top of page

Referencer

Jeg har gennem årene fået mange søde og dejlige tilkendegivelser fra de mennesker, der har deltaget i mine workshops, uddannelser, foredrag eller besøgt mig i klinikken. Det varmer altid mit hjerte, når den shamanistiske vej inspirerer og hjælper andre, som den har gjort det for mig. Her kan du læse nogle af de fine tilbagemeldinger, jeg har fået.

Fra en tidligere kursist på kurset "Kom hjem i dig selv"

Kære Rikke

Først tak for et fantastisk forløb. Da jeg kom, rasede verden omkring mig, smerte, afmagt, vrede og frygt fyldte, og jeg følte det som at blive blæst rundt i orkanen. Jeg vidste at jeg måtte gøre noget for at genoprette min indre balance og styrke forbindelsen til livets åndelige kræfter, for ikke at blive suget dybere ind i mørket. 

Da jeg så dit kursus annonceret på Facebook," Kom hjem i dig selv", vidste jeg, at her er min vej. Det skulle vise sig at min intuition talte sandt.

Her er hvordan jeg oplever mit forløb hos dig:

Rikke evner at formidle Inkaernes visdom og spirituelle praksis på en måde, som gør den samtidig og relevant i vores moderne verden og de udfordringer som vi står over for både personligt og kollektivt.

Her bliver du hjulpet i at udvikle og styrke din spirituelle praksis og åndelige forbindelse med dine naturfælder og hvordan du kan udvikle dit samarbejde med dem. 

Igennem grundig vejledning og undervisning lærer du også øvelser som i hverdagen kan styrke din livskraft, heale og bringe balance ind i dit liv. 

Tak for alt det du har lært mig og dit smukke væsen.

Kærlig hilsen

Natalie

Fra en tidligere kursist på kurset "Kom hjem i dig selv"

Kære Rikke.

 

Jeg føler mig så dybt taknemmelig over rejsen jeg har været på sammen med dig. 

Jeg føler virkelig jeg er kommet hjem i mig selv. 

Jeg har fået en ny familie, de lytter, respekterer hele mig og guider mig på en måde jeg ikke troede mulig.

Jeg har mærket energi på en levende, magisk og kropslig måde.

 

Kurset "kom hjem i dig selv" har åbnet så mange nye døre i livet og naturen.

Rikke er eminent til at vejlede en dybt ind i krop og sjæl, hendes sprog og indlevelse skal opleves. 

Hendes visdom og engagement sætter dybe aftryk og formidlingen går direkte i hjertet.

 

Jeg har fået en mere kærlig tilgang til mig selv og andre, både mennesker, dyr og alt omkring os.

Nye fokuspunkter i livet, mindre hjerneaktivitet og istedet følger jeg nu mine kropslige fornemmelser.

Jeg har mærket og fået redskaber til at fjerne gammelt stagneret energi og slippe tung bagage.

 

De energiøvelser Rikke guider føles så dybt og jeg bliver gang på gang overrasket over effekten. Det er en helt ny verden og jeg ønsker for alle at de giver sig selv muligheden for at opleve det i og på egen krop.

Rejsen jeg er blevet taget på har betydet alverden for min hverdag. Jeg opnår dybere indsigter, jeg føler mig støttet og vejledt af naturen.

 

Det er en gave at møde sine naturforældre og ledestjerne. Det en gave man på forhånd ikke kan forestille sig, så stor og betydningsfuld ☆

Naturen er der altid. 

Jeg er så taknemmelig over al den viden om og til hvordan vi som mennesker kan give tilbage til naturen og føle en større samhørighed. Hvordan det er muligt at skabe balance og harmoni.

 

Af hjertet tak Rikke. Du er en kærlig sjæl og en gave til moder jord og alt omkring os.

Tak for at hjælpe mig i mørket, for evnen til at se lyset og bringe det videre med i livet.

