Kalender over workshops og træningsforløb

Alle begivenheder i kalenderen foregår hos Den Shamanistiske Vej i Haslev, medmindre andet er nævnt. De kan foregår ude eller inde.

Ved. corona situationen

Fra d. 1. september skal der ikke længere vises coronapas.

Hvis et arrangement må aflyses pga coronasituationen, får du ikke dine penge retur, men mulighed for at komme med igen, når der er mulighed for det indenfor et halvt år fra datoen. 

Kommende begivenheder

 • Kom hjem i dig selv med inkaernes gamle visdom
  02. nov. 16.00 – 14. dec. 16.00
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Kurset løber over halvanden måned. Du vil her lære at rense dig for tung energi og erstatte den med let energi. Du vil etablere et kærligt forhold til dine naturforældre, din ledestjerne og naturen generelt, hvilket giver dig uanede ressourcer i livet.
 • De Store Naturånder
  03. nov. 18.00 – 21.00
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Kurset er overbygningen til "Kom hjem i dig selv med Inkaernes gamle visdom". Her lærer du at kommunikere med de store, globale naturånder og at rense andre for tung energi. Vi mødes hver onsdag aften over 6 uger.
 • Kom i kontakt med din indre visdom - mandalaet viser vejen
  11. nov. 09.30 – 14. nov. 17.00
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Mærker du en længsel efter at komme i dybere kontakt med dine indre ressourcer og din sjæls formål? Det personlige arbejde med mandalaet vil hjælpe dig med at se gennem de slør, der kan være i dit liv, så du tydeligt kan se din sjæls vej videre frem.
 • Bliv Ven Med Dit Kraftdyr
  29. dec. 10.00 – 16.00
  Haslev, Moltkesvej 91, 4690 Haslev, Denmark
  Et kraftdyr er en hjælper, som guider og vejleder dig i livet. Det er desuden en beskytter og vil lære dig meget mere om dig selv, dine gaver i livet og hvordan du kan udnytte dit potentiale bedst muligt.