Kalender over workshops og træningsforløb

UDDANNELSE: Blandt ånder og mennesker - bliv en af Moder Jords lysende krigere 2020

Tuesday, January 21, 2020

Blandt ånder og mennesker er et shamanistisk træningsforløb, der giver dig alle redskaberne til at tage aktivt del i det store spirituelle skift, der sker lige nu. Du vil lære, hvordan du healer. Både dig selv, Moder Jord og relationen mellem jorden og mennesker. Du vil lære, hvordan du arbejder med naturen, kontakter åndeverden, forbinder dig med naturen, renser dig selv og bliver en aktiv lysende kriger for jorden.

Gennem et års træning vil du lære at genoprette balancen. Den spirituelle og åndelige balance samt den fysiske og psykiske balance.

Hvornår

Uddannelsen foregår 4 x 5 dage og strækker sig over et helt år, så der er tid til at integrere det hele mellem modulerne.

Det bliver følgende datoer i 2020 (alle dage) fra kl. 10 - 17.30:

onsdag d. 22. januar - søndag d. 26. januar (+ fuldmåneceremoni fre. d. 24. aften)

 onsdag d. 22. april - søndag d. 26. april (+ fuldmåneceremoni tors. d. 23. aften)

onsdag d. 22. juli - søndag d. 26. juli 2020

onsdag d. 21. oktober - søndag d. 25. oktober 2020

Underviser: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 18 år.

Sted: Hos Den Shamanistiske Vej lige udenfor Haslev.

Der er fine tog- og busforbindelser, hvis du ikke har bil.

Tilmelding: send en mail med dit fulde navn, adresse og telefonnr. til info@denshamanistiskevej.dk. Så modtager du nærmere information om uddannelsen. Ring også gerne for en snak på 28 18 70 44 inden du tilmelder dig.

SU for tilmelding er d. 12. januar 2020.

WORKSHOP: Bliv ven med dit kraftdyr

Friday, February 14, 2020

Du tilbydes en helt særlig dag, hvor du vil lære at arbejde og kommunikere med dit eget kraftdyr.

Måske kender du det allerede, og måske har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilket kraftdyr, der følger dig.

Uanset udgangspunktet er du velkommen i denne workshop.

Du bliver guidet gennem trommerejser og forskellige øvelser for at forbinde dig med kraftdyret og skabe en forbindelse til det fra hjertet. På den måde kan I opnå en nærværende og tæt relation, som vil støtte og guide dig i livet fremover. 

Det er ikke tilfældigt, hvilket kraftdyr, der kommer til dig, og der er uhyre meget læring i at forstå dyrets natur, for derigennem at forstå din egen.

Tid: fra kl. 9.30 - 15.30. Max. 10 personer.

Sted: Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Pris: 750 kr. incl. te og kaffe. Early Bird pris er 650 kr. hvis du tilmelder dig senest d. 26. januar. Du skal selv medbringe frokost.

Tilmelding: Send en mail med dit fulde navn og telefonnr. til info@denshamanistiskevej.dk. Du modtager nærmere information samt betalingsoplysninger ved tilmeldingen.

SU d. 12. februar

Det hellige rum i shamanistisk arbejde

Saturday, February 15, 2020

Når man går ind i en spirituel proces gennem udførelsen af et ritual, en ceremoni, healings-arbejde eller lignende energiarbejde, er det vigtigt at skabe et trygt rum at arbejde i. Derfor åbnes det hellige rum med bøn, sang, rasle, tromme eller andet som falder naturligt for den enkelte.

Det hellige rum gør det muligt for os at slippe hverdagens energetiske travlhed og verdslige udfordringer. Samtidig åbnes døren til nye muligheder, åndernes hjælp og højere energi-vibrationer, som skaber en tryg og rolig ramme for healing og indsigt.

På denne workshop lærer du, hvordan man åbner helligt rum, hvornår man gør det, hvordan man arbejder i det, og hvordan man lukker rummet igen. Vi gør det selvfølgelig også i praksis, så der skabes et smukt energetisk rum omkring workshoppen. Deltagerne kommer til at starte deres egen bøn for åbning af det hellige rum. Det er nemlig vigtigt, den kommer fra hjertet og reflekterer den visdom, man har med sig på sin egen spirituelle vej.

Shamaner over hele verden, har arbejdet med det hellige rum i årtusinder, og derfor findes der mange smukke traditioner omkring det. Ens for dem alle er dog, at når vi åbner helligt rum, åbner vi også adgang til de lysende healere (medicinfolk fra åndeverdenen), som kan bistå os i arbejdet.

