1/1

Priser

Inkluderet i priserne for healing er telefonisk opfølgning, når det er nødvendigt, undervejs i behandlingen. 

Tidsbestilling og rettidigt afbud

Tidsbestilling kan ske i min telefontid.

Ændring eller afbestilling af tid skal ske senest et døgn inden det aftalte tidspunkt.

Afbud senere end dette udløser et gebyr på 175 kr.

Healing

Shamanistisk healing (trommerejser, sjælehentning, ekstraktion, illumination hvor vi f.eks. arbejder med søvnløshed, traumer, sorg, uhensigtsmæssige mønstre, visioner, drømme m.v.): 1200 kr.

Der sættes 2 timer af pr. gang, da energiarbejde ikke kan forceres. Nogle gange bruger vi kortere tid, og andre gange længere. Prisen er den samme. Til gengæld bliver du mødt i et rum af omsorg, tid og ro til den proces, du går igennem.

Læs mere om den shamanistiske healing her.

Fjernhealing er i princippet det samme som almindelig shamanistisk healing. Forskellen er, at klienten ikke behøver være til stede. Jeg er specialiseret i at stille ind på den energi, jeg arbejder med. Ligesom man kan se en direkte TV udsendelse fra den anden side af kloden i sin stue, fordi signalet (energi signal) bliver sendt til ens fjernsyn, kan jeg stille ind på klientens energi og arbejde med vedkommende på afstand. Prisen er den samme for en almindelig healing, da tiden der bruges er den samme.

Vi taler sammen på telefon eller Messenger før og efter healingen.

Energimæssig renselse - 60 min.

En helt særlig teknik fra q'ero indianerne i Peru til at rense dit energifelt og dermed skabe fornyet balance i forhold til din situation, giver mulighed for at resette din energi. Der er ikke tale om sjælenhentning, løsning af kontrakter e.l. som ellers kan være en del af den shamanistiske healing. Denne teknik fjerner alt energetisk "snavs" og giver dig fornyet kraft. Det er sågar muligt at rense karmiske prægninger og smertefulde oplevelser, så energien ikke længere styrer éns liv.

Jeg har oplevet klienter, som blev fri for hovedpine, urolig mave, smerter i kroppen og følelsesmæssige chok eller uro, som var opstået efter en ubehagelig episode. En kvinde vågnede sågar fra et koma 2 timer efter en rensning.

En renselse er en fantastisk måde at give slip på uhensigtsmæssige følelser og energier, eller "bare" som et energiboost. Det kan foregå i klinikken eller som fjernhealing. Effekten er den samme.

Du får 60 min ialt for 600 kr. Tiden er incl. en kort snak før og efter renselsen.

Limpia (ægrensning): 1900 kr.

Limpia er en meget omfattende - og derfor meget kraftfuld - healing. Den tager typisk mellem 2,5 - 3 timer med klienten og dertil kommer en hel del forberedelse, materialer m.v. som jeg bruger både tid og penge på. Derfor er denne healing noget dyrere. Limpia er en healingsform, som eksklusivt tilbydes kvinder.

Jeg tilbyder andre former for ægrensning, som er for både mænd og kvinder. Prisen er 1200 kr. for disse. Kontakt mig for nærmere information.

Husrenselse og andre former for shamanistisk arbejde som "falder udenfor" de beskrevne priser, finder vi sammen en pris på alt afhængigt af opgavens omfang, transport dertil m.v.

Kvindecirkler, workshops, uddannelse m.m. - se prisen i kalenderen for de forskellige tilbud.

Foredrag

Jeg kan bookes til foredrag af 2 - 2,5 timers varighed incl. 15 - 30 minutters spørgetid. Du kan vælge mellem flere forskellige nedenfor, og har du et særligt ønske til emnet, ser vi på mulighederne herfor.

