top of page

søn. 28. apr.

|

Haslev

Workshop - sy dine egne perleøreringe

Lær den grundliggende teknik til brick stitch perlesyning med Rikke Agersted og få dit eget perle begyndersæt med hjem fra workshoppen.

Tilmelding med dit fulde navn og telefonnummer på
info@denshamanistiskevej.dk
Workshop - sy dine egne perleøreringe
Workshop - sy dine egne perleøreringe

Tid & sted

28. apr. 2024, 09.00 – 16.00

Haslev, Moltkesvej 91, 4690 Haslev, Denmark

Detaljer

Rikke Agersted underviser i basale perlemønstre med frynser og viser den perleteknik, man bruger helt grundliggende i perlesyning med brick stitch. Når den basale teknik læres, kan man skabe uendeligt mange forskellige mønstre og former på øreringe efterfølgende, så kurset giver dig den viden, der skal til, for at fortsætte perlesyningen på egen hånd.

På kurset lærer du desuden at tegne dine egne mønstre i et perlediagram, og dermed åbnes døren til uendelige muligheder og variationer af øreringene.

Materialer er inkluderet i workshoppen. 

Vær obs på, at man starter med enklere øreringe end dem på billedet her. Men når du har lært de grundliggende teknikker, kan du selv avancere og lave de mere komplicerede.

Program

9.00 - 12.00: Undervisning

12.00 - 12.45: Frokost (medbring selv madpakke)

12.45 - 14.30: Undervisning

14.30 - 15.00: Kaffepause

15.00 - 16.00: Undervisning

Inkluderet i prisen

3 glas perler Miyuki Delica 11/0 

1 perlenål

1 lille rulle stærk perletråd

1 sæt ørekroge i sterling sølv eller "guld".

Instruktion til perlesyningsteknikken samt mønsterpapir, så man kan lave sine egne mønstre.

Max. 10 deltagere.

Hvis det er lunt og godt vejr holdes workshoppen i haven, da der er det bedste lys at arbejde med. Det kan også være, vi vælger en kombination af inde og ude.

OM FACILATOREN

Rikke Agersted ejer Den Shamanistiske Vej og har de seneste 20 år lært fra de shamanistiske traditioner i Syd- og Nordamerika. Hun er blevet en habil perlesyerske og elsker at slappe af med perler og tråd i hånden. Rikke har udviklet sin teknik over tid og laver de skønneste øreringe med mange forskellige mønstre med og uden frynser. Hun er en tålmodig og dygtig underviser, der er god til at vejlede i teknikken, så det bliver let forståeligt.

TID & STED: søndag d. 28. april fra kl. 9.00 - 16.00 på Den Shamanistiske Vejs adresse: Moltkesvej 71, 4690 Haslev.

PRIS: 750 kr. incl. materialer og skriftlig vejledning, du kan tage med hjem.

Du kan efter workshoppen tilkøbe livstidsadgang til nogle små videoer, der beskriver alle trinnene i perlesyningen fra kurset for kun 100 kr. De kan være guld værd, når man sidder derhjemme og ikke lige kan spørge nogen om hjælp.

TILMELDING: Du tilmelder dig med dit fulde navn og telefonnummer på info@denshamanistiskevej.dk og modtager derefter nærmere information samt betalingsoplysninger.

SU d. 25. april.

Del denne begivenhed

bottom of page