top of page

tors. 16. feb.

|

Den Shamanistiske Vej

Trommekursus - bliv din egen healer

Trommen er et af de højt skattede redskaber i mange shamanistiske kulturer. Den kan bruges til at sende sjælen på rejse og dermed bringe healing, visdom og vejledning med tilbage. Dette kursus lærer dig kunsten at rejse til underverdenen og høste så meget visdom som muligt i processen.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Trommekursus - bliv din egen healer
Trommekursus - bliv din egen healer

Tid & sted

16. feb. 2023, 17.00 – 21.00

Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Detaljer

OM KURSET

Trommen er et af de højt skattede redskaber i mange shamanistiske kulturer. Den kan bruges til at sende sjælen på rejse og dermed bringe healing, visdom og vejledning med tilbage. Dette kursus lærer dig kunsten at rejse og høste så meget visdom som muligt i processen med dit eget redskab.

DET LÆRER DU

Din tromme (eller rasle) kan være en helt fantasisk hjælper og støtte i det shamanistiske arbejde.

Trommen har en ånd, en kraft, som du kan forbinde dig med og hente en masse visdom og vejledning fra. Den støtter dig for eksempel på sjælerejser til underverdenen, og det er denne kraft, du vil lære at forbinde dig med og bruge på den mest konstruktive måde i løbet af kurset.

Du vil lære at gå meget dybt på dine trommerejser, og dermed får du et fantastisk redskab til din egen sjælerejse her i livet.

Kurset lærer dig desuden at pleje og ære din tromme, så du kan skabe et tæt forhold til den.

Du lærer...

  • at ære og nære din tromme eller rasle
  • at lave rejser til underverdenen for dig selv
  • at begå dig i underverdenen og blive dus med symbolsproget
  • hvad man skal være obs på, når man rejser til underverdenen

Trommekurset er tilrettelagt, så vi mødes 4 gange med to uger imellem, så du har tid til at træne det tillærte mellem hver mødegang.

Det er lige meget, som du allerede har erfaring med trommerejser eller er nybegynder. Vi kommer til at gå alt igennem og arbejde med forskellige temaer i trommerejserne, som vil hjælpe dig til at navigere i underverdenen for at forstå, hvordan denne form for arbejde kan give dig personlig kraft og læring.

Du skal have dit eget redskab for at deltage på kurset.

Man kan både rejse med tromme eller en traditionel, sydamerikansk rasle eller maraca, som den også hedder. Vigtigt er dog, at lyden er skarp og præcis som et trommeslag, for at du kan rejse på den. Den må ikke være for "slasket" i lyden. På dette kursus kan du medbringe begge dele - kraften og udbyttet af rejserne bliver den samme, så længe du har et godt redskab.

Der er 8 pladser ialt.

HJEMMEARBEJDE

Regn med 3 - 4 timers hjemmearbejde mellem hvert møde.

Der oprettes en Telegramgruppe, som alle bliver en del af. Der vil vi kommunikere mellem kursusgangene, og den enkelte har dermed mulighed for at sparre med gruppen, stille spørgsmål m.v.

PRAKTISK

Kurset foregår hos Den Shamanistiske Vej, der ligger lige op af skov og marker i det skønne landskab omkring Bregentved Gods udenfor Haslev. Nogle af øvelserne foregår derfor naturligt udenfor i Den Shamanistiske Vejs have, hvor der er rig mulighed for at tromme løs og fordybe sig i arbejdet.

KURSUSDATOER (alle dage fra kl. 17 - 21)

16. februar

2. marts

16. marts

30. marts

STED

Det hele foregår på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev. Du kan parkere på gårdspladsen mellem husene eller langs indkørslen.

FACILITATOR: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 20 år.

PRIS: 2.900 kr.

STED: Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

TILMELDING: Tilmeld dig med dit fulde navn og telefonnr. på info@denshamanistiskevej.dk. Ved tilmelding modtager du mere information om kurset samt betaling. ​

SU for tilmelding er d. 15. februar.

Del denne begivenhed

bottom of page