Kalender over workshops og træningsforløb

Alle begivenheder i kalenderen foregår som udgangspunkt hos Den Shamanistiske Vej i Haslev, medmindre andet er nævnt.

UDDANNELSE: Blandt ånder og mennesker - bliv en af Moder Jords lysende krigere

Thursday, October 15, 2020

Blandt ånder og mennesker er et shamanistisk træningsforløb, der giver dig alle redskaberne til at tage aktivt del i det store spirituelle skift, der sker lige nu. Du vil lære, hvordan du healer. Både dig selv, Moder Jord og relationen mellem jorden og mennesker. Du vil lære, hvordan du arbejder med energier, kontakter åndeverden, renser dig selv og bliver en aktiv lysende kriger for naturen og jorden. Gennem et års træning vil du lære nogle af de fineste energi-værktøjer at kende, og du vil lære at kommunikere med naturånderne på mange planer.

Denne uddannelse er en helt unik kombination af flere shamanistiske traditioner. Den Ny Tids Uddannelse.

Hvornår

Uddannelsen foregår strækker sig over knapt et år, så der er tid til at integrere det hele mellem modulerne.

Det bliver følgende datoer (alle dage) fra kl. 9.30 - 17.30:

1. modul: 16. - 18. oktober 2020

2. modul: 8. - 10. januar 2021

3. modul: 25. - 28. februar 2021

4. modul: 15. - 18. april 2021

5. modul: 18. - 20. juni 2021

6. modul: 20. - 22. august 2021

Underviser: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i snart 18 år.

Sted: Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Pris: Se linket nedenfor for detaljeret information.

Tilmelding: skriv en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. Du vil herefter modtage mere information om uddannelsen samt betalingsoplysninger.

SU for tilmelding er d. 11. oktober

Fuldmåne bålceremoni

Friday, October 30, 2020

Bålceremoni under Bedstemor Månes strålende skønhed. Hendes kraft har været tilbedt og æret i mange tusinde år af shamaner over hele verden.

Månen er knyttet til det feminine, til Moder Jords vande og den kvindelige cyklus. 

Ved fuldmåne har vi en helt særlig mulighed for at arbejde med overflod i alle aspekter af vores liv. Både den indre og den ydre. Når månen er fuld symboliserer hun fuldendthed. 

Vi fejrer vores livs fuldendthed denne aften. Alt det, vi har opnået og fuldendt i livet indtil nu. Vi ærer Bedstemor Måne og vores egen kraft ved at give et offer til bålet og bede for, at kraften vil brede sig som ringe i vandet og inspirere andre mennesker til også at bringe deres personlige kraft til sit ypperste.

Vi vil bede for Moder Jords healing og vores egen fortsatte rejse i visdom og guidning fra Bedstemor Måne og alle de andre naturånder, som konstant er omkring os. Ceremonien er for alle, der har lyst til at dele en aften med Bedstefar Ild og Bedstemor Måne. 

OBS: når vi går i ceremoni, er tiden ikke til at forudsige. Du skal derfor være indstillet på, at der ikke er et decideret sluttidspunkt, men en cirkatid. Når vi arbejder i det ceremonielle rum, er det vigtigt at være fokuseret og til stedet i dét rum, og ikke lade sig distrahere af togtider o.l. Vær tryg i visheden om, at der altid er nogen, som giver et lift. Om ikke andet så til stationen. 

FACILITATOR

Rikke Agersted, som driver Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamaner fra Syd- og Nordamerika i 18 år.

TID & STED

Ceremonien starter kl. 18.00 og slutter ca. kl. 20.30 på Den Shamanistiske Vejs adresse på Moltkesvej 71, 4690 Haslev.

TILMELDING

Du tilmelder dig ved at skrive en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn, email og telefonnr. Husk at disse oplysninger gælder alle personer, du evt. måtte tilmelde samtidig.

PRIS

Det koster 125 kr. at deltage.

​KVINDECIRKEL

Monday, November 02, 2020

Opstart af Kvindecirkel.

Denne cirkel er for alle jer skønne kvinder, som har lyst til at indgå i et fællesskab med andre dejlige og viise kvinder. Hver især har vi gaver med os i livet. En særlig visdom, som er formet af lige netop de oplevelser, som vi hver især har været igennem. 

Når vi mødes i et fælles rum, hvor vi kan støtte og løfte hinanden i de ting, der foregår, så opstår der en helt særlig kraft og energi. Det er den, vi skal arbejde med og inspirere hinanden med. 

Til hver cirkelmøde vil Rikke lave et oplæg eller et ritual af max. 1 times varighed, som vi arbejder videre udfra resten af aftenen. Tanken er, at vi gennem de 8 gange vil forstærke den personlige kraft med de ting, vi laver.

Vi kvinder har utrolig meget visdom, som vi ikke altid er gode til at dele. Tiden nu er til at vi for alvor træder ind i vores kraft og begynder at fortælle de gode historier om healing, fællesskab og nærvær. Tiden fordrer, at vi kvinder går forrest og viser en ny vej i næstekærlighed, omsorg, tolerance, intuition og en mere holistisk tilgang til verden.

I denne kvindecirkel vil vi søge at bringe det bedste frem i hinanden, for at vi netop kan tage denne vigtige opgave til os og vise omgivelserne en smukkere måde at være til i verden på. Mange bække små, som man siger, og vi skal starte et sted. Det er med os selv.

Facilitator: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i snart 18 år.

Pris: 1.600 kr. for hele forløbet. Du kan vælge at betale á to omgange. De to delbeløb bliver da 900 kr. pr. gang, d.v.s. den samlede pris er 1.800 kr.

Der er 14 pladser ialt.

Tid & sted: fra kl. 18.30 - 21.00 på Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Vi mødes følgende datoer:

d. 3. november 2020

d. 1. december 2021

d. 5. januar 2021

d. 2. februar 2021

d. 2. marts 2021

d. 6. april 2021

d. 3. maj 2021

d. 1. juni

Facilitator: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i snart 18 år.

Tilmelding på: info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. Du vil herefter modtage flere oplysninger på email.

Please reload