Tak for at præsentere naturen for mig på en ny måde og for alle de redskaber jeg nu kan benytte mig af, både i hverdagen, men også når livet føles svært og tungt ♡

 

Kærlige naturhilsner fra Julie Lund-Hansen 

Fra en tidligere elev på uddannelsen "Blandt Ånder og Mennesker"

Det år, jeg har brugt med Rikke, har ændret mit liv og hele mit syn på verden. Ikke blot har Rikke hjulpet mig med at slippe de lag på lag af tung energi og gamle traumer, der sad i min krop. Hun har også åbnet mine sanser for en verden af energi, jeg ikke vidste fandtes. Jeg har rejst i underverdenen og i oververdenen. Udvekslet energi med Vandet, Solen, Månen, Jorden og stjernerne. Rejst tilbage i tidligere liv og truffet mine forfædre. Jeg har mødt mit kraftdyr og lært at kommunikere med de planter, jeg møder på min vej. Jeg er begyndt at stole på min intuition og på de naturånder, der guider og støtter mig i verden. Jeg har lært at rense chakraer og at fjerne tung energi og har nu hjulpet både mig selv og flere venner med at heale gamle traumer.

Nu efter et fuldt år i Rikkes magiske selskab føler jeg mig let og fri og i dyb forbindelse med mig selv og min vej i verden. Jeg har sluppet den træthed og tunghed, der sad i min krop og den konstante frustration over verdens gang. Jeg har lært at tale klart og ærligt, at danse i vinden, følge årstidernes gang og at lytte med hjertet. Jeg er blevet mere i balance med mig selv, og har fået den kraft i min sangstemme igen, jeg ellers havde mistet. Jeg har healet relationer, der var gået skævt og lukket gamle sår og usunde vaner. Og ikke mindst har jeg fået nye fantastiske venner på kurset, som jeg deler dybe oplevelser med, jeg ikke har delt med nogen andre.

Det kræver arbejde og mod til at kigge indad og give slip for i stedet overgive sig til universets utrolige magi. Men jeg kan virkelig varmt anbefale Rikkes kursus til alle, der er for alvor er klar til at rykke sig. Selv har jeg kun fået lyst til at fordybe mig mere, for det er gået op for mig, hvor stor og dyb magiens verden er, og hvor utroligt mange ting, der er at lære. Så af hjertet tak Rikke for at give mig denne utroligt fine start. Jeg håber, at mange flere vil få glæde af din viden. 

Arendse 2023

Fra en tidligere kursist på kurset "Kom hjem i dig selv"

Jeg har siden jeg var barn og op i mit voksen liv (Jeg er 47år) haft en del oplevelser der havde sat sig som en knude i maven og lukket helt af fra mit mellemgulv og ned, så jeg ikke kunne mærke mig selv. Jeg har prøvet mange forskellige alternative behandlinger i gennem årene, det har hjulpet på andre ting men ikke knuden og blokeringen i mellemgulv.

De 4 mdr. hos Rikke har derimod givet mig nye redskaber og metoder som nu endeligt har fået fjernet mine blokeringer. Min krop føles mere afslappet, lettet jeg kan mærke mine følelser helt ned i maven igen.

 

Nogle af øvelserne går ud på at fjerne tung energi som dræner os, også udefra kommende  energier, det bruger jeg ofte på mit arbejde hvor jeg har med patienter at gøre. Når der har været en inde, der har ”læsset af” renser jeg for tunge energier og derefter er jeg klar og smilende til næste patient.

 

Det smukkeste og mest fantastiske er min nye åndelige familie jeg er blevet bevidst om at vi har og fået kontakt med. Der er en kæmpe gave hvor jeg finder hjælp, støtte og kærlig vejledning hver eneste dag hvis jeg har brug for det, jeg føler mig beskyttet og holdt om.

 

Samtidig er det bare skønt at være sammen med ligesindet kærlige mennesker, hvor vi hjælper hinanden med at løfte energien endnu mere.

