Kalender over workshops og træningsforløb

I denne usikre tid med karantæne og forbud, gælder følgende for tilmelding til arrangementer.

Mit håb er, at vi igen kan mødes i flok om ikke så længe. Melder du dig til en workshop, som må aflyses pga. corona, vil der komme en ny dato, når karantænen er aflyst. Pengene gives desværre ikke retur i så tilfælde, men du er selvfølgelig sikret en plads på en af de kommende workshops, hvis dato passer dig.

GRATIS CEREMONI for kvinder

Wednesday, June 10, 2020

Livmoderens Rite er en utrolig smuk og kraftfuld ceremoni, som jeg tilbyder kvinder og unge piger. 

Ceremonien stammer fra regnskoven i Peru, hvor den er givet videre til en af mine lærermestres kone. Det er en healing af det feminine - symbolsk vores livmoder, som rummer vores skaberkraft. Når vi healer os selv, healer vi også generationerne før og efter os. Når vi healer det feminine i os selv, er vi også med til at heale Moder Jord.

Ceremonien er enkel, men utrolig smuk og kraftfuld. Faktisk har det været en af de ceremonier, som har betydet mest for mig personligt på min shamanistiske rejse, fordi den virkelig satte nogle ting på plads for mig, og åbnede mit hjerte for helt nye veje.

Jeg oplever også hele tiden fantastiske transformationer hos de kvinder, som kommer og deltager. Menstruationssmerter, som stopper idet de modtager riten, healing af traumer efter aborter, fjernelse af livmoderen m.v. Det er virkelig smukt at mødes i det ceremonielle rum og give sig selv hen til modtagelsen af den ældgamle kraft, som ceremonien rummer.

OBS

Vi er udendørs, hvis vejret tillader det, og ellers trækker vi indenfor. Ceremonien kræver, at man lægger en hånd på hinandens mave, når riten gives. Du skal derfor være ok med dette, hvis du tilmelder dig.

Vi bliver selvfølgelig max. det antal personer, som regeringen har anvist må være samlet på een gang. 

FACILITATOR

Indehaver af Den Shamanistiske Vej, Rikke Agersted, som har arbejdet med shamaner og medicinfolk fra Syd- og Nordamerika i 18 år.

TILMELDING

Du tilmelder dig ceremonien på info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefoner. senest d. 10. juni kl. 18.00, og er selvfølgelig velkommen til at medbringe din datter, veninde, mor eller hvem du nu synes, det kunne være skønt at dele ceremonien med. Piger er velkomne fra 10 år, så længe de kan respektere det ceremonielle rum og dermed den fordybelse, ceremonien kræver.

Vi bliver selvfølgelig ikke flere samlet end vi må være jvf. de officielle anvisninger.

OBS: når du tilmelder dig, accepterer du samtidig, at du automatisk skrives på mit nyhedsbrev. Dine oplysninger bliver ikke delt med tredjemand, og du kan til hver en tid framelde dig igen.

TID & STED

Ceremonien foregår fra kl. 18.30 - 21.00 på Den Shamanistiske Vejs adresse:

Moltkesvej 71, 4690 Haslev

GRATIS SHAMANISTISK FOREDRAG med trommerejse

Thursday, June 11, 2020

FULDT BOOKET....MEN....du kan komme på venteliste, da regeringen formentlig åbner op for, at vi kan samles mere end 10 personer i offentligt rum efter d. 8. juni. Bare skriv en email til mig efter anvisningerne nedenfor.

Du inviteres til foredraget "Den Shamanistiske Vej til et Lykkeligt Liv", hvor jeg deler nogle af mine egne personlige erfaringer med shamanismen og arbejdet med naturen og åndeverdenen. I 18 år har jeg gået på den shamanistiske vej og har haft flere lærermestre fra både Syd- og Nordamerika. 

Shamanisme er både en meget personlig oplevelse og samtidig en universel tilgang til den verden, vi lever i.

Da jeg startede den shamanistiske rejse, var jeg ikke et menneske i balance. Som så mange andre havde jeg forskellige ting, jeg sloges med, og uhensigtsmæssige mønstre, jeg blev ved at gentage i mit liv. Det kærlige arbejde med naturen og åndeverdenen har healet mig, og i dag kan jeg fra hjertet sige, at jeg lever et lykkeligt liv med masser af taknemmelighed og glæde. Jeg vil rigtig gerne dele mine erfaringer som inspiration til dit eget liv, og byder derfor indenfor hos Den Shamanistiske Vej denne dag. Vi sidder udendørs, hvis længe vejret tillader det. Max. antal deltagere jvf. regeringens anvisninger.

Foredraget afsluttes med en trommerejse.

Foredragsholder: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i snart 18 år.

TILMELDING

Du tilmelder dig på info@denshamanistiskevej.dk med navn og telefonnr. senest d. 11. juni kl. 18.00.

Børn fra 12 år og op er også velkomne, hvis de kan respektere det ceremonielle rum, og den ro og fordybelse foredrag og trommerejse kræver.

OBS: når du tilmelder dig, accepterer du samtidig, at du automatisk skrives på mit nyhedsbrev. Dine oplysninger bliver ikke delt med tredjemand, og du kan til hver en tid framelde dig igen.

TID & STED

Foredraget foregår fra kl. 19.00 til ca. kl. 21.00 på Den Shamanistiske Vejs adresse i Haslev.

