1/1

Referencer

Jeg har gennem årene fået mange søde og dejlige tilkendegivelser fra de mennesker, der har deltaget i mine workshops, uddannelser, foredrag eller besøgt mig i klinikken. Det varmer altid mit hjerte, når den shamanistiske vej inspirerer og hjælper andre, som den har gjort det for mig. Her kan du læse nogle af de fine tilbagemeldinger, jeg har fået.

Fra en tidligere elev på uddannelsen "Blandt Ånder og Mennesker"

Mine varmeste, største anbefalinger af Rikke Agersted og uddannelsen “Blandt ånder og mennesker”.

 

Jeg har lært så meget på det år, jeg har været hos Rikke. Praksisser, viden, visdom, ting som jeg ikke anede, og andet, hvor det gik op for mig, at det har jeg altid vidst, gemt i mit sind, gemt i mit hjerte. Flere gange i løbet af året måtte jeg udbryde, “hvorfor ved alle ikke dette?”, for det er så fantastisk, det vi har lært, at det føles som om, at man har manglet arme og ben hele livet, og nu pludselig opdager, at man har haft dem hele tiden. Det er viden, der er gået tabt for de fleste, som vi får lov til at integrere igen, og det er for mig en stor gave. 

 

Rikke holder et rum af varme, tålmodighed og tryghed, og man kan mærke hendes passion for og glæde ved at dele ud af hendes viden. Hele vejen igennem har jeg haft tillid til alt, hvad hun har lært os. 

 

For mig har det været transformerende og magisk, at være på den rejse, det har været. Jeg er kommet hjem og er for altid forandret. Det vi har arbejdet med, har været med til at heale mig på mange planer, og som jeg fortsætter med at bruge de gaver, som Rikke har givet i forløbet, fortsætter healingen også af mig. Det er noget af det bedste, jeg har givet mig selv, at jeg meldte mig til Rikkes forløb.

 

De kærligste hilsener, Lisbeth Thygesen

Fra en tidligere kursist på kurset "Kom hjem i dig selv med Inkaernes gamle visdom"

Jeg havde længe været nysgerrige, da jeg meldte mig til Rikkes mini forløb, en velsmagende smagsprøve på shamanismen.

 

Og jeg blev ikke skuffet. Forløbet har givet mig så meget indsigt - i naturen og dens ånder - og især hvad den gjorde ved mig. Jeg har mærket en pagt om at give og tage, en forundringen, respekt og en kæmpe omsorg for vores jord og dens ånder og væsner. 

 

Rikke er en indlevende og varm formidler og det skinner igennem at Rikke brænder for at gå forrest og vise os andre vejen.

Jeg har stor respekt for Rikkes åndelige kraft. 

 

🙏🏻❤️ Vivian

Fra en tidligere elev på uddannelsen "Blandt Ånder og Mennesker"

Jeg startede med en længsel efter mere kontakt til naturen. En del af uddannelsen er bygget på Q'ero folkets visdom, et gammelt naturfolk i sydamerika. I takt med at uddannelsen udfoldede sig og min viden blev større blev det mere og mere magisk da kontakten til naturånderne og elementerne blev stærkere. Det kunne også mærkes personligt og afspejledes i mine omgivelser. Specielt den sidste weekend var dyb hvor vi brugte flere af vores værktøjer og virkeligt kunne mærke kraften og styrken i vores arbejde. Uddannelsen giver en god basis og du slutter med en værktøjskasse der gør det muligt at fortsætte arbejdet bagefter. Kan bestemt anbefales.

Mette

Fra deltager til foredrag med afsluttende trommerejse

Jeg deltog i tromme rejse hos Rikke, og havde en fantastisk oplevelse af forening. Dette mellem begge polariteter (Kvinde / Mand) Hele rejsen blev meget professionelt guided af Rikke.  Jeg kan anbefale Rikke på det varmeste.

Anonym.

Fra en tidligere elev og klient

Rikke er et meget kærligt og generøst menneske, der brænder for at dele ud af den skatkiste af viden og erfaring, som hun har tilegnet sig gennem mange år. Hun er både en meget dygtig formidler og lærer og en magisk healer.

Jeg anbefaler hende varmt.

Kærlige hilsner Karen

Fra en tidligere medstuderende

Rikke and I met in "shaman school" in 2002. We worked with each other on and off during our several years of learning, and continued to help each other since then. Rikke is a powerful healer. She goes easily between the worlds to find the answers for each person's healing. She has helped me heal both physical and purely emotional wounds with her potent medicine. She lives her life closely aligned with all aspects of shamanism: the elements, the archetypes, the sacred honoring of life (and beyond) not only through ceremony, but in her being. Her gentleness as a person creates a safe environment for anyone entering her sphere. Her abilities are impressive -- and comforting for anyone wanting to be healed. She is an adept and patient teacher; one I learn from every time we are in contact, be it in person, on the phone, in writing, in dreamtime, or exclusively in the energetic field. I am fortunate enough to call her my friend. And more than that, she is someone I trust fully with my healing.