Og ikke mindst Rikke som er vores guide og vejleder som gør det på den fineste og hjerteligste måde.

 

Nogle gange når jeg slev læser anmeldelser syntes jeg det lyder lidt for fantastisk og plader romantisk!

Men jeg er oprigtigt taknemmelig for den udvikling der er sket og glæder mig til det et årige forløb som jeg nu har meldt mig til.

Jeg trode jeg skulle i gang med at hjælpe andre, men er endnu ikke færdig med at hjælpe mig selv.

LC 2023

 

Fra en tidligere kursist på kurset "Kom hjem i dig selv"

Rikke er en disciplineret og grundig lærer der udviser stor kærlighed til de smukke  traditioner som hun har undervist os i de sidste par måneder. Rikkes stærke tro og hengivenhed til naturens ånder og til sine læremestre er en stor inspiration og hjælp for mig til at nå dybere både i kontakten med naturen, åndeverdenen og i sidste ende til mig selv.

Caroline 2023

Fra en tidligere elev på uddannelsen "Blandt Ånder og Mennesker"

Det er så vigtigt, der er en Rikke Agersted.

 

Til at sprede den viden om energiarbejde med Shamanisme fra Qero folket, det hjælper virkelig mange mennesker til at udvikle sig, så hvis du vil lave en livsinvestering, så brug det til personlig udvikling, det hjælper ikke kun dig- men også dine medmennesker, dyr og naturen.

 

Jeg har gået mange veje, for at finde de redskaber, jeg kunne forløse mine udfordringer og traumer med. Da jeg fandt den Shamanistiske vej hos Rikke Agersted, vidste jeg vejen var den rigtige for mig, at jeg var på rette spor. Det gik hurtigt op for mig- at den viden Rikke har er virkelig noget hun brænder for, man kan mærke det kommer fra hjertet. Hun er en virkelig god formidler til at videregive Qero traditionerne på. Så er det bare et enormt højfrekvent  rum der er blevet bygget op i hendes hjem.

Det har været en fantastisk og transformerenden proces men også hård, da der blev ryddet godt og grundigt op, og renset, sluppet, så at ens energi kunne blev lettere og højere, ved hjælp af Den Shamanistiske vej.

 

Jeg blev Så glad for uddannelsen, at jeg ville fordybe mig endnu mere og blive endnu klogere på den rigdom man kan få med endnu flere redskaber til at kunne heale med og inspirere andre, at livet er fantastisk, så jeg måtte tage 2. år.

Tak Rikke for at jeg stadig kan være din elev, og tromme videre rundt til de fantastiske verdner.

Kærlig hilsen en taknemmelig elev forår 2023

Fra en tidligere kursist på kurset "Kom hjem i dig selv"

Nu har jeg endelig fået nogle overskuelige redskaber, som jeg altid har længtes efter. Jeg har altid haft et stort behov for at være i naturen og nu har jeg de praktiske ritualer, som jeg har brug for til at forbinde mig fuldstændigt til naturen og mig selv. Det har på meget kort tid ændret min hverdag og syn på livet. Jeg har taklet konflikter i forholdet, familien og arbejdet    udfra et helt andet udgangspunkt og med et mere kærligt og omsorgsfuldt udkom. 

ZF 

Fra en tidligere kursist på kurset "Kom hjem i dig selv"

Kære Rikke jeg har været så heldig at deltage på dit kursus, "Kom hjem i dig selv", og det har været et utrolig spændende kursus. 

 

En af de mange spændende ting jeg har lært på dit kursus er at heale mig selv fra tung energi og dykke mere ind i mig selv og heale gammel sorg hvilket har lettet meget. 

 

Jeg lærte også mine natur forældre at kende på dit kursus og de er en kæmpe hjælp.

De har hjulpet mig med at se hvem der er gode for mig i mit liv og hvem som trækker mig ned.

