top of page

tirs. 08. nov.

|

Den Shamanistiske Vej

Trommerejse for alle

Denne aften sendes deltagerne på en trommerejse til underverdenen for at finde svar på et vigtigt spørgsmål for dem selv.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Trommerejse for alle
Trommerejse for alle

Tid & sted

08. nov. 2022, 19.00 – 21.00

Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Detaljer

Denne aften vil Rikke Agersted, der har Den Shamanistiske Vej åbne dørene for dem, der har lyst til at komme på en guidet trommerejse.

Aftenen starter med en kort introduktion til det vi skal, og derefter vil Rikke tromme for de fremmødte, mens de ligger og slapper af på gulvet og lader sjælen rejse til underverdenen for at få svar på det spørgsmål, man gerne vil have hjælp eller indsigt til. Bagefter er der deling i cirklen, samt mulighed for at stille spørgsmål omkring det, man oplevede, hvis noget ikke er helt klart.

Vær OBS på, at temaet for hver af de trommerejser, der er sat op i november, er forskelligt fra gang til gang. Du får altså en helt ny oplevelse hver gang, hvis du vælger at komme til flere af trommerejserne.

Alle kan deltage....om det er første trommerejse eller du har rejst mange gange før har ingen betydning, da rejsen er guidet og deltagerne dermed er i et trygt og kærligt rum for oplevelsen.

OBS: der er kun 8 pladser.

PRAKTISK

Kurset foregår hos Den Shamanistiske Vej. Du kan parkere på gårdspladsen mellem husene eller langs indkørslen. 

FACILITATOR: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 20 år.

PRIS: 250 kr.

STED: Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

TILMELDING: Tilmeld dig med dit fulde navn og telefonnr. på info@denshamanistiskevej.dk. Ved tilmelding modtager du mere information om aftenen samt betaling. ​

SU for tilmelding er d. 7. november.

Del denne begivenhed

bottom of page