Barbara Uboe

Fra en tidligere klient

Jeg mødte Rikke første gang i 2006. Rikkes hjemmeside gav mig det indtryk, at Rikke var meget seriøse omkring kontakten til den åndelige verden. Hvilket jeg blev bekræftet i, da Rikke under den første seance beskrev et forhold i mit liv på en meget præcis, konkret og korrekt måde. Et forhold, som Rikke på ingen måde kunne kende til eller at have hørt om, da det var under vores første kontakt. Det både overraskede og imponerede mig. Jeg synes, at Rikke er meget, meget seriøs i sit arbejde og har stor åndelig kraft.

Hanne fra Arnøje

Fra en tidligere klient

Det har været en meget usædvanlig og en meget smuk oplevelse at få en shamanistisk healing hos Rikke. Den er gået dybt ned i det sjælelige, og har løst op for gamle spændinger og givet mig meget at arbejde videre med på det personlige og spirituelle plan.

De shamanistiske ceremonier, som jeg har deltaget i, har ligeledes været særdeles kraftfulde og nærværende og er blevet formidlet på en kærlig og omsorgsfuld måde. Det har alt i alt gjort, at jeg har fået en mere fokuseret tilgang til det shamanistiske livssyn. 

Jeg vil ønske dig lykke til i dit fremtidige arbejde med ”den shamanistiske vej”. 

De kærligste hilsner

Bente Marie Munk

Efter en fjernhealing

I have known Rikke since 2002 when we attended shaman school together with Alberto Villoldo, and then later with Jose Luis Herrera.  We were naturally drawn to each other and worked together often learning our craft.  I am very particular about who I allow into my energy field, but even as students I always felt safe in Rikke’s hands.  Not all of our colleagues continued practicing the medicine, but both Rikke and I did and have helped each other when necessary.  Recently, I realised I needed a soul retrieval.  It is not usual for me to not be able to get myself back in alignment and I realised there were some deeper patterns that I couldn’t quite figure out.  I rang Rikke and with a few details she worked on me from Denmark while I was sleeping in the UK.  Upon waking, I knew that energetically everything had shifted!  I read her fantastical journey through my psyche and her explorations triggered memories and resonated in a deep way.  I knew she had found my soul part that was hiding, and was finally ready to come back, which is why I was triggered in the first place!  I felt entirely back to my normal happy self, in my centre and with the peacefulness I was craving.  I am so blessed to have Rikke as my close friend but also to know I have an excellent shaman on call who I can trust with my life, literally.  

 

Shannon O’Flaherty 

www.shannonoflaherty.com

Facebook Business Page  - Lucid Insight

Facebook Private Group - The Devoted Healer

Tilbagemelding fra 2016 holdet (uddannelsen: Den Shamanistiske Vej - at åbne hjertet for verdenen af levende energi)

Træningsforløbet Den Shamanistiske Vej har været fantastisk og lærerigt! Vi er blevet givet utroligt meget, i form af et væld af teknikker der ligger den shamanistiske praksis til, men også i form af personlig udvikling, der kom, når vi under Rikkes instruktioner anvendte, hvad vi havde lært. Det er et år med personlig udvikling, hvor man inddrager naturens kræfter i form af planteånder, spirit animals, hjælpere, trommerejser, bøn og masser af kærlighed fra en kyndig læremester!

Rikke har på dygtig vis formidlet ældgammel visdom fra Q'eroerne og andre indfødte folkeslag til os, og i processen lært os at tænke med hjertet! Hun brænder for at lære det shamanistiske arbejde fra sig, og man skal derfor være indstillet på at ville lave de månedlige lektier, da man ellers ikke kan lære de ting, der kommer senere i forløbet - det kræver tid og et ønske om at fordybe sig i shamanismen, men giver man det, får man meget mere igen.

Gaverne ved den shamanistiske vej er mange, og vi har fået nogle af dem efter kurset: Indre ro, bedre håndtering af vores personlige udfordringer, og sundere forhold til vores medmennesker. Hvis du vil have det som os, er Den Shamanistiske Vej et godt sted at starte!

Varme og kærlige hilsner fra 2016 holdet

Fra en kær veninde

Rikke Agersted er min skønneste veninde gennem mange år, og jeg kan med hånden på hjertet sige, at hun er en ganske kraftfuld kvinde. Man møder sjældent en kvinde med den kraft, som Rikke besidder, og hun er en solid støtte i en healingsproces, hvor man føler sig i yderst kompetente hænder og i trygge rammer.

Rikke er sin egen medicin og lever sit liv med den shamanistiske vej, som en gennemgribende energi i alt hun er og gør. Jeg er både stolt og ydmygt taknemmelig over, at Rikke er en del af mit liv.

Som hendes veninde har jeg af og til benyttet mig af Rikkes kundskaber og healing, og det har hver gang været en transformerende oplevelse, som har haft synlig effekt i mit liv efterfølgende.

Jullie Qvist

Fra en tidligere klient

Jeg kan på det varmeste anbefale Rikke Agersted,

der har taget mig med på nogle fantastiske udviklingsrejser 

- der virkelig bragte lys over mine problematikker.

Kh. Susanne Knudsen