Jeg var i et rigtig hårdt forhold hvor jeg var usikker på hvad jeg skulle gøre, men mine naturforældre hjalp mig med at se mere klart på forholdet og at det påvirkede mig rigtig negativt at være i det, selvom det var hårdt at indse, men jeg kom videre og det er jeg virkelig glad for idag

 

Jeg har været på et job som jeg ikke har været helt tilfreds med og med min naturfars gode råd har jeg nu fundet det helt rigtige job som har gjort min hverdag så meget lettere og givet mig et mere klart syn på hvad jeg vil i fremtiden 

 

Og personligt for mig har dit kursus givet mig en større indsigt i min egen spirituelle rejse og at være mere åben omkring det selvom ikke alle mennsker forstår det.

 

Og til sidst vil jeg rigtig gerne takke dig Rikke for at være en utrolig god læremester og inspirationskilde. dit kursus har virkelig givet mig meget inspiration til hvordan jeg kan udvikle mig spirituelt.

 

Kærlig hilsen Silas

Fra en tidligere elev på uddannelsen "Blandt Ånder og Mennesker"

"Jeg har deltaget i læringsforløbet Blandt Ånder og Mennesker... Det er ekstremt svært at sætte ord på, men jeg vil alligevel forsøge. For jeg ville så gerne, hvis andre kunne få det, jeg har fået, og se Verden gennem det helt særlige sæt magiske briller, Rikke udstyrer én med lidt efter lidt igennem det år, forløbet varer. 

 

Guderne skal vide, at jeg gennem mit 53-årige lange liv har været på et HAV af kurser - endags, flerdags, weekends, uger, flerårige mm. Siden mit 20. år. Selv-udvikling, selv-INDvikling, healing, krystaller, grundkursus i shamanisme, tarot, håndlæsning, mindfulness, you-name-it: I've done it.

Jeg tror langtfra, jeg er den eneste på det felt; tværtom så ved jeg, at jeg har mange lidelses-fæller, som har været mere vidt omkring end jeg (selvom det er svært at forestille sig!).

Men med Rikkes et-årige læringsforløb (og ikke kursus, som man ellers foranlediges til at sige) Blandt Ånder og Mennesker, er min søgning nu tilendebragt.

Forløbet har været en af de væsentligste, positive ændringer, jeg nogensinde har oplevet! En kæmpe game changer, tror jeg, man kalder det 🙂! 

Det, jeg har med mig derfra er for LIVET. Jeg kan bruge det igen og igen, dag efter dag, uge efter uge, år efter år. Det er som om, jeg har fået en hel masse nye venner, som altid er med mig, og som jeg kan forbinde mig med dagligt... For det er et meget personligt forhold, man får til Naturånderne gennem Rikkes forløb.

 

Kender I det, at elektriske apparater kan nulstilles eller reboote...?

De ældgamle metoder, som vi gennem Rikkes guidance er så utroligt priviligerede at få et kig bagom, og som i virkelighedens verden strækker sig over liv efter liv, generation efter generation, har nøjagtigt den samme effekt og ladningskraft på det menneskelige sind, psyke, følelsesliv, æteriske krop og fysiske krop... du bliver kaldt tilbage til Dit Oprindelige Selv og kommer i kontakt med De Store Naturånder, som ved, hvad du skal gøre, eller ikke gøre.

 

Det, jeg har lært hos Rikke, er ikke bare endnu et kursus... Det jeg lærte sidste år bruger jeg HVER DAG. Ikke fordi jeg skal eller har lovet mig selv det, men fordi jeg ikke kan lade være, og fordi mit liv glider meget nemmere og energien omkring min væren i verden føles let som en fjer, når jeg gør det. Mit humør, min krop, min energi og ikke mindst mine børns liv kommer i harmoni med verden (jeg bruger meget prayer smoke, som Rikke lærer en på forløbet, til at bede for mine børns liv - for det virker 😉).

