top of page
Overskrift

Når vi healer det feminine, healer vi både de personlige sår, men også de kollektive. Det feminine og maskuline lider på verdensplan. Vi er kommet ud af kurs i takt med, at vi har mistet vores spirituelle rødder og bevæget os væk fra den gamle urkraft for at erstatte den med moderne samfund, nye normer, nye kønsroller og en manglende tro på naturens kraft. 

Vi lever i en ny tid, hvor vi har mulighed for at bryde fri at den ubalance, der er blevet skabt af vores forfædre. 

 

Moder Jord er vores spirituelle moder, som nærer os og giver os et fundament i livet. Når hun lider, så lider menneskeheden. Når vi healer det feminine, er vi med til at heale Moder Jord. Og når den mødrende energi heales, healer vi også vores børn, forældre, ægtemænd, søstre og brødre på verdensplan. Vi skal lære igen at være mænd og kvinder. At stå i vores kraft og respektere hinanden, støtte hinanden og løfte hinanden. Og anerkende vores forskelligheder som gaver og styrker fremfor svagheder.

 

Workshoppen er bygget op omkring Livmoderens Rite og arbejdet med de roller, vi har taget til os som kvinder. Vi vil sammen plante en ny visdom og bevidsthed omkring vores kvindelighed og kvindekraft på denne dag, ligesom vi vil nærer hinanden i det fantastiske rum, vi skaber sammen.

HVORNÅR:

Workshoppen foregår fra lørdag d. 13. april 2019 kl. 10 til søndag d. 14. april 2019 kl. 17.

Overnatning er inkluderet i prisen.

HVOR:

Falkesalen Natur Spirituelt Center, Askebjergvej 7, 4792 Askeby på Møn.

PRIS: 2.500 kr. incl. fuld vegetarisk forplejning samt indlogering i gæstehuset Falkereden. NB: Hvis kaldet er større end kassebeholdningen, kan betalingen deles op.

 

TILMELDING:
Send en email med navn, adresse, email og telefonnummer til info@helseklinikken-agersted.dk. Der indbetales et depositum på Kr. 1.000,- som er bindende. (Refunderes hvis kurset aflyses) MOBILEPAY: 28187044. HUSK at mærke overførslen “Healing af det feminine” samt kursets dato. Det resterende og fulde kursusbeløb skal være betalt senest d. 4. april 2019. 

MAX: 20 deltagere. 

​​

PRAKTISK INFORMATION:

Du vil ved tilmeldingen modtage en mail med nærmere information om weekenden.

Spørgsmål kan stilles til Rikke på info@helseklinikken-agersted.dk

tulipantræ.JPG
bottom of page