WORKSHOP: Bliv ven med dit kraftdyr

Friday, June 12, 2020

Du tilbydes en helt særlig dag, hvor du vil lære at arbejde og kommunikere med dit eget kraftdyr.

Måske kender du det allerede, og måske har du brug for hjælp til at finde ud af, hvilket kraftdyr, der følger dig.

Uanset udgangspunktet er du velkommen i denne workshop.

Du bliver guidet gennem trommerejser og forskellige øvelser for at forbinde dig med kraftdyret og skabe en forbindelse til det fra hjertet. På den måde kan I opnå en nærværende og tæt relation, som vil støtte og guide dig i livet fremover. 

Det er ikke tilfældigt, hvilket kraftdyr, der kommer til dig, og der er uhyre meget læring i at forstå dyrets natur, for derigennem at forstå din egen.

Tid: fra kl. 10.00 - 16.00. Max. 10 personer.

Sted: Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Pris: 750 kr. incl. te og kaffe. Early Bird pris er 600 kr. hvis du tilmelder dig og betaler senest d. 24. maj. Du skal selv medbringe frokost.

Tilmelding: Send en mail med dit fulde navn og telefonnr. til info@denshamanistiskevej.dk. Du modtager nærmere information samt betalingsoplysninger ved tilmeldingen.

SU d. 7. juni

Kom tæt på dine guider og kraftdyr

Friday, June 19, 2020

2 dages Workshop på Bornholm

I denne weekend vil du lære dit kraftdyr og din åndehjælper bedre at kende. Uanset om du allerede har kontakt til nogle af dem eller ej, vil udgangspunktet for workshoppen være den samme. Vi skal lære dem bedre at kende og få et endnu tættere forhold til dem.

Du bliver guidet gennem trommerejser og forskellige shamanistiske øvelser for at forbinde dig med dem og skabe en forbindelse til dem fra hjertet. På den måde kan I opnå en nærværende og tæt relation, som vil støtte og guide dig i livet fremover. Det er f.eks. ikke tilfældigt, hvilket kraftdyr, der kommer til dig, og der er uhyre meget læring i at forstå dyrets natur, for derigennem at forstå din egen.

 

En åndehjælper er en højt udviklet energi, som har til opgave at hjælpe os igennem livet på bedste vis. Du får redskaber med dig hjem, som fortsat vil hjælpe dig med at styrke forholdet til dine hjælpere fra åndeverdenen.

Dato: d. 20. + 21. juni 2020    

Tid: kl. 9.00 - 16.00 begge dage.

Adresse: Brommevej 35, Østerlars, Gudhjem. Mulighed for overnatning på stedet. Snak med Simone herom.

Pris: 2400 kr. incl. frokost begge dage (Early Bird dog kun 2000 kr. ved betaling senest d. 26. april.). Maden er vegetarisk / vegansk. 

SU for tilmelding er d. 1. juni.

 

Underviser: Rikke Agersted, som er indehaver af Den Shamanistiske Vej, og har 18 års erfaring med det shamanistiske arbejde.

 

Tilmelding: du tilmelder dig på email til Simone med dit fulde navn og telefonnr.: lillesimone@hotmail.com og vil derefter modtage mere information til workshoppen.

 

Betaling: du bedes indbetale 2400 kr. ved tilmeldingen (Early Bird dog kun 2000 kr. ved betaling senest d. 26. april.). Betalingen holder din plads. Simone sender dig nærmere information herom, når hun modtager din tilmelding.

SOMMER RETREAT: Fra smerte til styrke

Wednesday, July 01, 2020

KÆMPE RABAT PÅ RETREATET

Grundet corona situationen og det faktum, at mange er presset økonomisk, har jeg valgt at sætte prisen ned for dette retreat, fordi jeg synes, det er ekstra vigtigt i denne tid at få arbejdet med de personlige sår og traumer i livet. Vi er i et energiskifte, og det er en vigtig tid at heale de gamle sår, så vi kan stå i vores kraft og gå ind i Den Ny Tid energimæssigt med et åbent hjerte fuld af lys og kærlighed.

SOMMER RETREAT  fra d. 2. - 5. juli 2020

Vil du gerne have mere glæde og og overskud i dit liv? Blive fri for det, der tynger dig og hindrer dig i at leve fuldt ud, som du drømmer om?

Vil du gerne slippe den smerte fra fortiden, som har holdt dig fast indtil nu?

Så er dette sommer retreat det helt rigtige for dig.

Vi kommer til at arbejde intenst over 4 dage i og med naturen, ligesom vi vil benytte os af kraftfulde shamanistiske redskaber til at bryde igennem til lyset og finde ind til kraften i dig selv. 

Mulighed for at overnatte i telt på grunden under retreatet. Kost og logi tilkøbes v.s.a. kursusprisen.

TID

Vi arbejder dagligt fra kl. 9.30 - 17.30.

Lørdag aften spiser vi sammen og hygger os inden afslutningen søndag. Dette er valgfrit, men jeg håber, alle vil deltage. Pris 50 kr. pr. person til maden (dog ikke for dem, der allerede har kost og logi)

TILMELDING

Send en mail til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnr. for tilmelding. Så modtager du yderligere information om weekenden samt betalingsoplysninger.

SU for tilmelding er d. 26. juni.

Please reload