Forløbet har i den grad været livsforandrende BIG TIME. Jeg kan ikke understrege nok, at hvis du er motiveret for at lære de ældgamle metoder med respekt og ydmyghed i dit sind, så vil de forære dig nogle kæmpe værktøjer til at "rydde ud" i dit liv; lade dig op med kraftfuld, kraftfuld energi fra selveste De Store Naturånder, som omgiver os hver dag og alle vegne (også i byerne), og som vi tager for givet, og som står klar til at fylde vores energi-batteri helt op, og lade magien folde sig ud - hvis bare vi lader dem....

Det, Rikke lærer én på forløbet er for Livet. Det bliver herefter meningsløst at søge i andre kurser, for jeg har fået alle svarene og løsninger lige for hånden til at benytte mig af.

Jo mere, du bruger metoderne, jo dybere bliver forbindelsen til Naturånderne; og du bliver klar over, at denne dybde og kærlighed, som Kraften inviterer dig til, og præsenterer dig for, kun er begyndelsen..."

Heidi Pedersen

Fra en tidligere kursist på kurset "Kom hjem i dig selv"

Af hjertet tak for et godt forløb. Jeg fandt virkelig min balance i naturen. 

Tænk at nogle simple energiøvelser kan have SÅ stor effekt på ens fysiske og mentale velvære. Og tænk at kontakten til ens naturforældre og ledestjerne kan blive SÅ god en vejledning i både store som små beslutninger. Det er jo som at få et nyt og bedre liv.

🙏😊❤️

Fra en deltager på Mandala kurset

Kurset tog mig med på en helt fantastisk rejse ind i min egen bevidsthed og ind i de dybe lag, jeg har gemt væk eller overset i mange mange år. Ved at dvæle i skovens magi og kommunikere med dens væsener og ånder fik jeg ny kontakt med mit inderste selv og øjnene op for den kraft, jeg har til at fjerne gamle mønstre og problemer og stå stærkt i mit eget lys. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg kom med på denne rejse og kan varmt anbefale kurset til alle, der er klar til at se sig selv i øjnene og vokse i deres egen kraft.

A.

Fra en deltager på Mandala kurset

”En utrolig smuk og bevægende proces – måske én af de mest transformerende i mit liv. Rikke skaber og holder et trygt rum i en ceremoni over 4 dage, som åbenbarer nye sider af mit liv og mig, som indtil nu har været sløret og uklart for mig. Gennem forskellige øvelser og refleksioner bliver jeg støttet i at finde vejen til min sande essens, så jeg forstår, mærker og kan tage ansvar for min fulde kraft, samt definere, hvad jeg ønsker i mit liv. Hvis du søger meningsfuldhed i livet, indsigt og forståelse af, hvem du er og hvorfor du er her på jorden, så kan jeg varmt anbefale denne proces og Rikke som din vejviser”

Inge

Hilsen fra en glad klient efter hoocha mikhuy

” Dine healinger er så gode så jeg kan "leve" med min familie, det kunne jeg ikke før”. D.H.

Fra en tidligere kursist på kurset "Kom hjem i dig selv"

Jeg har været så heldig at deltage på Rikkes kursus "Kom hjem i dig selv".

 

Rikke er fantastisk til at formidle, og fortæller levende om sine egne erfaringer og viden om Inkaernes gamle visdom. Rikke formår at guide én, ind i sit dybeste selv, hvor det er muligt at heale gamle sår og blive klogere på én selv.  

 

De energiøvelser vi har lært under kurset, har jeg stor glæde af i min dagligdag nu. 

Jeg er umådelig glad for at have skabt kontakt til min naturmor, naturfar og min ledestjerne, som jeg føler er en stor støtte for mig nu. 

 

Den Shamanistiske Vejs sted, nær Bregentved Gods, er et fortryllende sted, som emmer af masser natur og dyreliv, og man føler sig straks godt tilpas. 

Det er anden gang jeg deltager i kursus hos Rikke, og det er absolut ikke sidste gang. 

 

De bedste anbefalinger herfra. 

