top of page

Tidsbestilling og rettidigt afbud

Tidsbestilling kan ske i min telefontid. Konsultationen betales forud på konto, og beløbet skal stå på kontoen senest et døgn inden konsultationen.

Ændring eller afbestilling af en konsultation skal ske minimum 24 timer inden det aftalte tidspunkt.

Afbud senere end dette udløser et gebyr på 250 kr. Udeblivelse fra en bestilt konsultation udløser fuldt honorar.

Ved tilmelding til workshops, uddannelser o.l. fremgår betalingsbetingelserne og reglerne for afbud af det dokument, du får fremsendt ved tilmeldingen.

Healing

Vær opmærksom på, at healing er en proces. Det er sjældent, et problem / sygdom / traume kan løses på een gang. 

 

Priser

Shamanistisk healing  (trommerejser, sjælehentning, forløsning af sjælelige kontrakter, traumer, sorg, uhensigtsmæssige mønstre, frygt m.v.).

Læs mere om den shamanistiske healing her.

Pris

1400 kr. for første konsultation. Varighed 1,5 t. 

950 kr. for efterfølgende konsultationer. Varighed 1 t

Hoocha Mikhuy (healing fra Peru)

En helt særlig teknik fra Q'ero folket i Peru.

Hoocha mikhuy er en fantastisk måde at give slip på tung energi i form af uhensigtsmæssige følelser og energier for i stedet at kalde de lette, fine og nærende energier ind. 

Jeg har oplevet klienter, som blev fri for hovedpine, urolig mave, smerter i kroppen og følelsesmæssige chok eller uro, som var opstået efter en ubehagelig episode. En kvinde vågnede sågar fra et koma 2 timer efter en hoocha mikhuy, og jeg har healet tung energi fra tidligere liv samt uhensigtsmæssige kontrakter med denne metode.

Det kan foregå i klinikken eller som fjernhealing. Effekten er den samme.

Pris

1400 kr. for første konsultation. Varighed 1,5 t.

950 kr. for efterfølgende konsultationer. Varighed 1 t.

Animo Wahay (tilbagekaldelse af tabte sjælefragmenter)

Denne form for sjælehentning har jeg lært af Q'ero folket i Peru. Det er en meget kraftfuld og smuk ceremoni, hvor de mistede sjælefragmenter eller -dele kaldes hjem og integreres. Processen starter med en healing af den tunge energi, som er årsag til at fragmenterne forsvandt.

Der er en mindre forberedelse for dig, som du skal foretage hjemmefra, inden du modtager din Animo Wahay.

Det er vigtigt, at du efterfølgende ikke skal køre langt på egen hånd. Få evt. en til at køre for dig eller gå gerne en tur i skoven, hvor jeg bor, efterfølgende. Sæt tid af til at kunne hvile og slappe af resten af dagen.

Pris

950 kr. Varighed 1 t

Offerpakke (haywarikhuy eller despachio)

En haywarikhuy er en meget kraftfuld bøn, hvor jeg laver en særlig offerpakke med alskens lækkerier fra naturen og spisekammeret. Der er en dyb intention bag hver eneste ting i offerpakken, og der lægges mange bønner i den på forskellig vis. 

En offerpakke bruges til uendeligt mange formål. Det kan være i en healing, hvor der er brug for en ekstra dyb proces. For eksempel ved traumer, chok, sygdom e.l. Offerpakken kalder de store naturånder og alle mine hjælpere ind for at hjælpe klienten. Hvem vil ikke gerne heales af Moder Jord og Fader Sol?

Offerpakker laves også for at kalde kraft, skønhed og dybere forbundethed ind i livet, ligesom de bruges for at udtrykke taknemmelighed til de naturånder, som støtter og guider os i dagligdagen. Det er en smuk måde at give tilbage på. 

En haywarikhuy er også en god måde at fejre livets særlige stunder og bede om visdom, kraft, balance m.v. i for eksempel ægteskabet, til det nyfødte barn eller andre af livets vigtige faser, som vi ønsker skal blomstre og udvikle sig med skønhed og kraft.

Klienten kan være med til hele processen, eller jeg kan lave den over Zoom med klienten som tilskuer.

Klienten får offerpakken med hjem og skal selv brænde den på et bål samme dag.

Jeg kan også gøre det, men det koster en merpris på 500 kr.

Pris

2.500 kr. Varighed ca. 1,5 - 2 t. + 1-2 timers forberedelse fra min side afhængig af bønnen.

Fjernhealing er i princippet det samme som almindelig shamanistisk healing. Forskellen er, at klienten ikke behøver være til stede. Jeg er specialiseret i at stille ind på den energi, jeg arbejder med. Ligesom man kan se en direkte TV udsendelse fra den anden side af kloden i sin stue, fordi signalet (energi signal) bliver sendt til ens fjernsyn, kan jeg stille ind på klientens energi og arbejde med vedkommende på afstand. Prisen er den samme som den healingsform, der vælges.

Vi taler sammen på telefonen før og efter healingen.

Healingsforløb - pakkeløsning

Dette er en investering i dig selv og din healingsproces, hvor du får 5 healinger til pakkepris. På den måde sikrer du at komme i dybden med det, du gerne vil arbejde med, og jeg holder fast i dig hele vejen. Når du køber den samlede pakke, får du rabat, og forløbet tilpasses din unikke situation som arbejdet skrider frem. De former for healing, der er inkluderet i pakken er dem beskrevet under shamanistisk healing, Animo Waq'hay (sjælehentning) og hoocha mikhuy.