Underviser: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i snart 18 år.

Tilmelding: send dit fulde navn og telefonnummer på email til info@denshamanistiskevej.dk. Du modtager mere info samt betaliongsoplysninger ved tilmeldingen.

Pris: 550 kr. Early Bird dog kun 450 kr. hvis du tilmelder dig inden d. 26. januar.

Tid & sted: workshoppen foregår fra kl. 9.30 - 13.30 incl. frokostpause på Den Shamanistiske Vejs adresse; Moltkesvej 71, 4690 Haslev.

GRATIS CEREMONI for kvinder

Thursday, February 27, 2020

CEREMONIEN ER FULDT BOOKET. 

Du kan evt. blive skrevet på venteliste - eller holde øje med andre datoer, som kommer løbende i kalenderen.

Livmoderens Rite er en utrolig smuk og kraftfuld ceremoni, som jeg tilbyder kvinder og unge piger. 

Ceremonien stammer fra regnskoven i Peru, hvor den er givet videre til en af mine lærermestres kone. Det er en healing af det feminine - symbolsk vores livmoder, som rummer vores skaberkraft. Når vi healer os selv, healer vi også generationerne før og efter os. Når vi healer det feminine i os selv, er vi også med til at heale Moder Jord.

Ceremonien er enkel, men utrolig smuk og kraftfuld. Faktisk har det været en af de ceremonier, som har betydet mest for mig personligt på min shamanistiske rejse, fordi den virkelig satte nogle ting på plads for mig, og åbnede mit hjerte for helt nye veje.

Jeg oplever også hele tiden fantastiske transformationer hos de kvinder, som kommer og deltager. Menstruationssmerter, som stopper idet de modtager riten, healing af traumer efter aborter, fjernelse af livmoderen m.v. Det er virkelig smukt at mødes i det ceremonielle rum og give sig selv hen til modtagelsen af den ældgamle kraft, som ceremonien rummer.

FACILITATOR

Indehaver af Den Shamanistiske Vej, Rikke Agersted, som har arbejdet med shamaner og medicinfolk fra Syd- og Nordamerika i 18 år.

TILMELDING

Du tilmelder dig ceremonien på info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefoner. senest d. 27. februar kl. 18.00, og er selvfølgelig velkommen til at medbringe din datter, veninde, mor eller hvem du nu synes, det kunne være skønt at dele ceremonien med. Piger er velkomne fra 10 år, så længe de kan respektere det ceremonielle rum og dermed den fordybelse, ceremonien kræver.

MAX. PLADS TIL 12 KVINDER.

OBS: når du tilmelder dig, accepterer du samtidig, at du automatisk skrives på mit nyhedsbrev. Dine oplysninger bliver ikke delt med tredjemand, og du kan til hver en tid framelde dig igen.

TID & STED

Ceremonien foregår fra kl. 18.00 - 20.30 på Den Shamanistiske Vejs adresse:

Moltkesvej 71, 4690 Haslev

UDDANNELSE: Blandt ånder og mennesker - bliv en af Moder Jords lysende krigere

Thursday, March 26, 2020

Blandt ånder og mennesker er et shamanistisk træningsforløb, der giver dig alle redskaberne til at tage aktivt del i det store spirituelle skift, der sker lige nu. Du vil lære, hvordan du healer. Både dig selv, Moder Jord og relationen mellem jorden og mennesker. Du vil lære, hvordan du arbejder med energier, kontakter åndeverden, renser dig selv og bliver en aktiv lysende kriger for naturen og jorden. Gennem et års træning vil du lære at genoprette balancen. Den spirituelle og åndelige balance samt den fysiske og psykiske balance.

Hvornår

Uddannelsen foregår strækker sig over et helt år, så der er tid til at integrere det hele mellem modulerne.

Det bliver følgende datoer (alle dage) fra kl. 9.30 - 17.00:

27. - 29. marts 2020 (opstart)

29. maj - 1. juni 

20. - 21. juni

20. - 23. august

2. - 4. oktober

28. november

22. - 24. januar 2021

Underviser: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i snart 18 år.

Sted: Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Der er togstation i Haslev, hvis du ikke har bil.

Pris: Se linket nedenfor for detaljeret information. Ved tilmelding betaler du et tilmeldingsgebyr med det samme og resten i rater henover året. Du kan også spare penge og betale det hele på een gang. 

Tilmelding: skriv en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. Du vil herefter modtage mere information om uddannelsen samt betalingsoplysninger.

SU for tilmelding er d. 15. marts.

Please reload