 

Mette Andersen

Fra en tidligere elev på uddannelsen "Blandt Ånder og Mennesker"

Mine varmeste, største anbefalinger af Rikke Agersted og uddannelsen “Blandt ånder og mennesker”.

Jeg vidste ikke, hvad min drøm var, jeg vidste bare, at jeg MÅTTE afsted. Hele min krop og sjæl trak i mig, jeg blev fyldt med sommerfugle i hele mit væsen, da jeg læste om uddannelsen. 

Men jeg ville vel gerne være klogere på det, jeg oplevede i naturen. Blive bedre til at forstå, mærke og se og ikke mindst arbejde sammen med naturens væsner. Jeg tænker, at jeg først mente, det var for at hjælpe mig selv, men fik med i gave, at en verden åbnede sig, hvor jeg også kunne hjælpe andre. Det er så meget større end hvad, jeg havde forestillet mig. ❤️

Jeg har lært så meget på det år, jeg har været hos Rikke. Praksisser, viden, visdom, ting som jeg ikke anede, og andet, hvor det gik op for mig, at det har jeg altid vidst, gemt i mit sind, gemt i mit hjerte. Flere gange i løbet af året måtte jeg udbryde, “hvorfor ved alle ikke dette?”, for det er så fantastisk, det vi har lært, at det føles som om, at man har manglet arme og ben hele livet, og nu pludselig opdager, at man har haft dem hele tiden. Det er viden, der er gået tabt for de fleste, som vi får lov til at integrere igen, og det er for mig en stor gave. 

 

Rikke holder et rum af varme, tålmodighed og tryghed, og man kan mærke hendes passion for og glæde ved at dele ud af hendes viden. Hele vejen igennem har jeg haft tillid til alt, hvad hun har lært os. 

 

For mig har det været transformerende og magisk, at være på den rejse, det har været. Jeg er kommet hjem og er for altid forandret. Det vi har arbejdet med, har været med til at heale mig på mange planer, og som jeg fortsætter med at bruge de gaver, som Rikke har givet i forløbet, fortsætter healingen også af mig. Det er noget af det bedste, jeg har givet mig selv, at jeg meldte mig til Rikkes forløb.

 

De kærligste hilsener, Lisbeth Thygesen

Fra en deltager på Mandala kurset

Hvis du kan lide selvudvikling, er sådan en Mandala / hellig cirkel kursus powerfuldt - selvom det lyder så simpelt - men ofte er det "less is more" el "keep it simpel" der er det sværeste i livet.

Kurset satte skub i mange ting- masser af følelser kom op til overfladen som perler på en snor for at blive kigget på 

Rikke er en fantastisk spaceholder hun går efter det, der rykker én i trygge rammer. Tak.

Helena

Fra en tidligere elev på uddannelsen "Blandt Ånder og Mennesker"

Jeg valgte din uddannelse, af flere årsager. 

At kunne udveksle energi med de store naturkrafter. Forståelsen af energi. At lære at løfte jordens energi. 

Q'ero folket. 

 

Jeg var vild med din hjemmeside, de grundige tekster og billede til uddannelsen. 

Jeg var begejstret over din ærlighed, angående at man ikke bliver Shaman på et år. Det vil kræve øvelse og dedikation. 

 

Trommerejse, kraftdyr plantefælde. 

Jeg blev meget inspireret, af at komme ned til dig, og høre om dig og din rejse og uddannelse. Det gjorde, at jeg måtte deltage og gik langt for at kunne gøre det. 

 

❤️Tanker og 😘kram Eva

Fra en tidligere kursist på kurset "Kom hjem i dig selv"

Jeg havde længe været nysgerrig, da jeg meldte mig til Rikkes mini forløb, en velsmagende smagsprøve på shamanismen.

 

Og jeg blev ikke skuffet. Forløbet har givet mig så meget indsigt - i naturen og dens ånder - og især hvad den gjorde ved mig. Jeg har mærket en pagt om at give og tage, en forundringen, respekt og en kæmpe omsorg for vores jord og dens ånder og væsner. 

