top of page

tors. 20. jun.

|

Haslev

Sommersolhverv

Vi fejrer årets længste dag, som i år falder d. 20. juni. Kl. 22.50 er tidspunktet, hvorfra lyset begynder at svinde mere og mere ind igen. Vi fejrer årets længste dag med en stor, smuk offerpakke (haywarikhuy) i Den Shamanistiske Vejs have.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Sommersolhverv
Sommersolhverv

Tid & sted

20. jun. 2024, 18.00 – 21.30

Haslev, Moltkesvej 91, 4690 Haslev, Denmark

Detaljer

Sommersolhverv har været fejret og æret i tusindvis af år. Det er årets længste dag, hvor man har hyldet naturens frugtbarhed samt den kraft og det liv, solen bringer. Ligeså meget, som vi har brug for solens energi og varme for at leve, ligeså nådesløs kan solen være, når den svider alt af, udtørrer og dræber liv. Solen repræsenterer derfor også genfødsel og transformation, og på denne særlige dag vil vi lave en fælles, stor offerpakke til ære for solen i Den Shamanistiske Vejs have. 

Vores bønner vil være fokuseret på at ære solens kraft, lyset og livet, men også det smukke i transformationen mellem liv og død.

Hver deltager får sin egen bøn med i den fælles offerpakke, og når den er færdig og givet til solen, vil vi i stilhed sidde i en cirkel omkring den for at tage ayni ind. 

Der er en spirituel lov om ligeværdig udveksling, som i inkatraditionen hedder ayni. Helt enkelt betyder det, at når man giver, så tager man, og når man modtager, så giver man. 

Når offerpakken er givet, er det tid til at åbne sig for den energi / tegn / svar, der kommer tilbage i ceremonien til hver enkelt deltager. Det er en smuk og fredfyldt proces, som slutter af med deling og en kop te i cirklen.

Der er plads til 14 personer.

HVORNÅR

Torsdag d. 20. juni kl. 18.00 - 21.30 (cirka sluttid, så lad være at have en bagkant). Der er altid nogen, der gerne vil give et lift til en station e.l.

FACILITATOR

Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 21 år.

STED

Moltkesvej 71, 4690 Haslev

PRIS

250 kr. pr. person. Den enkelte skal også medbringe blomster - mere info ved tilmelding.

TILMELDING

Skriv en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. Du vil herefter modtage mere information samt betalingsoplysninger.

SU for tilmelding er d. 19. juni kl. 16.

Del denne begivenhed

bottom of page