top of page
Lav din egen røgelse - halvdags workshop

Super hyggelig dag i planternes tegn.

Vi har mange skønne planter her i Danmark, der er ligeså effektive som den hvide salvie, palo santo mm som importeres fra udlandet. Det vil du lære meget mere om i denne workshop. Samt hvordan de bruges - hvornår og hvordan. Det er nemlig ikke alle planter, der kan / skal bruges til alle formål.

Når vi bruger planter fra naturen omkring os, er vi med til at mindske rovdrift og udryddelse af planter på andre breddegrader. Palo Santo er for eksempel truet grundet for stor efterspørgsel og derfor giver det god mening, at vi bruger de planter, der hører vores lokale natur til.

Hver årstid har særlige planter, der er velegnet til røgelse. I maj er der flere helt særlige og igen senere på sommeren. Det er de tidspunkter, jeg plejer at undervise på. 

Vi mødes på adressen, hvorefter vi følges ud i skoven for at plukke nogle af de planter, vi skal bruge til røgelsen. Da det ikke er alle røgelsesplanter, der vokser i skoven, er der mulighed for, at man kan supplere med nogle planter hjemmefra. Men det er på ingen måde et krav.

Tilmeldte modtager en email med nærmere information herom, samt hvad man skal medbringe til dagen.

IMG_6658.jpg
bottom of page