Dette får du i pakken: første konsultation 1,5 t. (1400 kr.), 1 konsultation á 1,5 t. (1400 kr.) og 3 healinger á 950 kr.

Ialt 5.650 kr. Du sparer 700 kr. på denne pakkeløsning.

Processen skal være tilendebragt indenfor ca. 12 uger. 

Pris: 4.950 kr.

Limpia (betyder rensning på spansk): .

Limpia er en meget omfattende - og derfor meget kraftfuld - healing. Den tager typisk mellem 2,5 - 3 timer med klienten og dertil kommer en hel del forberedelse, materialer m.v. som jeg bruger både tid og penge på. Derfor er denne healing noget dyrere. Limpia er en healingsform, som eksklusivt tilbydes kvinder.

Jeg tilbyder andre former for ægrensning, som er for både mænd og kvinder. Prisen er 1450 kr. for disse. Kontakt mig for nærmere information.

Pris

1.900 kr. Varighed ca. 2,5 t. (jeg har desuden ca. 1 times forberedelse til healingen)

To dages healings retreat 1:1

Dette retreat er for dig, som har brug for hjælp til at bryde et mønster, rive en genstridig forsvarsmur ned energimæssigt eller på anden vis oplever en situation i dit liv, som er svær at komme fri af. Følelser, mønstre eller en vej i livet, som ikke tjener dig. Det er ret fantastisk at arbejde intensivt over to døgn, og selvom der selvfølgelig er stilletid og pauser indlagt, så du kan integrere healingsarbejdet undervejs, giver arbejdet dig mulighed for at bryde gennem den mur energimæssigt, som det hidtil ikke er lykkedes at komme igennem. 

Jeg er der for dig i hele processen. Din telefon og andet elektronisk udstyr skal være slukket hele dagen, og jeg opfordrer til, at du helt slukker de to døgn, for bedst muligt at kunne hellige dig din egen healing.

Der er indeholdt en ekstra healing i denne pakkeløsning, som opfølgning og afrunding på alt det, der er sket på selve retreatet. Healingen ligger indenfor 15 - 30 dage efter retreatet.

Pris

8.500 kr. for to døgn incl. kost og logi + 1 healing af 1,5 times varighed efterfølgende.

Retreatet ligger mellem tirsdag morgen og fredag morgen på almindelige hverdage. Som udgangspunkt er der 2 x 3 healingsprocesser om dagen.

Ønsker du at komme helligdage eller weekend i stedet, er det også muligt, men koster et tillæg på 2.500 kr. Vær obs på at der kan være en del ventetid på disse tider, da mine weekender som oftest er booket allerede af uddannelser, workshops mm.

Retreatet betales indenfor 3 dage fra bestillingen, da jeg ellers ikke har mulighed for at reservere to hele dage til din proces. Vær desuden OBS på, at du i tilfælde af afbud, ikke får pengene retur, men kan give retreatet til en anden - eller vi kan flytte datoerne. Sker afbud mindre end 3 dage, inden de aftalte datoer, opkræves et afbestillingsgebyr på 1.500 kr. da jeg ikke med så kort varsel kan nå at få andre klienter ind. Du vil stadig have mulighed for at flytte retreatet til et andet tidspunkt.

Kvindecirkler, workshops, uddannelse m.m. - se prisen i kalenderen for de forskellige tilbud.

Foredrag

Jeg kan bookes til foredrag af 2 timers varighed incl. 15 - 30 minutters spørgetid. Jeg holder foredrag om Inkatraditionen og shamanisme. Ring til mig på telefon 28 18 70 44 for at aftale nærmere.

Pris

4.500 kr. + kørsel efter statens kilometertakst. Denne pris er for foredrag på Sjælland og Møn med en samlet kørselstid på max. 3 timer begge veje.

Foredrag andre steder i Danmark skal også dække bro / færgeafgifter samt den ekstra tid, jeg bruger på transporten udover de første 3 timer, som er inkluderet i standartprisen.

På Danmarkstur med Livmoderens Rite - gratis ceremoni for kvinder. 

Ceremonien Livmoderens Rite er en ceremoni for kvinder og en healing af livmoderen - vores skaberkraft. Når vi healer os selv, er vi også med til at heale Moder Jord. Der skal være mindst 10 tilmeldte, for at jeg kommer ud.

Selve ceremonien er gratis, men når jeg tager ud i landet, er jeg nødt til at have dækket mine omkostninger.

 

Derfor gælder følgende:

1. Ved kørsel op til 30 km. fra Den Shamanistiske Vejs adresse, skal jeg have statens kilometertakst for kørslen.

2. Ved kørsel længere end 30 km. fra min adresse, skal jeg have statens kilometertakst samt alle andre udgifter (bro, færge o.l.) dækket for kørslen. Derudover skal jeg bede om en donation for den tid, jeg bruger, udover ceremonien og den almindelige forberedelse. Min timepris er 950 kr. normalt - men du giver, hvad du mener er rimeligt i donation.

På dagen for afholdelse af ceremonien, bedes du sørge for blomster samt lys til ceremonien.

Aflyser du med mindre end 7 dages varsel, skal jeg have et afmeldingsgebyr på 1500,00 kr. for den tid, jeg har reserveret til dig, da det er usandsynligt, jeg kan nå at få et andet arrangement ind med så kort varsel. 

bottom of page