top of page
Fra smerte til styrke

Sommer retreat, som hjælper dig med at transformere dit liv!

Gennem 4 dage vil vi arbejde i et rum af omsorg og kærlighed for at slippe den smerte, som har holdt os fast og hindret os i at leve vores drømme helt ud. På den måde kan vi i stedet tage imod vores personlige kraft og skabe de perfekte rammer for en helt ny og smuk virkelighed, hvor der er plads til at vores drømme og ønsker kan folde sig ud. Som påfuglen, der spreder sine smukke fjer og med sin skønhed betager verden omkring sig.

 

Vi arbejder i de smukkeste omgivelser med skov og masser af dyreliv lige udenfor døren. Naturen er i sig selv meget healende, så noget af arbejdet foregår udenfor med fuglesang og vindens raslen i træernes blade som vores vidner i processen. 

Teknikker der virker

Det personlige arbejde sker med hjælp fra ældgamle shamanistiske teknikker og ceremonier. Det er værktøjer som er blevet brugt gennem mange, mange generationer, og har vist deres værdifulde effekt og magiske evne til at transformere de svære ting i livet til noget smukt og kraftfuldt i stedet.

Der er plads til dig og din personlige proces på dette retreat. Gennem 18 år har jeg hjulpet mange mennesker med de shamanistiske metoder til at heale deres smerte og tage kraften til sig. Det er denne viden, jeg bruger på retreatet til at skabe det helt rigtige rum for den healende proces, så du kan være tryg i arbejdet.

Kærlig hilsen

Rikke Agersted

TID & STED

Vi arbejder dagligt fra kl. 9.30 - 17.30 på Den Shamanistiske Vejs adresse, som er Moltkesvej 71, 4690 Haslev.

KOST & LOGI

Kommer du langvejs fra eller ønsker du at blive i energien under hele retreatet, kan du slå telt op i haven og tilkøbe fuld forplejning (3 måltider) under retreatet for 225 kr. om dagen.

Vi hjælpes ad med at lave maden og rydde op bagefter.

PRIS

Jeg har valgt at beholde den reducerede coronapris på 2.900 kr. incl. kaffe og te.

Det er næsten halv pris fra tidligere.

Ved tilmelding betales 1000,- kr. i depositum for at sikre din plads, og resten (1.900 kr.) betales senest d. 16. august.

Depositummet refunderes ikke ved afmelding. 

TILMELDING

Send en mail til info@denshamanistiskevej.dk med dit fulde navn, adresse og telefonnr. for tilmelding. Så modtager du yderligere information om weekenden.

SU for tilmelding er d. 16. august.

image-28.png
bottom of page