 

Rikke er en indlevende og varm formidler og det skinner igennem at Rikke brænder for at gå forrest og vise os andre vejen.

Jeg har stor respekt for Rikkes åndelige kraft. 

 

🙏🏻❤️ Vivian

Fra en tidligere elev på uddannelsen "Blandt Ånder og Mennesker"

Jeg startede med en længsel efter mere kontakt til naturen. En del af uddannelsen er bygget på Q'ero folkets visdom, et gammelt naturfolk i sydamerika. I takt med at uddannelsen udfoldede sig og min viden blev større blev det mere og mere magisk da kontakten til naturånderne og elementerne blev stærkere. Det kunne også mærkes personligt og afspejledes i mine omgivelser. Specielt den sidste weekend var dyb hvor vi brugte flere af vores værktøjer og virkeligt kunne mærke kraften og styrken i vores arbejde. Uddannelsen giver en god basis og du slutter med en værktøjskasse der gør det muligt at fortsætte arbejdet bagefter. Kan bestemt anbefales.

Mette

Fra deltager til foredrag med afsluttende trommerejse

Jeg deltog i tromme rejse hos Rikke, og havde en fantastisk oplevelse af forening. Dette mellem begge polariteter (Kvinde / Mand) Hele rejsen blev meget professionelt guided af Rikke.  Jeg kan anbefale Rikke på det varmeste.

Anonym.

Fra en tidligere elev og klient

Rikke er et meget kærligt og generøst menneske, der brænder for at dele ud af den skatkiste af viden og erfaring, som hun har tilegnet sig gennem mange år. Hun er både en meget dygtig formidler og lærer og en magisk healer.

Jeg anbefaler hende varmt.

Kærlige hilsner Karen

Fra en tidligere medstuderende

Rikke and I met in "shaman school" in 2002. We worked with each other on and off during our several years of learning, and continued to help each other since then. Rikke is a powerful healer. She goes easily between the worlds to find the answers for each person's healing. She has helped me heal both physical and purely emotional wounds with her potent medicine. She lives her life closely aligned with all aspects of shamanism: the elements, the archetypes, the sacred honoring of life (and beyond) not only through ceremony, but in her being. Her gentleness as a person creates a safe environment for anyone entering her sphere. Her abilities are impressive -- and comforting for anyone wanting to be healed. She is an adept and patient teacher; one I learn from every time we are in contact, be it in person, on the phone, in writing, in dreamtime, or exclusively in the energetic field. I am fortunate enough to call her my friend. And more than that, she is someone I trust fully with my healing.

Barbara Uboe

Fra en tidligere klient

Jeg mødte Rikke første gang i 2006. Rikkes hjemmeside gav mig det indtryk, at Rikke var meget seriøse omkring kontakten til den åndelige verden. Hvilket jeg blev bekræftet i, da Rikke under den første seance beskrev et forhold i mit liv på en meget præcis, konkret og korrekt måde. Et forhold, som Rikke på ingen måde kunne kende til eller at have hørt om, da det var under vores første kontakt. Det både overraskede og imponerede mig. Jeg synes, at Rikke er meget, meget seriøs i sit arbejde og har stor åndelig kraft.

Hanne fra Arnøje

Fra en tidligere klient

Det har været en meget usædvanlig og en meget smuk oplevelse at få en shamanistisk healing hos Rikke. Den er gået dybt ned i det sjælelige, og har løst op for gamle spændinger og givet mig meget at arbejde videre med på det personlige og spirituelle plan.

De shamanistiske ceremonier, som jeg har deltaget i, har ligeledes været særdeles kraftfulde og nærværende og er blevet formidlet på en kærlig og omsorgsfuld måde. Det har alt i alt gjort, at jeg har fået en mere fokuseret tilgang til det shamanistiske livssyn. 

