top of page
Kvindecirkel

Det har kaldt på mig længe. Arbejdet med kvinder og det feminine. At samle en cirkel af kvinder, som har lyst til at mødes jævnligt og sammen arbejde med de feminine aspekter i os selv og verden omkring os. Så nu er tiden kommet, hvor den første kvindecirkel skal samles. Det bliver en hellig cirkel, hvor vi arbejder i de trygge rammer, som åndeverdenen holder for os hver gang, vi mødes. I dette rum kan vi dele tanker og følelser med det formål at heale os selv og den feminine kraft. Når vi gør dette med omsorg og nænsomhed, skaber vi mulighed for, at vi hver især kan tage kraften til os og stå i den som de yndefulde, smukke sjæle, vi er. Det feminine er smukt, sårbart, stærkt, sanseligt, skabende, intuitivt, omsorgsfuldt, tilgivende og meget, meget mere.

 

Da jeg arbejder shamanistisk bliver det spirituelle aspekt en del af kvindecirklen. Vi vil kalde naturens kræfter til os og arbejde med åndeverdenen og kraftfulde feminine energier som månen og vandet. Men vi vil også se på de roller, vi som kvinder har i samfundet. Hvad er det for nogle arketyper, vi møder eller selv er med til at skabe? Hvordan kan vi løfte os fra disse for at vise vores feminine kraft i en ny og stærkere form? Min vision er, at vi sammen kan skabe noget særligt, som vi alle kan næres af og bringe videre med os ud i livet. Når vi healer os selv, healer vi også vores børn og alle de relationer, vi er tæt knyttet til. Når vi viser verden den healede kvindes energi, er vi med til at sprede ringe i vandet for at heale Moder Jord og hendes skabninger på mange planer. Jeg tror på, at vi sammen kan gøre en forskel for at løfte energien, her hvor vi er.

 

Den første gang, vi mødes, vil jeg give Livmoderens Riter til alle deltagerne og fortælle om vigtigheden af, at vi healer vores egen skaberkraft. Derefter er der et åbent rum til at dele det, vi har på hjertet og lære hinanden at kende.

Hvert møde vil have et tema eller en overskrift, som vi vil arbejde med. Det er vigtigt, at møderne prioriteres, hvis du melder dig, da sammenholdet og fællesskabet i cirklen bliver vigtigt for dens udvikling. 

Hvis du er interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte mig.

Kvindecirkel.jpg
bottom of page