yoga med Anne-Maria

9.00 - 10.00: Morgenmad

10.00 - 12.30: Livmoderens Rite for kvinderne med Rikke. En smuk ceremoni til healing af det feminine, vores forfædre og vores relationer. Vi forbinder os til den kvindelige kraft og dens renhed gennem ritualet.

10.00 - 12.30: Mandecirkel for mændende med Tavo

12.30 - 13.30: Frokost

13.30 - 15.00: Pause - tid til en tur i skoven eller afslapning i haven og integration af formiddagens arbejde.

15.00 - 18.00: Rasleworkshop 1. del - raslehovedet fremstilles. Vi laver vores egen rasle med naturmaterialer og den dybeste intention for den kraft, vi lægger i arbejdet. En rasle er et personlig redskab, som kan bruges til ceremoni, healing og enhver anden spirituel praksis, hvor lyd og/eller sang er oplagt. At lave sin egen rasle fremfor at købe én, skaber en helt særlig forbundethed til det hellige redskab og hvert eneste trin i fremstillingen, som laves med den dybeste intion. Workshoppen faciliteres af Anne-Maria.

18.00 - 19.00: Aftensmad

19.00 - 21.00: Bål og afslappet bålhygge. En skøn mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

14. juli

8.00 - 9.00: Yoga med Anne-Maria

9.00 - 10.00: Morgenmad

10.00 - 12.00: Rasleworkshop 2. del- rasleskaftet laves med Anne-Marias vejledning

12.00 - 14.00: Frokost og en pause

14.00 - 17.00: Rasleworkshop 3. del - raslen dekoreres med Anne-Marias vejledning

17.00 - 18.00: Afslapning og leg med raslen. Hvordan kan intentionen bruges til arbejdet med den?

18.00 - 19.00: Aftensmad

19.00 - 21.00: Sangworkshop med Anne-Maria og Tavo, hvor de deler nogle af de skønne sange, du kan bruge selv i ceremonier mm. Deltagerne får en lille pamflet med sangene og mulighed for at optage dem undervejs, så de kan øves videre hjemme.

15. juli

7.00 - 8.00: Meditativ gåtur med Anne-Maria

8.00 - 9.00: Morgenmad

9.00 - 11.00: Trommerejse og arbejde med at sætte en intention til rejsen med Rikke

11.00 - 12.00: Pause

12.00 - 13.00: Frokost

13.00 - 15.00: Massage workshop med Anne-Maria. Hvordan intentionen kan integreres i en dybere spirituel oplevelse for modtageren.

15.00 - 15.30: Kaffe og kage

15.30 - 16.30: Vi lukker cirklen med Anne-Maria, Tavo og Rikke, der samler op og runder af.

16.30 - 17.30: Teltene tages ned og vi siger farvel

Retreatet foregår på engelsk, og jeg er behjælpelig med oversættelse undervejs, hvis der er brug for det. Tavo taler spansk og ikke meget engelsk, så Anne-Maria oversætter til Mandeworkshoppen.

Max. 25 deltagere.

REJSENDE BUTIK

Tavo og Anne-Maria rejser meget. Tavo er musiker i bandet Curawaka, og i den forbindelse kommer han rundt i mange lande. Anne-Maria følger ham ofte med deres datter på rejserne, og når de er afsted, støtter de lokale ved at købe nogle af deres smukke kunsthåndværk, som de sælger videre hvor de kommer frem. Det er en smuk og bæredygtig måde at skabe relationer til nogle af de folk, de besøger. 

Under retreatet er der en lille butik, hvor de sælger disse smukke ting. Der vil være smykker og musikinstrumenter fra Mexico, ceremonielt tøj og bælter, forskellige rasler, Natural Body care produkter (Anne-Marias eget mærke af økologiske og rene naturprodukter), nogle hjemmelavede malebøger og forskelligt andet. Butikken har åben udenfor undervisningen.

Ting købt i butikken skal betales kontant og gerne i Euro.

PRAKTISK

Kost og logi i eget telt er inkluderet i prisen. Vi serverer 3 måltider dagligt, som fortrinsvis er vegetariske. Kød forekommer dog også. Der vil være te og kaffe i pauserne.

Da vi går ind for bæredygtighed og er imod engangsservice, beder vi deltagerne selv medbringe service, som de også selv har ansvar for under retreatet. Det er desuden med til at holde prisen nede, så vi ikke behøver hyre en hjælper til kontinuerlig opvask.

Teltene slås op på et anvist område af grunden, og retreatet foregår på den store græsplæne tilknyttet Den Shamanistiske Vej.

OM FACILATORERNE

Anne-Maria Carmona is a multi-disciplinary healing & creative artist, facilitator and mother. Her background involves studying a variety of holistic modalities including massage therapies, reiki, hatha yoga, and ayurveda. As a student of Ayurveda and a passionate plant lover, she has been crafting natural body care products as medicine for the body and soul. Anne-Maria has been greatly influenced through the last ten years of leading a traveling life. The many rich ancestral traditions and cultures have inspired her art, music and walk. She has been humbled by the indigenous communities that still work close to the Earth and value tribal, communal and ceremonial lifestyles.

The creative work she shares invites one to become more intentional in craftsmanship, self care and music. The ultimate mission is to inspire one to be present in life by communing with the different tools of transformation that are fundamental to access the creative fire within.

Tavo Vazauez is a professional musician, teacher and instrument maker and father. He studied almost a decade in his homeland of Argentina, traditional South American folk music. He is known for his part in the popular medicine music band, Curawaka. For the last five years, they've been touring the world sharing their musical medicine touching the hearts of many. Like his wife Anne-Maria, Tavo has traveled the world immersed in indigenous wisdom. He works as a musician in plant medicine ceremonies and different kinds of holistic retreats. He has dedicated a lot of time teaching students to play different Andean instruments including the charango, pan flute and qena. When he isn't touring or traveling for music, you can find him crafting bamboo flutes.

Rikke Agersted ejer Den Shamanistiske Vej og har de seneste 20 år lært fra de shamanistiske traditioner i Syd- og Nordamerika. 

TID & STED: fra onsdag d. 12. juli kl. 12  til lørdag d. 15. juli kl. 17.30 på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev.

PRIS: 5.300 kr. alt inklusiv (mad, materialer og undervisning)

TILMELDING: Du tilmelder dig med dit fulde navn og telefonnummer på info@denshamanistiskevej.dk og modtager derefter nærmere information samt betalingsoplysninger.

SU d. 25. juni.

Del denne begivenhed

bottom of page