top of page
Kalender over workshops og træningsforløb

Alle begivenheder i kalenderen foregår hos Den Shamanistiske Vej i Haslev, medmindre andet er nævnt. De kan foregår ude eller inde.

Hvis et arrangement må aflyses eller ændres grundet omstændigheder, som ligger udenfor Den Shamanistiske Vejs indflydelse, får du ikke dine penge retur, men mulighed for at komme igen på en tilsvarende begivenhed indenfor et år fra den berørte dato.  

Kommende begivenheder

 • Livmoderens Rite - gratis ceremoni for kvinder
  29. mar. 18.30 – 21.00
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Denne smukke ceremoni er en gave til alle kvinder, som har lyst til at heale deres feminine kraft. Tiden kalder på de stærke, modige, sårbare og kraftfulde kvinder, og her hjælper Livmoderens Rite hjælper os med at finde tilbage til den feminine visdom og heale de sår, vi måtte have med os.
 • Gratis ONLINE foredrag om Inkatraditionen og shamanisme
  19. apr. 19.00 – 21.00
  Gratis ONLINE foredrag om Inkatraditionen
  I Peru lever Q'ero folket, som er efterkommere af de gamle Inkaer. Deres spirituelle praksis er helt unik og i foredraget kan du høre om Q'eroernes fantastiske måde at arbejde med energi og naturånderne på. Deres livssyn og kærlighed til alt, som er.
 • Blandt Ånder og Mennesker
  19. maj 09.30 – 17.30
  Haslev, Moltkesvej 71, 4690 Haslev, Danmark
  Opstart af etårige shamanistisk uddannelse, som giver dig redskaberne til at heale både dig selv og Moder Jord. Du lærer at forbinde dig til naturen, naturånderne og åndeverdenen samt at bruge shamanistiske redskaber fra Syd- og Nordamerika.
bottom of page