top of page

tirs. 25. okt.

|

Den Shamanistiske Vej

Trommekursus - bliv din egen healer

Trommen er et af de højt skattede redskaber i mange shamanistiske kulturer. Den kan bruges til at sende sjælen på rejse og dermed bringe healing, visdom og vejledning med tilbage. Dette kursus lærer dig kunsten at rejse til underverdenen og høste så meget visdom som muligt i processen.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Trommekursus - bliv din egen healer
Trommekursus - bliv din egen healer

Tid & sted

25. okt. 2022, 17.00 – 21.00

Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Detaljer

OM KURSET

Din tromme (eller rasle) kan være en helt fantasisk hjælper og støtte i det shamanistiske arbejde, og dette kursus giver dig redskaberne til at blive din egen mester i denne fine form for energiarbejde.

Trommen har en ånd eller en kraft, som du kan forbinde dig med og hente en masse visdom og vejledning fra. Den støtter dig for eksempel på sjælerejser til underverdenen, og det er denne kraft, du vil lære at forbinde dig med og bruge på den mest konstruktive måde i løbet af kurset.

Trommen / raslen har været en skattet hjælper i mange af de shamanistiske traditioner, og selvom det langt fra er alle shamanistiske folkeslag, der har lavet sjælerejser på denne måde, er det en ældgammel form for energiarbejde, som med den rette fordybelse og træning kan bringe uvurderlig visdom og støtte i livets mange forhold.

Kurset lærer dig desuden at pleje og ære din tromme, så du kan skabe et tæt forhold til den.

Du lærer følgende på kurset:

  • at lave trommerejser til underverdenen for dig selv.
  • at begå dig i underverdenen og blive dus med symbolsproget.
  • hvad man skal være obs på, når man rejser til underverdenen.
  • at ære og nære din tromme eller rasle.

Vi mødes hver anden uge og 4 gange ialt for at træne kunsten at rejse med sin tromme / rasle til underverdenen for at hente hjælp, vejledning, healing og visdom, som kan integreres i livet.

Det er lige meget, som du allerede har erfaring med trommerejser eller er nybegynder. Vi kommer til at gå alt igennem og arbejde med forskellige temaer i trommerejserne, som vil hjælpe dig til at arbejde alsidigt fremover.

Man kan både rejse med tromme eller en traditionel, sydamerikansk rasle / maraca. Vigtigt er dog, at lyden er skarp og præcis som et trommeslag, for at du kan rejse på den. Den må ikke være for "slasket" i lyden. På dette kursus kan du medbringe begge dele - kraften og udbyttet af rejserne bliver den samme, så længe du har et godt redskab.

Du skal have din egen tromme eller rasle for at deltage på kurset, og være indstillet på, at der bliver 3 - 4 timers hjemmearbejde mellem hver kursusgang.

Der oprettes en Telegramgruppe, som alle bliver en del af. Der vil vi kommunikere mellem møderne, og den enkelte har dermed mulighed for at sparre med gruppen, stille spørgsmål m.v.

OBS: der er kun plads til 8 personer på kurset.

PRAKTISK

Kurset foregår hos Den Shamanistiske Vej, der ligger lige op af skov og marker i det skønne landskab omkring Bregentved Gods udenfor Haslev. 

DATOER

25. oktober fra kl. 17 - 21.

8. november fra kl. 17 - 21.

22. november fra kl. 17 - 21.

6. december fra kl. 17 - 21.

FACILITATOR: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 19 år.

PRIS: 2.900 kr.

STED: Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

TILMELDING: Tilmeld dig med dit fulde navn og telefonnr. på info@denshamanistiskevej.dk. Ved tilmelding modtager du mere information om kurset samt betaling. ​

SU for tilmelding er d. 24. oktober.

Del denne begivenhed

bottom of page