Kalender over workshops og træningsforløb

I denne usikre tid med karantæne og forbud, gælder følgende for tilmelding af arrangementer.

Mit håb er, at vi igen kan mødes i flok om ikke så længe. Melder du dig til en workshop, som må aflyses pga. corona, vil der komme en ny dato, når karantænen er aflyst. Pengene gives desværre ikke retur i så tilfælde, men du er selvfølgelig sikret en plads på en af de kommende workshops, hvis dato passer dig.

GRATIS CEREMONI for kvinder

Friday, April 17, 2020

Livmoderens Rite er en utrolig smuk og kraftfuld ceremoni, som jeg tilbyder kvinder og unge piger. 

Ceremonien stammer fra regnskoven i Peru, hvor den er givet videre til en af mine lærermestres kone. Det er en healing af det feminine - symbolsk vores livmoder, som rummer vores skaberkraft. Når vi healer os selv, healer vi også generationerne før og efter os. Når vi healer det feminine i os selv, er vi også med til at heale Moder Jord.

Ceremonien er enkel, men utrolig smuk og kraftfuld. Faktisk har det været en af de ceremonier, som har betydet mest for mig personligt på min shamanistiske rejse, fordi den virkelig satte nogle ting på plads for mig, og åbnede mit hjerte for helt nye veje.

Jeg oplever også hele tiden fantastiske transformationer hos de kvinder, som kommer og deltager. Menstruationssmerter, som stopper idet de modtager riten, healing af traumer efter aborter, fjernelse af livmoderen m.v. Det er virkelig smukt at mødes i det ceremonielle rum og give sig selv hen til modtagelsen af den ældgamle kraft, som ceremonien rummer.

FACILITATOR

Indehaver af Den Shamanistiske Vej, Rikke Agersted, som har arbejdet med shamaner og medicinfolk fra Syd- og Nordamerika i 18 år.

TILMELDING

Du tilmelder dig ceremonien på info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefoner. senest d. 17. april kl. 16.00, og er selvfølgelig velkommen til at medbringe din datter, veninde, mor eller hvem du nu synes, det kunne være skønt at dele ceremonien med. Piger er velkomne fra 10 år, så længe de kan respektere det ceremonielle rum og dermed den fordybelse, ceremonien kræver.

MAX. PLADS TIL 12 KVINDER.

OBS: når du tilmelder dig, accepterer du samtidig, at du automatisk skrives på mit nyhedsbrev. Dine oplysninger bliver ikke delt med tredjemand, og du kan til hver en tid framelde dig igen.

TID & STED

Ceremonien foregår fra kl. 13.00 - 15.30 på Den Shamanistiske Vejs adresse:

Moltkesvej 71, 4690 Haslev

UDDANNELSE: Blandt ånder og mennesker - bliv en af Moder Jords lysende krigere

Wednesday, April 22, 2020

Blandt ånder og mennesker er et shamanistisk træningsforløb, der giver dig alle redskaberne til at tage aktivt del i det store spirituelle skift, der sker lige nu. Du vil lære, hvordan du healer. Både dig selv, Moder Jord og relationen mellem jorden og mennesker. Du vil lære, hvordan du arbejder med energier, kontakter åndeverden, renser dig selv og bliver en aktiv lysende kriger for naturen og jorden. Gennem et års træning vil du lære at genoprette balancen. Den spirituelle og åndelige balance samt den fysiske og psykiske balance.

Hvornår

Uddannelsen foregår strækker sig over knapt et år, så der er tid til at integrere det hele mellem modulerne.

Det bliver følgende datoer (alle dage) fra kl. 9.30 - 17.00:

23. - 26. april 2020 (opstart)

23. - 26. juli

22. - 25. oktober

26. - 28. november

22. - 24. januar 2021

Dertil kommer 2 dage i sommerhalvåret, som holdet planlægger sammen ved første møde.

Underviser: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i snart 18 år.

Sted: Moltkesvej 71, 4690 Haslev

Der er togstation i Haslev, hvis du ikke har bil.

Pris: Se linket nedenfor for detaljeret information. Ved tilmelding betaler du et tilmeldingsgebyr med det samme og resten i rater henover året. Du kan også spare penge og betale det hele på een gang. 

Tilmelding: skriv en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn og telefonnr. Du vil herefter modtage mere information om uddannelsen samt betalingsoplysninger.

SU for tilmelding er d. 19. april.

Lav din egen røgelse - halvdags workshop

Thursday, April 30, 2020

Lær at lave din egen kraftfulde røgelse med planter fra den danske natur, som er mindst ligeså kraftige som dem, vi henter hjem fra udlandet.