Den Shamanistiske Vej handler om shamanisme, som jeg har lært den af mine lærermestre fra Syd-og Nordamerika. Du får her indblik i nogle af de fantastiske muligheder, som shamanismen giver dig for healing, visdom, indsigt samt kommunikation med naturen og åndeverdenen. De shamanistiske veje er en helt unik måde at skabe balance og harmoni i både sit eget liv samt i den verden, vi lever i. Foredraget sluttes af med en fælles bøn for Moder Jord.

Den Shamanistiske Vej til et lykkeligt liv handler om min egen personlige rejse på den shamanistiske vej, og hvordan det shamanistiske arbejde har givet mig healing på dybt plan og dermed kraften til at skabe det liv, jeg drømte om. Foredraget handler også om, hvordan jeg var nødt til at blive syg flere gange, før jeg endelig lyttede og fandt tilliden til at skabe det liv, jeg drømte om. Da jeg tog de rigtige beslutninger og fandt ud af, at jeg ikke behøvede sygdommen til at vise vej længere, tog jeg en beslutning om at blive rask - og blev det med det samme. Hele 3 gange er dette sket i mit liv. Foredraget kan forhåbentlig inspirere andre til at lytte til deres eget hjertes kald og skabe det liv, de drømmer om. 

Foredraget sluttes af med en trommerejse.

Healing af det Feminine og Maskuline har fokus på, hvordan vi kan heale de feminine og maskuline energier i os selv og en verden, som lider. For at kunne bidrage til en bedre verden, må vi starte med os selv.  Kvinderne skal begynde at respektere sig selv på en helt ny måde, og ære det feminine, sårbare og moderlige. Og mændene skal ære deres rolle som beskytteren, den viise kriger og jægeren. Sammen kan vi skabe nye, smukke og respektfulde energier til glæde for den verden, vi lever i.

Pris: 3000 kr. samt dækning af kørselsomkostninger. 

1. Ved kørsel op til 30 km. fra Den Shamanistiske Vejs adresse, skal jeg have statens kilometertakst for kørslen.

2. Ved kørsel længere end 30 km. fra min adresse, skal jeg have statens kilometertakst samt alle andre udgifter (bro, færge o.l.) dækket for kørslen. Derudover skal den tid, jeg bruger, udover foredraget og de første 30 km. dækkes. Min timepris er 600 kr.

Ifald du har et helt særligt arrangement, hvis fokus er healing af Moder Jord eller på anden vis søger at bidrage til det energiskift, der sker på jorden lige nu, er du velkommen til at kontakte mig for en snak om priser, ifald der ikke er budget til ovenstående. Mit hjerte banker for healingen af Moder Jord og den verden, vi lever i, og derfor vil jeg også gerne bidrage, så længe det giver mening i forhold til den overordnede vision og det mål, Den Shamanistiske Vej arbejder for.

På Danmarkstur med Livmoderens Rite - gratis ceremoni for kvinder. 

Ceremonien Livmoderens Rite er en ceremoni for kvinder og en healing af livmoderen - vores skaberkraft. Når vi healer os selv, er vi også med til at heale Moder Jord. Selve ceremonien er gratis, men når jeg tager ud i landet, er jeg nødt til at have dækket mine omkostninger.

 

Derfor gælder følgende:

1. Ved kørsel op til 30 km. fra Den Shamanistiske Vejs adresse, skal jeg have statens kilometertakst for kørslen.

2. Ved kørsel længere end 30 km. fra min adresse, skal jeg have statens kilometertakst samt alle andre udgifter (bro, færge o.l.) dækket for kørslen. Derudover skal jeg bede om en donation for den tid, jeg bruger, udover ceremonien og den almindelige forberedelse. Min timepris er 600 kr.

Ceremonien er velegnet til Kvindecirkler og andre former for kvindefællesskaber. Hvis du har en stor gruppe mænd og kvinder (minimum 10 - 12 af hver), kan vi sætte et større fokus på balancen mellem det maskuline og feminine i stedet for kun på det feminine. Mænd modtager ikke selve riten, men kan sagtens være en del af det ceremonielle rum i en beskyttende rolle for de feminine energier under selve ritualet. Det er faktisk meget smukt og kraftfuldt, når begge køn byder ind med hver deres energier på denne måde.