top of page

søn. 17. jul.

|

Haslev

UDSOLGT - Lav din egen røgelse

Lær at lave din egen kraftfulde røgelse med planter fra den danske natur, der er mindst ligeså effektive som dem, vi henter hjem fra udlandet. Det er shamanistisk, bæredygtig praksis.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
UDSOLGT - Lav din egen røgelse
UDSOLGT - Lav din egen røgelse

Tid & sted

17. jul. 2022, 11.00 – 15.30

Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark

Detaljer

Vi får nogle fantastiske timer sammen, hvor vi både kommer en tur i skoven for at samle røgelsesplanter, men også sidder udenfor (hvis vejret tillader det), mens vi samler røgelsen, og jeg fortæller om de enkelte planters egenskaber i forhold til healing, rensning af energier mm.  ​ 

Vi lever i en tid, hvor meget er tilgængeligt fra hele verden. Nogle af de skattede, udenlandske planter er udryddelsestruet eller tæt på at blive det i naturen, fordi der pludselig er en større efterspørgsel på dem, end naturen kan bære. Derfor har vi pligt til, som spirituelle væsener, som ønsker at gøre en forskel for Moder Jord, at tænke bæredygtighed ind i vores praksis. Det er en af grundene til, at jeg har sammensat denne workshop, hvor deltagerne lærer hvilke planter i den danske natur, som er fantastiske til brug i det spirituelle arbejde. På lige fod med hvid salvie, palo santo og frankinsence, som er nogle af dem, der har brug for beskyttelse.

TID: fra kl. 11.00 - 15.30. Max. 10 personer.

PRIS: 750 kr.

STED: Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, 4690 Haslev

FACILITATOR: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 19 år.

TILMELDING: Skriv en email med dit fulde navn og telefonnummer til info@denshamanistiskevej.dk. Tilmelder du flere end dig selv, skal jeg have det fulde navn, email og telefonnr. på alle deltagerne.

Ved tilmelding modtager du mere information om workshoppen samt betaling. ​ SU for tilmelding er d. 15. juli.

Del denne begivenhed

bottom of page