Kalender over workshops og træningsforløb

Alle begivenheder i kalenderen foregår hos Den Shamanistiske Vej i Haslev, medmindre andet er nævnt. De kan foregår ude eller inde.

Hvis et arrangement må aflyses eller ændres grundet coronasituationen, får du ikke dine penge retur, men mulighed for at komme igen på et andet kursus indenfor et år fra den berørte dato.  Der vil også være visse workshops eller dele af de enkelte kurser, der kan foregå over Zoom. Dette bliver kun aktuelt, i tilfælde af, at vi ikk kan mødes fysisk.

Kommende begivenheder

 • Kom hjem i dig selv med inkaernes gamle visdom
  19. jan. 16.00 – 21.00
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Kurset løber over halvanden måned. Du vil lære at arbejde og kommunikere med de vigtigste naturånder i dit liv samt rense dig selv for tung energi, så du på den måde kan være med til at heale dig selv.
 • GRATIS online foredrag, hos Den Shamanistiske Vej, om unikke krystaller der højner din bevidsthed
  20. jan. 19.00 – 20.00
  Højere bevidsthed med krystaller
  Hør om hvordan kvantefysik og spiritualitet er baggrunden for den teknologi, der ligger bag AnYons krystalprodukter, og hvorfor de kan hjælpe DIG med at højne din bevidsthed og udvikle din sjæls potentiale langt hurtigere, end hvis du ikke arbejdede med krystallerne.
 • Blandt Ånder og Mennesker
  25. feb. 2022 09.30 – 08. jan. 2023 17.30
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Shamanistisk 1 års uddannelse, som giver dig redskaberne til at heale både dig selv og Moder Jord. Du lærer at forbinde dig til naturånderne og åndeverdenen samt at bruge shamanistiske redskaber fra Syd- og Nordamerika.
 • Kom i kontakt med din indre visdom - mandalaet viser vejen
  07. apr. 09.30 – 10. apr. 17.00
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Mærker du en længsel efter at komme i dybere kontakt med dine indre ressourcer og din sjæls formål? Det personlige arbejde med mandalaet vil hjælpe dig med at se gennem de slør, der kan være i dit liv, så du tydeligt kan se din sjæls vej videre frem.
 • Lav din egen røgelse
  15. maj 11.00 – 15.30
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Lær at lave din egen kraftfulde røgelse med planter fra den danske natur, som er mindst ligeså kraftige som dem, vi henter hjem fra udlandet. Dette er shamanistisk, bæredygtig praksis.