Kalender over workshops og træningsforløb

Alle begivenheder i kalenderen foregår hos Den Shamanistiske Vej i Haslev, medmindre andet er nævnt. De kan foregår ude eller inde.

Ved. corona situationen

I denne coronatid skal du vide, at vi selvfølgelig overholder de officielle retningslinjer til arrangementerne. Det betyder, at vi kan samles til udendørs arrangementer uden coronapas og mundbind / vesir.

Ifølge regeringens regningslinier skal der fremvises gyldigt coronapas ved ankomsten til indendørs arrangementer. Du skal være naturligt immuniseret, være testet indenfor 72 timer eller færdigvaccineret ifølge bestemmelserne - og fremvise dokumentation herfor samt kunne dokumentere at testen er din via billedlegimation. 

Indendørs skal der bæres mundbind / vesir gående og stående. Er du fritaget herfor (også for coronapas) er du stadig velkommen.

Hvis et arrangement må aflyses pga coronasituationen, får du ikke dine penge retur, men mulighed for at komme med igen, når der er mulighed for det indenfor et halvt år fra datoen. 

Kommende begivenheder

 • Livmoderens Rite: gratis ceremoni for kvinder
  14. maj 18.30 – 21.00
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Denne smukke ceremoni er en gave til alle kvinder. Det er en healing af det feminine og dermed både af den enkelte kvinde, men også af Moder Jord. En smuk og rørende ceremoni for alle, der har lyst til at deltage.
 • Skab healing og kraft i dit liv - med inkaernes gamle visdom
  15. maj 10.00 – 25. jun. 21.30
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Kurset er en miniudgave af den shamanistiske uddannelse Blandt Ånder og Mennesker. Du vil her lære at rense dig for tung energi og erstatte den med let energi. Du vil etablere et kærligt forhold til dine naturforældre, din ledestjerne og naturen generelt, hvilket giver dig uanede ressourcer i livet.
 • Lav din egen røgelse
  22. maj 10.00 – 14.30
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Lær at lave din egen kraftfulde røgelse med planter fra den danske natur, som er mindst ligeså kraftige som dem, vi henter hjem fra udlandet.
 • Fra smerte til styrke
  08. jul. 09.30 – 11. jul. 16.30
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Vil du gerne have mere glæde og og overskud i dit liv? Slippe den indre smerte for i stedet at mærke din indre visdom og personlige kraft?
 • De Store Naturånder
  25. aug. 18.00 – 29. sep. 21.00
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Kurset er del 2 af miniudgaven af den shamanistiske uddannelse Blandt Ånder og Mennesker. Du skal have gennemført del 1 for at tilmelde dig dette kursus. Vi mødes hver onsdag aften over 6 uger.