top of page

Hjælp til positive forandringer

Hos mig får du hjælp til at finde din egen styrke og skabe det liv, du drømmer om.

Healing og fjernhealing

Du har mulighed for at komme hos mig i klinikken eller booke en fjernhealing, hvis du bor langt fra Haslev. Jeg elsker det personlige møde, men en fjernhealing er ligeså effektiv. Du kan læse mere om healing og fjernhealing her.

2

Shamanistisk uddannelse, workshops og retreats

Individuel healing, workshops, retreats, en shamanistisk uddannelse, kvindecirkler, foredrag og ceremonier.

Du vil lære at forbinde dig mere med naturen, naturånderne og heale dig selv og verden omkring dig i mange af de ting, jeg tilbyder. 

Både mænd og kvinder er velkomne.

Tjek kalenderen ud for datoer, events mm.

Image by Artiom Vallat

Skriv til mig uforpligtende

*Når du trykker "send", accepterer du samtidig, at Rikke Agersted må kontakte dig.

Tusind tak for din besked! Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Følg mig på facebook og instagram

  • Facebook
  • Instagram
Kontaktformular

Hør mere om uddannelsen

Elsker du at være i naturen og mærker en ro indeni, når du er omgivet af vind, træer og naturens lyde?

 

Måske har du drømme, spirituelle oplevelser eller andet, som indikerer, at åndeverdenen prøver at fange din opmærksomhed?

 

Det kan også være, at dit hjerte højt og klart fortæller dig, at du skal finde en ny vej for at finde den tilfredsstillelse og glæde i livet, som du drømmer om.

Beautiful Landscape

Lisbeth

Mine varmeste, største anbefalinger af Rikke Agersted og uddannelsen “Blandt ånder og mennesker”.

Rikke holder et rum af varme, tålmodighed og tryghed, og man kan mærke hendes passion for og glæde ved at dele ud af hendes viden. Hele vejen igennem har jeg haft tillid til alt, hvad hun har lært os. 

Karen

Rikke er et meget kærligt og generøst menneske, der brænder for at dele ud af den skatkiste af viden og erfaring, som hun har tilegnet sig gennem mange år.

 

Hun er både en meget dygtig formidler og lærer og en magisk healer.

Jeg anbefaler hende varmt.

Bente

Det har været en meget usædvanlig og en meget smuk oplevelse at få en shamanistisk healing hos Rikke. Den er gået dybt ned i det sjælelige, og har løst op for gamle spændinger og givet mig meget at arbejde videre med på det personlige og spirituelle plan.

Det har alt i alt gjort, at jeg har fået en mere fokuseret tilgang til det shamanistiske livssyn. 

Det siger mine klienter

Image by Han Chenxu

OM RIKKE

Mit hjerte har altid banket for naturen og dyreverdenen. Faktisk troede jeg som helt ung, at min fremtid ville handle om beskyttelse af dyr og deres leveforhold.

 

Men jeg blev i stedet uddannet som biopat og urteterapeut (phytoterapeut) i år 2000 og kun to år efter befandt jeg mig pludselig en dag i Holland til et shamanistisk træningsprogram med Alberto Villoldo. Jeg havde længe haft en stærk følelse af, at naturmedicinsk behandling ikke var nok for mine klienter.

 

Efter at være startet på bogen ”Shamanens Visdom” af Alberto Villoldo, vidste jeg dybt i mit hjerte, at det var den vej, jeg skulle gå for at finde de ekstra redskaber. Siden da har jeg haft flere lærermestre fra Syd- og Nordamerika. Blandt andet José Luis Herrera fra Rainbow Jaguar Institute og dygtige Nordamerikanske medicinmænd, som efter bedste lakota og navaho traditioner har vist mig nye veje med meget disciplin og skønhed.

Senest er jeg gået i gang med 2 års fantastisk træningsforløb med 12 Q'ero paqoer (kan sidestilles med shamaner) fra Peru samt Elizabeth B. Jenkins. Et helt unikt forløb født af coronakrisen og vores alles behov for at lære af eller dele visdommen, samt selvfølgelig helt konkret at finde en vej til overlevelse i en nedlukningstid. En vidunderlig gave, der ikke havde været mulig på anden vis i den form, den er kommet i, medmindre jeg flyttede til Peru i en flerårig periode.

Den Shamanistiske Vej

v. Rikke Agersted

Moltkesvej 71

4690 Haslev

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev

bottom of page