Blandt ånder og mennesker
- bliv en af Moder Jords lysende krigere

Blandt ånder og mennesker er et shamanistisk træningsforløb, der giver dig alle redskaberne til at tage aktivt del i det store spirituelle skift, der sker lige nu. Du vil lære, hvordan du healer. Både dig selv, Moder Jord og relationen mellem jorden og mennesker. Gennem et års træning vil du lære at genoprette balancen. Den spirituelle og åndelige balance samt den fysiske og psykiske balance.

Healing af Moder Jord

Den shamanistiske vej giver dig redskaber til på et dybere plan at være med til at heale Moder Jord. Hun har brug for al den hjælp, hun kan få i disse år. Jo flere mennesker, der vælger at gå denne smukke vej og genetablere et forhold til naturen, jo flere er med til at bidrage i skabelsen af den Ny Tid.

Ifølge inkaprofetierne blev verden vendt energetisk på hovedet d. 21. december 2012, og vi er i gang med at skabe en ny energifrekvens på jorden, som er næret af de feminine værdier som omsorg, tolerance, respekt, næstekærlighed og indlevelse. 

 

Hvem kan deltage?

Træningsforløbet er målrettet de, der føler sig kaldet til at gå den shamanistiske vej og som har lyst til i højere grad at bidrage til Moder Jords healing..

Du behøver ingen forudgående kendskaber til shamanisme, eller også har du allerede fået noget erfaring med denne vej fra andre undervisere. Uanset hvad, vil du helt sikkert lære noget nyt og få vist helt nye sider af den shamanistiske vej, end du allerede kender. Mine lærermestre kommer fra Syd- og Nordamerika og har lært mig utrolig mange spændende ting, som jeg gerne vil dele med dig.

 

Klar til forandring?

Udover indføring i det shamanistiske arbejde, teknikker og kosmologi, vil vi også arbejde mere personligt med de mønstre og overbevisninger, som hver enkelt er formet af. Alle en bagage med sig i form at læring, holdninger, indsigter og oplevelser, som har givet os en helt bestemt perception af verden. Det shamanistiske arbejde udfordrer denne perception og søger at heale og balancere de ting, som ikke tjener os eller hindrer os i at udnytte vores fulde potentiale som mennesker.

 

For at kunne kommunikere med et rent, åbent hjerte er man nødt til at se på de filtre af frygt, sorg, modvilje, smerte og lignende følelser, som man ser verden igennem. På den måde kan man højne sin egen energivibration og dermed aktivt blive en del af den nye tids fællesskab, hvor der arbejdes fra hjertet med de feminine værdier, og hvor der ikke længere er plads til den personlige smerte, hvis vi skal hjælpe Moder Jord.

 

At sige ja til dette træningsforløb betyder, at du siger ja til forandringer i dit liv, som vil ændre dig for altid. For når hjertet åbnes, og vi lærer at kommunikere fra et rent hjerte i omsorg og kærlighed, kan vi ikke længere vende tilbage til den, vi var før.

 

Hvad får du ud af det?

Du vil lære at heale og kommunikere med naturen. 

Gennem ritualer, ceremonier, træning, øvelser og arbejde i naturen vil du lære at kommunikere med åndeverdenen, naturen og dine personlige hjælpere. 

Da vi blandt andet kommer til at arbejde med trommerejser og lignende shamanistiske metoder, er det vigtigt, du anskaffer dig en tromme eller en rasle, hvis ikke du allerede har en af delene. Raslen kan bruges i stedet for trommen og er et billigere alternativ. Dog ikke mindre kraftfuld.

Derudover vil du lære at bruge flere af de shamanistiske redskaber i form af tromme, rasle, fjer, tobak, røgelse m.v.

Når du lærer disse ting, vil din verden forandres, og du vil helt naturligt komme til at stå stærkere i din egen kraft. Healing, balance og dybere indsigt om dig selv er blot nogle af de sidegevinster, der er ved at gå denne vej.

Du får en indsigt i de traditioner, som mine lærermestre fra Syd- og Nordamerika har lært mig.

Med denne uddannelse får du 20 dages intensiv undervisning samt gratis, telefonisk supervision undervejs i uddannelsen, når du har behov for det.

Du bliver desuden inviteret med til forskellige ceremonier mm i løbet af det år, vi arbejder sammen for at styrke din vej og den læringsproces, du er i. Det vil ikke koste ekstra.

 

Hvor meget skal du engagere dig?

Træningsforløbet skal betragtes som en grundlæggende indføring i basale shamanistiske metoder og vil forløbe over et år. Det er vigtigt, at du deltager alle gangene. Undervisningen foregår over 4 moduler á 5 dage over et år, som du forventes at komme til. 

Der bliver desuden en del hjemmearbejde mellem hver gang. Har du ikke lyst til at engagere dig på denne måde, er træningsforløbet ikke det rette for dig.

Så mærk efter om dette virkelig er denne vej, du ønsker at gå.

Praktisk information

Uddannelsen vil foregå på Den Shamanistiske Vejs adresse og forskellige steder i naturen.

Der er plads til 12 personer på holdet.

 

Uddannelsen trækker sig over et helt år, så der er tid til at integrere det hele mellem undervisningsgangene.

Datoerne fremgår af kalenderen.

Pris

KÆMPE RABAT LIGE NU UNDER CORONAKRISEN.

Nedenfor ser du normalprisen på forløbet. Lige nu får du hele uddannelsen for 15.000 kr. 

Tilbudet gælder kun så længe vi har en særlig situation omkring covid19. 

Ved tilmeldingen betaler du 7.000 kr. Derefter betaler du 1000 kr. i 8 måneder. 

Du er selvfølgelig også velkommen til at betale det hele på een gang.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1) Betaler du månedsvis er prisen 1.800 kr. om måneden i 11 måneder + tilmeldelsesgebyret på 5.200 kr.

OBS: for holdet med opstart marts 2020 er det 2200 kr. i 9 måneder + tilmeldelsesgebyret på 5.200 kr.

Ialt 25.000 kr. 

1. rate skal derefter falde d. 1. i den måned, hvor uddannelsen starter og derefter hver d. 1. i måneden i 11 måneder ialt.

2) Betal hele beløbet på én gang. Prisen er så 20.000 kr.

Du sparer 5.000 kr. med denne løsning.

Du betaler et tilmeldelsesgebyr på 5.200 kr., hvilket holder din plads, og resten af beløbet senest d. 1. i måneden, hvor uddannelsen starter.

Ved afmelding gælder følgende regler:

Ved afmelding indtil 14 dage før kursusstart, tilbagebetales kursusprisen minus tilmeldelsesgebyret på 5.200 kr.

Ved afmelding mindre end 14 dage før tilbagebetales 0 kr. af beløbet.

Ved aflysning grundet for få tilmeldinger tilbagebetales det fulde beløb til deltagerne.