Tid: fra kl.16.00 - 21.00. Max. 12 personer.

Pris: 650 kr. - Early Bird dog kun 550 kr. hvis du tilmelder dig og betaler senest d. 29. marts.

Facilitator: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 18 år.

Tilmelding: send en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnr. Ved tilmelding modtager du mere information om workshoppen samt betaling.

SU for tilmelding er d. 28. april

Lav din egen røgelse - halvdags workshop

Wednesday, May 20, 2020

Lær at lave din egen kraftfulde røgelse med planter fra den danske natur, som er mindst ligeså kraftige som dem, vi henter hjem fra udlandet.

Tid: fra kl.10.00 - 15.00. Max. 12 personer.

Pris: 650 kr. - Early Bird dog kun 550 kr. hvis du tilmelder dig og betaler senest d. 13. april

Facilitator: Rikke Agersted, der er indehaver af Den Shamanistiske Vej og har arbejdet med shamanisme i 18 år.

Tilmelding: send en email til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnr. Ved tilmelding modtager du mere information om workshoppen samt betaling.

SU for tilmelding er d. 18. maj

Kom tæt på dine guider og kraftdyr

Friday, June 19, 2020

2 dages Workshop på Bornholm

I denne weekend vil du lære dit kraftdyr og din åndehjælper bedre at kende. Uanset om du allerede har kontakt til nogle af dem eller ej, vil udgangspunktet for workshoppen være den samme. Vi skal lære dem bedre at kende og få et endnu tættere forhold til dem.

Du bliver guidet gennem trommerejser og forskellige shamanistiske øvelser for at forbinde dig med dem og skabe en forbindelse til dem fra hjertet. På den måde kan I opnå en nærværende og tæt relation, som vil støtte og guide dig i livet fremover. Det er f.eks. ikke tilfældigt, hvilket kraftdyr, der kommer til dig, og der er uhyre meget læring i at forstå dyrets natur, for derigennem at forstå din egen.

 

En åndehjælper er en højt udviklet energi, som har til opgave at hjælpe os igennem livet på bedste vis. Du får redskaber med dig hjem, som fortsat vil hjælpe dig med at styrke forholdet til dine hjælpere fra åndeverdenen.

Dato: d. 20. + 21. juni 2020    

Tid: kl. 9.00 - 16.00 begge dage.

Adresse: Brommevej 35, Østerlars, Gudhjem. Mulighed for overnatning på stedet. Snak med Simone herom.

Pris: 2400 kr. incl. frokost begge dage (Early Bird dog kun 2000 kr. ved betaling senest d. 26. april.). Maden er vegetarisk / vegansk. 

SU for tilmelding er d. 1. juni.

 

Underviser: Rikke Agersted, som er indehaver af Den Shamanistiske Vej, og har 18 års erfaring med det shamanistiske arbejde.

 

Tilmelding: du tilmelder dig på email til Simone med dit fulde navn og telefonnr.: lillesimone@hotmail.com og vil derefter modtage mere information til workshoppen.

 

Betaling: du bedes indbetale 2400 kr. ved tilmeldingen (Early Bird dog kun 2000 kr. ved betaling senest d. 26. april.). Betalingen holder din plads. Simone sender dig nærmere information herom, når hun modtager din tilmelding.

SOMMER RETREAT: Fra smerte til styrke

Wednesday, July 01, 2020

SOMMER RETREAT  fra d. 2. - 5. juli 2020

Vil du gerne have mere glæde og og overskud i dit liv? Blive fri for det, der tynger dig og hindrer dig i at leve fuldt ud, som du drømmer om?

Vil du gerne slippe den smerte fra fortiden, som har holdt dig fast indtil nu?

Så er dette sommer retreat det helt rigtige for dig.

Vi kommer til at arbejde intenst over 4 dage i og med naturen, ligesom vi vil benytte os af kraftfulde shamanistiske redskaber til at bryde igennem til lyset og finde ind til kraften i dig selv. 

Mulighed for at overnatte i telt på grunden under retreatet. Kost og logi tilkøbes v.s.a. kursusprisen.

TID

Vi arbejder dagligt fra kl. 9.30 - 17.30.

Lørdag aften spiser vi sammen og hygger os inden afslutningen søndag. Dette er valgfrit, men jeg håber, alle vil deltage. Pris 50 kr. pr. person til maden (dog ikke for dem, der allerede har kost og logi)

TILMELDING

Send en mail til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnr. for tilmelding. Så modtager du yderligere information om weekenden samt betalingsoplysninger.

SU for tilmelding er d. 26. juni.

Please reload