Kalender over workshops og træningsforløb

Alle begivenheder i kalenderen foregår hos Den Shamanistiske Vej i Haslev, medmindre andet er nævnt. De kan foregår ude eller inde.

Ved. corona situationen

I denne coronatid skal du vide, at vi selvfølgelig overholder de officielle retningslinjer til arrangementerne. Det betyder, at vi kan samles til udendørs arrangementer uden coronapas.

Ifølge regeringens regningslinier skal der fremvises gyldigt coronapas ved ankomsten til indendørs arrangementer. Du skal være naturligt immuniseret, være testet indenfor 72 timer eller færdigvaccineret ifølge bestemmelserne - og fremvise dokumentation herfor samt kunne dokumentere at testen er din via billedlegimation. 

Er du fritaget herfor er du stadig velkommen. Fra d. 1. september skal der ikke længere vises coronapas.

Hvis et arrangement må aflyses pga coronasituationen, får du ikke dine penge retur, men mulighed for at komme med igen, når der er mulighed for det indenfor et halvt år fra datoen. 

Kommende begivenheder

 • Kom hjem i dig selv med inkaernes gamle visdom
  06. jul. 16.00 – 10. aug. 21.00
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Kurset er en miniudgave af den shamanistiske uddannelse Blandt Ånder og Mennesker. Du vil her lære at rense dig for tung energi og erstatte den med let energi. Du vil etablere et kærligt forhold til dine naturforældre, din ledestjerne og naturen generelt, hvilket giver dig uanede ressourcer i livet.
 • Fra smerte til styrke
  08. jul. 09.30 – 11. jul. 16.30
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Vil du gerne have mere glæde og og overskud i dit liv? Slippe den indre smerte for i stedet at mærke din indre visdom og personlige kraft?
 • Bliv Ven Med Dit Kraftdyr
  13. jul. 15.00 – 21.00
  Bliv Ven Med Dit Kraftdyr
  Et kraftdyr er en hjælper, som guider og vejleder dig i livet. Det er desuden en beskytter og vil lære dig meget mere om dig selv, dine gaver i livet og hvordan du kan udnytte dit potentiale bedst muligt.
 • De Store Naturånder
  25. aug. 18.00 – 29. sep. 21.00
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Kurset er del 2 af miniudgaven af den shamanistiske uddannelse Blandt Ånder og Mennesker. Du skal have gennemført del 1 for at tilmelde dig dette kursus. Vi mødes hver onsdag aften over 6 uger.
 • Blandt Ånder og Mennesker
  17. sep. 09.30 – 17.30
  Den Shamanistiske Vej, Moltkesvej 71, Haslev, Danmark
  Shamanistisk 1 års uddannelse, som giver dig redskaberne til at heale både dig selv og Moder Jord. Du lærer at forbinde dig til naturånderne og åndeverdenen samt at bruge shamanistiske redskaber fra Syd- og Nordamerika.