Jeg vil ønske dig lykke til i dit fremtidige arbejde med ”den shamanistiske vej”. 

De kærligste hilsner

Bente Marie Munk

Efter en fjernhealing

I have known Rikke since 2002 when we attended shaman school together with Alberto Villoldo, and then later with Jose Luis Herrera.  We were naturally drawn to each other and worked together often learning our craft.  I am very particular about who I allow into my energy field, but even as students I always felt safe in Rikke’s hands.  Not all of our colleagues continued practicing the medicine, but both Rikke and I did and have helped each other when necessary.  Recently, I realised I needed a soul retrieval.  It is not usual for me to not be able to get myself back in alignment and I realised there were some deeper patterns that I couldn’t quite figure out.  I rang Rikke and with a few details she worked on me from Denmark while I was sleeping in the UK.  Upon waking, I knew that energetically everything had shifted!  I read her fantastical journey through my psyche and her explorations triggered memories and resonated in a deep way.  I knew she had found my soul part that was hiding, and was finally ready to come back, which is why I was triggered in the first place!  I felt entirely back to my normal happy self, in my centre and with the peacefulness I was craving.  I am so blessed to have Rikke as my close friend but also to know I have an excellent shaman on call who I can trust with my life, literally.  

 

Shannon O’Flaherty 

www.shannonoflaherty.com

Facebook Business Page  - Lucid Insight

Facebook Private Group - The Devoted Healer

Tilbagemelding fra 2016 holdet (uddannelsen: Den Shamanistiske Vej - at åbne hjertet for verdenen af levende energi)

Træningsforløbet Den Shamanistiske Vej har været fantastisk og lærerigt! Vi er blevet givet utroligt meget, i form af et væld af teknikker der ligger den shamanistiske praksis til, men også i form af personlig udvikling, der kom, når vi under Rikkes instruktioner anvendte, hvad vi havde lært. Det er et år med personlig udvikling, hvor man inddrager naturens kræfter i form af planteånder, spirit animals, hjælpere, trommerejser, bøn og masser af kærlighed fra en kyndig læremester!

Rikke har på dygtig vis formidlet ældgammel visdom fra Q'eroerne og andre indfødte folkeslag til os, og i processen lært os at tænke med hjertet! Hun brænder for at lære det shamanistiske arbejde fra sig, og man skal derfor være indstillet på at ville lave de månedlige lektier, da man ellers ikke kan lære de ting, der kommer senere i forløbet - det kræver tid og et ønske om at fordybe sig i shamanismen, men giver man det, får man meget mere igen.

Gaverne ved den shamanistiske vej er mange, og vi har fået nogle af dem efter kurset: Indre ro, bedre håndtering af vores personlige udfordringer, og sundere forhold til vores medmennesker. Hvis du vil have det som os, er Den Shamanistiske Vej et godt sted at starte!

Varme og kærlige hilsner fra 2016 holdet

Fra en kær veninde

Rikke Agersted er min skønneste veninde gennem mange år, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at hun er en ganske kraftfuld kvinde. Man møder sjældent en kvinde med den kraft, som Rikke besidder, og hun er en solid støtte i en healingsproces, hvor man føler sig i yderst kompetente hænder og i trygge rammer.

Rikke er sin egen medicin og lever sit liv med den shamanistiske vej, som en gennemgribende energi i alt hun er og gør. Jeg er både stolt og ydmygt taknemmelig over, at Rikke er en del af mit liv.

Som hendes veninde har jeg af og til benyttet mig af Rikkes kundskaber og healing, og det har hver gang været en transformerende oplevelse, som har haft synlig effekt i mit liv efterfølgende.

Jullie Qvist

Fra en tidligere klient

Jeg kan på det varmeste anbefale Rikke Agersted,

der har taget mig med på nogle fantastiske udviklingsrejser 

- der virkelig bragte lys over mine problematikker.

Kh. Susanne Knudsen

bottom of page